Reclame violente la televiziunile romanesti!

Reclame violente la televiziunile romanesti! | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Oare numai mie mi se par cumplite reclamele astea educative cu care suntem bombardati? Cauza e laudabila bineinteles dar maniera de exprimare mie una mi se pare de o violenta iesita din comun. Ma refer la reclama cu pinochio aruncat in foc , cu puiul care pica din cuib sau cu sarpele care iese din burta. Inca odata mesajul care se vrea transmis e laudabil, sa avem mare grija de copii, sa avem grija ce mancam dar maniera de exprimare ma indeamna sa-mi pun mana la ochi de fiecare data si sa feresc copilul (care OK nu ar avea ce cauta la TV dar se mai intampla tb sa recunoasteti).

Marina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Stati sa vedeti reclama care am vazut-o in Olanda cu unul care bea apa dintr-un pahar in care era o proteza folosita. Si mai erau si altele. Sau doi mosi care se imbranceau sa ajunga la o punga cu chipsuri.

COOOL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Din pacate, n-am vazut reclamele astea dar am citit un articol de curand pe tema asta:
http://www.dbrom.ro/articles.html?secid=1&artid=419

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Hihi, Marina, credeam ca pe mine ma impresioneaza aceste reclame in mod deosebit fiindca sunt , dar inseamna ca inca nu m-am sensibilizat atit de tare, si deci, reclamele sunt pina la urma prea shokante...probabil, in dorintza lor de a transmite cat mai dur mesajul, cei care le-au creat tocmai asta au urmarit...ar fi interesanta o analiza a lor din punctul de vedere al unei emisiuni despre publicitate...

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Asa e, ai perfecta dreptate. Sunt oribile, indiferent de mesajul pe care il transmit.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Da, Marina, Anca mea plange la aceste reclame si ma intreaba cu disperare in voce ce s-a intamplat cu puiul sau cu Pinocchio.
Acum numai cand incepe reclama, schimb urgent canalul.
Parerea mea e ca sunt reclame la care ar trebui bagata bulina rosie!!!
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

hm si aici intalnesti plancarde cu tot felul de avertizari( nu se pot numi reclame), insa cea mai cumplta mi sa parut una cu uratenia" sa moartea in spatele unul copil care se joaca intr-un parc si cu mesajul" aveti grija de propii copii, daca nu au altii grija", mi se pare extrem de macabru !!!!!!!!!!!!!
brrrrr.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Aveti dreptate, la aia cu sarpele si cu puiul nici eu nu ma pot uita... Dar ce parere aveti de reclamele alea la bere, in care 4 tipi se intrec cum sa-si minta nevestele sa plece la baut (stiti voi la care ma refer...) Eu ma tot cert cu barbatu-meu pe tema lor, le spun ca incurajeaza minciuna, ca un copil care le vede va considera ok sa minta ca pleaca la sport, sau la "cor" sau pe bloc sa repare antena, ca sa plece sa bea.... voi ce ziceti?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Marina sa stii ca nu doar tie ti se par cumplite astfel de reclame.
La reclama cu puiul care cade din cuib imi caut de lucru, evit sa privesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Victoria......ai cea mai mare dreptate!!!
CNA-ul acum nu se mai sesizeaza....dar nu mai spun de desenele animate de pe foxkids..numai violenta..si tb sa-i explic copilului ca nu e real..ca sunt niste povesti..dar ce povesti..in care se spune:"mama ta e ca o mata in calduri"..ce sa-i zic ca inseamna asta???
oare CNA-ul nu aude???
bine ca se sesizeaza la altele...si asta pe banii nostrii!!

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

trist e ca faza cu barbatul cu berica si femeia cu sacosa face parte din cultura noastra!

marina

Mergi la inceput