*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:

La multi ani Eric!!
La multi ani Georgios!!
La multi ani Sabin!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii
lianam spune:

LA MULTI ANI ERIC, GEORGIOS SI SABIN! Sa cresteti mari si sanatosi! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
gecko spune:
'neata stol...am pregatit cafeul
...si capuccino si bombocino...si agitatele

...stiu ele pentru ce...
si...
La Multi Ani
frumosi, sanatosi, voiosi pentru Eric, Giorgios si Sabin !!! Sa cresteti mari si sa fiti norocosi!!!
Felicitari mamicutzelor pentru flacaiii minunati ce ii aveti!!!!
Si ....
La multe lunisoare sanatoase, frumoase si puiutului meu
, care si-a facut singur cadou de ziua lui[surpriza]...o zi de chiul de la gradinita...s-a trezit la 8 vesel si pus pe joaca...iar la 9:30 cand a ajuns taicasu acasa si a vrut sa-l duca la gradi Patrick a adormit
...si inca doarme

bubu05 spune:
'Neata!
Gecko, mai esti prin zona? bun capuccino si bombonica, sa-ti traiasca baiatul!
Mai...am vazut ieri toate pozele si filmuletele, nu mai nominalezez ca au fost multe, mi-au placut mult toate si...Mufy rules 
Ma bucur ca v-a placut si de baietii mei scumpici 
Ieri am avut o zi de kkooo, plus ca aseara am visat ca faceam anestezie generala 
Sunt dusa cu pluta, dar mi-e tare frica sa fac laparoscopia aia si cred ca n-o sa scap de ea...miercuri m-am programat la un chirurg sa vad ce zice si el 
Urez si eu La multi ani puilor care fac azi un anisor, Eric, Georgios si Sabin!
Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
zozela spune:
Sarutmana gecko de cafea
Patrick
Ultima aniversare lunara!!
Somn usor,puiut!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii
mimonix spune:
La multi multi ani ERic ,Georgios si Sabin! 

Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii!
La multi ani Patrick, inca un pic mai ai si tu si intri in randul baietilor mari 

Felicitari pt prima zi de chiul
La mai multe 
Zoze, valeuuu...dar cine te supara asa rau? Zi-mi mie ca vin cu forte proaspete sa-l nimicim 
Bubulina daca ai vreo intrebare, vreo nelamurire, vreo temere legata de operatie spune-mi te rog, ca eu am trecut prin asta si stiu tot
S-a mai intamplat ceva ,ca parca nu erai de operat totusi? 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
clauclau spune:
Neata, mersic Gecko e cafeu, tare bun!
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI ERIC, GEORGIOS SI SABIN! SA FITI SANATOSI, FRUMOSI, NOROCOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII TOATA VIATA!

LA MULTI ANI PATRICK, ESTI ULTIMA LUNA DE BEBEU SI GATA, TE FACI BAIETEL MARE!

Simo, sa treaca repede ochisorul, imi pare rau ca inca te chinuie.

Ramo, nu te gandi de-acum la vaccin, uite eu am fost tare stresata ieri cu Rebe la doctor si la intoarcere mi-a venit si CM!
Am fugit repede sa-mi iau ACC sa le iau chiar din prima zi.
Slava Domnului ca noaptea de dupa vaccin a fost la fel ca toate, nimic deosebit, nici febra, nici mai agitata decat de obicei. Apropooo, noi am facut si ROR-ul ieri desi ziceam ca refuz, dar dr. mi-a zis sa stau linistita ca nu o sa fie nici-o problema, sa am incredere in ea. Eu am stat cu inima indoita, dar nici-un pui de temperatura n-a facut!
Am vazut ca multi pui au facut asa, deci n-as crede ca toti doctorii sunt niste incompetenti si vor sa faca rau la copii din cine stie ce motive.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
clauclau spune:
Bubule, si mie mi-a scapat, de ce trebuie sa faci laparascopie? Hai stai linistita ca nu o sa fie nici-o problema, ai nascut tu natural 2 pui minunati, ce mai inseamna o amarata de laparascopie?? 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
luny spune:
La multi ani Eric, Georgios, Sabin!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
La multi ani Patrick chiulangiu!![]()

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!