Condica Salajencelor [86]
Raspunsuri - Pagina 12
for2nity spune:
Buna dimineata fetele.
Bia, sunt in zona vorba ta, da' fara chef de nimic.
Lavinia, bine ai venit printre noi.
Ce bine ca se ingroasa randurile salajencelor, intr-o vreme eram mai multe pe aici, dar ne-am imputinat. Nu ca eu m-as putea lauda cu prea multe postari, da' sunt prezenta, cel putin dimineata vin repede sa beau prima cafeaua lasata de voi
.
Ma tirez la munca. Va
pe toate.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 Mneata, Lavinia bine ai venit si te asteptam la povestit. Eu nu-s zalauanca, dar pentru ca locuiesc si voi locui pentru o perioada de vreme in Zalau, fetele dragi m-au adoptat si dupa cum vezi acum sunt de-a lor si mi-e tare bine !Azi Cani a zis ca il dor oasele si mi-a cerut invoire de la scoala Mamaie e bine, asteapta sa plece la ea, acu cat o sta acolo... ramane de vazut Va doresc o zi buna si sanatate la maxim! Bia, felicitari pentru colegu! uneori gandesc prea mult.... |
giliua, sanatate lui Calin.oricum io una nu cred ca are ceva, cred ca vrea sa mai stea cu mamaie
mersi
de felicitari ptr colegu.azi trebuie sa ne punem de acord in ceea ce priveste nr de saptamani , de cand a renuntat la pipa.oricum io-s capoasa si o tin pe-a meaAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Ceao Lavinia. Unde stai in Oradea? Mie mi-a placut in mod deosebit Rogeriusul pentru faptul ca are multa verdeata intre blocuri. Observ ca ai bb cam de varsta lui Alex al meu. El e din 21.10.2008 Ai inceput diversificarea? Ce ii dai de mancare? Noi papam suc de morcov, mar si portocala si de o saptamana si cate o portie de cereale. De la 5 luni am zis ca ii introduc si supica de legume. Edit: Giulia, buna dimineata! Uite ca si Andrei ii acasa racit. |
oti, sanatate lui Andrei.
iubitu
meu e bine?mai si io-s legata de oradea.acolo m-a adus barza
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
for2nity spune:
Bia, am o idee nastrusnica (expresie a' la Cristina)
Hai sa rupem gura satului si sa ne lasam si noi de tigari. Da' sa nu zicem la nimeni. ![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui for2nity Buna dimineata fetele. Bia, sunt in zona vorba ta, da' fara chef de nimic. Lavinia, bine ai venit printre noi. Ce bine ca se ingroasa randurile salajencelor, intr-o vreme eram mai multe pe aici, dar ne-am imputinat. Nu ca eu m-as putea lauda cu prea multe postari, da' sunt prezenta, cel putin dimineata vin repede sa beau prima cafeaua lasata de voi Ma tirez la munca. Va pe toate.io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
'neata1
da o tigara nu dai si tu?
vremea asta e de vina.sa ai spor la munca.
cum e cristina
?Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui for2nity Bia, am o idee nastrusnica (expresie a' la Cristina) Hai sa rupem gura satului si sa ne lasam si noi de tigari. Da' sa nu zicem la nimeni. io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
mai, mi-as dori sa sochez, da zau ca nu pot acuma
.mi-s dragi de numa
.ioi, viata mea
is dusa fetelor
.chiar l-am amenintat pe colegu ca daca ma "forteaza" sa nu mai fumez io una divortez
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
fug sa-mi inejctez cafeaua-n glanda,sa hranesc plodu si sa o sun pe adriana,sa vad cum e la job.
va pupez si salutez.
mai viu.................
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
babymom75 spune:
Silvana, stau in Nufarul, cartier pe care l-am urat initial, dar... acum imi place. Ce sa-i faci se obisnuieste omu' cu toate relele
.
Dragos al meu papa numai tzitzi. Oricum, eu nu sunt adepta diversificarii precoce, ca si pe Victor l-am trecut pe solide abia dupa 6 luni, cu toate ca nu mai sugea de la 4 luni 1/2. Asa ca si Dragos pan' la 6 luni nu vede el mancare! - supt si atat, nici apa, nici ceai, nici sucuri. Ce mai, m-am dat cu americanii
.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui Bimilit Bingo, corect io-s, aia Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Uf! rasuflu usurata... stii cum imi faceau deja rotitele in cap? - zbrrr, zbrrr, oare cine-o fi? ... oare cine-o fi?
Mai, te
. Tare ma bucur sa ne reantalnim aici dupa atata vreme! Desi macar o data pe luna tot merg pe la Zalau, n-am mai stiut nimic de tine. Da' sa sti ca daca mai viu, colo... la vara, nu scapi fara o vizita din partea mea. Poate-mi dai nr. tau de tel pe PM sa stabilim o intalnire.Mama lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Giulia, for2nity multam de primire
si
-ici!
Bianca, Victor l-a acceptat foarte bine pe Dragos, ca de cand avea el 2 ani noi ne tooot "antrenam" pt. bb2, si l-am pregatit din timp. Plus ca vine frecvent pe la mine la spital si-i plac la nebunie bebicii mici.
Ai tai baieti ce fac? Cat sunt de mari?
Mama lui
Victor (12.09.2003)

si mi-e tare bine