Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(50)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Hola... Ce faci burticuto, ne-ai parasit de tot? Tu care scriai cel mai mult? Am intrat sa te citesc, fireste... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
Hahahaha...m-ai gasit si aici!!Pai nu am mai scris...ca nu am vazut activitate in zona!Acum o sa intru la subiectul nostru sa vad ce ati mai scris!!

29+
Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Seara buna!!
Am fost la plimbarica si pana la un magazin romanesc,sa cumpar afumatura pt varza si am gasit si Prigat de visine...yamiii...imi place mult!!![]()
Ely..multumesc!!Ai dreptate in tot ceea ce mi-ai scris!!

Blue..cam asa e si pe aici la ambasada!!In afara de tigani care fac exact acelasi show ca in tara...se mai suprapune si comportamentul angajatilor..tipa si iti vorbesc ca si cum ai fi incult de-a dreptul!!Ca sa nu mai zic de preturi...
Ma bucur ca a fost ok azi la serviciu..dar totusi sa ai grija de tine!!
29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
oana_du spune:
Buna seara albinutelor!
Harnicute mai sunteti!
Carla
pentru Saby! E un mare noroc sa ai asa un copil dulcic, care iti arata asa cum stie si cum poate ca te iubeste. Felicitari ca o cresteti asa de frumos!
Am luat si noi patut de bebe de la Ikea si vreo doua seturi de lenjerie pentru patut. Maine ar trebui sa mergem sa comandam masuta de infasat si niste rafturi, dulapuri pentru camera lui bebe.
Am vazut ca ati aflat la ecografie de bebei grasunei. Felicitari mamicilor! Exista "standarde" pentru circumferinta burticii ca sa determini daca bebe este bine dezvoltat?
Pupam si eu si BB!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
31+ cu
Dan Alexandru
AMR 9 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du
CarlaV spune:
Ely,
, Saby pare sa fie bine, cred ca a fost o indigestie, a dormit mult la pranz si apoi a mancat mai bine.
Betty, ce face Andreea?
Blue,
, ma gandeam ca poate duceai dorul de "conationali" daca tot stai pe acolo ![]()
Cristina, imi pare rau sa spun asta, dar doctorii sunt diferiti, cunosc si oameni exceptionali si cunosc si copii de bani gata care au devenit doctori fara sa mearga la facultate si au dat spaga la toate examenele. Din pacate trebuie sa trecem tot ce spun doctorii prin filtrul propriu si sa hotaram noi insine pentru noi si copiii nostri. Daca ma apuc sa-mi amintesc cate patanii am avut sau am auzit cu doctorii... va fac capul mare. Cel mai nou exemplu este o infectie cu candida tratata cu antibiotice.
Bebe Beca, frumoasa perla
.
Noi am fost in Thassos si ne-a incantat peisajul, problema a fost ca am iesit pe plaja in prima zi si primul lucru pe care l-am vazut era un grup de barbati care incinsesera o miuta printre cearsafuri, incurajati de pe margine de puradei, delimitasera terenul cu reclame de la chioscurile de pe plaja mutate strategic si tipau unii la altii in dulcele grai moldovenesc
. Pe mine personal m-a deranjat sa ma simt ca la Mamaia, erau mai multe masini cu numar romanesc decat grecesc, si erau foarte necivilizati, din pacate s-au invatat si grecii de la romanii nostri. In restul Greciei am gasit mai multa civilizatie (nu in Paralia sau Halkidiki), dar in Thassos este pacat ca se simte atat de tare influenta romanilor.
Voi mergeti prin Sofia ca sa faceti 560km? Si de unde luati ferry?
Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Oana_du, multumesc mult, sunt multe de spus despre cum am crescut-o pe Saby, nu stiu daca am facut mereu bine sau nu, dar noi suntem multumiti de rezultat. In timp o sa povestesc mai multe despre cum am facut noi, in functie de subiectul care se discuta.
Circumferinta burticii nu are legatura cu dezvoltarea copilului, iti spun pe pielea mea, la Saby aveam o burtica mica-mica si ea a fost dezvoltata normal si s-a nascut fix la DPN, daca stii pozele iti dai seama despre ce vorbesc.
Carla,
s.26
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
carla, da' ce-ai maica cu dulcili grai moldoviniesc? hahaha, si eu-s ieseanca si mi-am pastrat accentul, de aia intreb.
anyway, prietenele mele de la serviciu vor sa-mi organizeze baby shower, e o petrecere pt mamica si bebeu unde primesti cadouri. super, nu? problema ca eu trebui sa le dau o lista cu ce-as avea nevoie si parca ma simt prost, mai ales ca am si chestii mai scumpe. ele zic ca-i ok, ca de multe ori se combina mai multi la un cadou. a, si cica de ce n-am pus pe lista si barbati...eu ziceam ca-i intre noi fetele...acu-s incurcata...
philip
28weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip carla, da' ce-ai maica cu dulcili grai moldoviniesc? hahaha, si eu-s ieseanca si mi-am pastrat accentul, de aia intreb. anyway, prietenele mele de la serviciu vor sa-mi organizeze baby shower, e o petrecere pt mamica si bebeu unde primesti cadouri. super, nu? problema ca eu trebui sa le dau o lista cu ce-as avea nevoie si parca ma simt prost, mai ales ca am si chestii mai scumpe. ele zic ca-i ok, ca de multe ori se combina mai multi la un cadou. a, si cica de ce n-am pus pe lista si barbati...eu ziceam ca-i intre noi fetele...acu-s incurcata... philip 28weeksbabyboy mommyandreea |
Super obiceiul asta la americani..Pai de ce sa iti fie rusine?Doar si tu ai participat la randul tau la astfel de evenimente si vei mai participa..asa ca daca asa e obiceiul..da-i cu lista..
29+
Darius NicholasBuburuza noastra
andreea1608 spune:
Ce fac 
?
Lauraa, Strunfita, BebeBeca, maria_bunica,philip, ely2304, va multumesc pentru mesaje
.
Srunfita, nu mi-au dat tratament, ci doar sa respect indicatiile. A, mi-am mai zis de ceaiuri pentru digestie de la fares ca ar fi foarte bune.
Lauraa, sper sa nu mai trecem prin asa ceva.
Philip, stiai tu ce stii
, dar nu imi imaginam ca se manifesta esofagita si in halul asta. Ca nu erau ca si arsurile, pentru ca pe alea le recunosc.
Felicitari albinutelor noi si celor ce si-au vazut bondareii!
Astazi am stat acasa impreuna cu sotul, si am fost si am luat o carte cu multe povesti de la diverta. De abia astept sa ii citeasca tati bebelinei diseara
. Si bineinteles ca nu m-am putut abtine si am intrat pe la magazine cu hainute, si am mai achizitionat doua costumase pentru bebelina, unul roz si unul galben
. O sa pun si poze dupa ce incarc bateria la aparat.
dulce albinutele.
24+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
maria_bunica spune:
Ely..pofta buna!!![]()
Oana_du..nu are importanta cat e de mare burtica..stai linistita!!
29+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
andreea1608 spune:
A, am uitat...Philip, felicitari pentru vestile bune. Sa nu te mai stresezi ca il superi pe bb. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine la final. 
24+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Lucas Daniel (28.11.2007)