Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)
Raspunsuri - Pagina 17
maria_bunica spune:
Ely..multumesc!!![]()
Nicuratze..prea tare baietelul tau cu "mars"

Deea...da,asa e,se pare ca am avut parte numai de intamplari placute in ultimul timp!!Nu stiu sa iti zic nimic despre problema ta..poate e de la circulatia sangelui..Dar de azi-dimineata nu ti s-au mai dezamortit?
Bebe_Beca..vizionare placuta si noapte buna!!!
LauraOana...super program de invatat...2-3 ore nu te obosesc pe zi!!
29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Imi merge fatal DC-ul...asa ca ma duc la tv,ca am o mie de nervi!!
Noapte buna!!
29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ely2304 spune:
DEEA:am tot cautat pe net..."Interesant" este k tot ceea ce se intampla cu noi in aceasta perioada este normal...dureri..amorteli
din cate am citit poti sta linistita,cauza este una si aceeasi..hormonii in exces sau lipsa oxigenarii..sper sa te ajute sa te linistesti!o sa mai caut si o sa incerc sa adaug si link-ul din pacate in aceasta seara am intrat greu pe forumul 
nu inteleg dc,k celelalte pagini se deschideau destul de repede!

![]()
NOAPTE BUNA TUTUROR BURTICUTZELOR!

ely 32+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_du Buna seara albinutelor! Harnicute mai sunteti! Carla pentru Saby! E un mare noroc sa ai asa un copil dulcic, care iti arata asa cum stie si cum poate ca te iubeste. Felicitari ca o cresteti asa de frumos!Am luat si noi patut de bebe de la Ikea si vreo doua seturi de lenjerie pentru patut. Maine ar trebui sa mergem sa comandam masuta de infasat si niste rafturi, dulapuri pentru camera lui bebe. Am vazut ca ati aflat la ecografie de bebei grasunei. Felicitari mamicilor! Exista "standarde" pentru circumferinta burticii ca sa determini daca bebe este bine dezvoltat? Pupam si eu si BB! Oana D. Minunea lui mami si a lui tati 31+ cu Dan AlexandruAMR 9 saptamani http://community.webshots.com/user/oana_du |
Am am avut programare la doctor si exact asta l-am intrebat. Mi-a zis ca pe baza masuratorii burtii poate estima lungimea lui bebe. Mi-a zis ca al meu are 30-32 cm si e un pic peste standard, adica e un pic mai mare decat alti copii la aceeasi varsta gestationala.

mami de Tudor si
30+ cu
Eduard
oana_MVT spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip carla, da' ce-ai maica cu dulcili grai moldoviniesc? hahaha, si eu-s ieseanca si mi-am pastrat accentul, de aia intreb. anyway, prietenele mele de la serviciu vor sa-mi organizeze baby shower, e o petrecere pt mamica si bebeu unde primesti cadouri. super, nu? problema ca eu trebui sa le dau o lista cu ce-as avea nevoie si parca ma simt prost, mai ales ca am si chestii mai scumpe. ele zic ca-i ok, ca de multe ori se combina mai multi la un cadou. a, si cica de ce n-am pus pe lista si barbati...eu ziceam ca-i intre noi fetele...acu-s incurcata... philip 28weeksbabyboy mommyandreea |
Si la mine la servici e la fel. Eu m-am register la Babies R Us si la Target si se uita pe listele mele de acolo. Eu la fiecare Baby Shower am pus bani in grup si am cumparat cadou mai costisitor. Mie vor sa-mi amane Baby shower pentru cand se va naste bebe sa pot merge si eu ( acum sunt la pat). Noi jucam jocuri si facem potluck (fiecare aduce cate ceva de mancare). Firma mea e mare si la astfel de evenimente participa cate 30-40 persoane.
mami de Tudor si
30+ cu
Eduard
Jasmin012 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maria_bunica
Hahahaha...m-ai gasit si aici!!Pai nu am mai scris...ca nu am vazut activitate in zona!Acum o sa intru la subiectul nostru sa vad ce ati mai scris!! ![]() ![]() 29+ Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
Pai da... te-am cautat... nu prea e activitate... doar eu am scris...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Serialbastre spune:
Raspund si eu la prezenta, ca n-am mai reusit demult sa scriu nimic.
Nici nu am avut noutati.
Am citit atat de mult din urma, ca nici nu mai stiu ce am citit.
Si mie cred ca mi-a crescut un pic piciorul, mi-am cumparat o pereche de bocanci mai mari (38) in ianuarie si ieri cand mi-am luat ghetele de anul trecut (37) ma cam strangeau. Citind aici mi-am adus aminte ca si mama a patit la fel. Si a ramas cu piciorul mai mare, nu a dat inapoi.
Am iar probleme cu somnul, si nici nu pot dormi ziua, parca-s zombi cateodata.
Ieri am sarbatorit 11 ani de cand suntem impreuna si ne-am plimbat prin magazine, mai ales de bebei. Nu am cumparat nimic, cred ca suntem mai superstitiosi. Pe mina ma cam apuca emotiile cu gandul la nastere, nu am pregatit nimic, parca nici nu stiu ce sa pregatesc (desi am salvat multe liste de aici de pe forum, deci am un punct de plecare). Pe 1 aprilie intru in concediu si sper atunci sa reusesc.
La noi ninge!
O zi buna! 
laurraa spune:
Buna fetili!
Vreau sa va rog (Carla, Roxana si alte fete care ma pot ajuta) daca e grav sau ar tbui sa ma ingrijorez la anumite rezultate de la analiza; in seara asta merg la dr dar parerea voastra conteaza mult caci toate trecem prin asta.Mi-au iesit aiurea, unele de la sarcina, altele ca ma simteam eu deja rau sau ca mancasem la Mc D; valorile normale le pun in paranteze si le scriu pe cele iesite rau:
- eritrocite - 3,87 (4-5,50)
- hemoatocrit - 32,38 (36-48)
- hemoglobina - 11,11 (12-16,5)
- trombocite - 138 (150-400)
- leucocite - 9,13 (4-9)
- limfocite - 0,92 (0,6-3,4) si 10,1 (20-48%)
- VSH la 1h - 38 (mai mic de 13)
- uree - 13,30 (15-50)
- calciu - 3,54 (3,8-4,8)
- colesterol - 243,10 (<240)
- trifliceride - 209, 20 (<200)
Le-am facut si in dimineazta in care va spuneam ca ma durea tot corpul si era dupa o noapte nedormita; sa le repet, sa ma ingrijorez?
multumesc din suflet
Carla, super dulcik Saby; doamne cat imi doresc sa povestesc si eu ca tine si uite ca o sa ai doua minuni acusi care o sa-ti incante sufletul si mai mult
philip, de cand nu ai mai fost la Iasi? Iti promit ca-ti voi face poze cu Iasul sa il mai vezi daca iti este dor;
BebeBeca, este super convenabil; si ca pret si ca distanta si confort; tot stau sa ma gandesc la bebelina, eu stangace, nu stiu ce sa fac nici daca plange in momentul de fata;poate macar dupa ce se naste ne hotaram si noi unde cum si cu ce mergem
ely, ma bucur ca este mai bine catzelusa
Abia astept diseara sa merg la dr poate vad bebelina si 4D;Pupici.Merg sa schimb semnatura...eheeee crestem crestem![]()

28 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
Si....yupiiii am schimbat semnatura.
Cu Dumnezeu inainte
29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
anda_magda spune:
deea si eu am avut probleme cu amortitul degetelor la ambele maini. nu stiu cate kg ai luat tu in sarcina, dar eu am luat destule... si exista o 'boala' numita sindromul tubului carpian. adica toate venele care merg spre mana trec prin brat printr-un tubusor numit carpian. si atunci cand te ingrasi, grasimea apasa mai mult pe tubusorul respectiv si venele au mai putin loc si atunci sangele circula mai prost si de aici amorteala.
(roxana te rog sa ma ierti p-t explicatiile mele foarte nemedicale :) asa m-am priceput eu mai bine.)
oricum ideea e ca nu e ingrijorator, ci trebuie sa faci exercitii zilnice cu mainile. sa strangi si sa desfaci pumnii succesiv de mai multe ori pe zi.
elena multumesc pentru urari. sper ca i-a trecut si sotului tau durerea de masea.
Vine bebica ....
+30
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/