*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (224)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Naty felicitari si la mai mare O maslina ceva, macar tu Brutus

Luati, serviti, poftiti!
Si la mine la spital NICIODATA sa nu veniti!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ma adresez doftoreselor crengutzei...stiti cumva exista in farmacii gluconat de potasiu ...sau ceva tablete de potasiu?ii trebuie socrelului ,are glaucom si ia niste medicamente care ii elimina potasiu...a avut pana acum dar sunt luate de la barcelona,acolo si-a facut control si i s-a recomandat acest medicament dar acesta trebuie luat cu poatsiu pentru ca altfel ii este rau...a cautat sotul azi la craiova si i s-a spus ca nu exista gluconat de potasiu...e posibil ca din cauza eliminarii potasiului sa faca tensiune mare,vorbesc de 17-19-20 ...sa i se contracteze muschii la picioare,sa aiba ameteli?...de cateva zile asa se simte..pentru ca nu a mai luat potasiu pe fiecare zi din cauza ca nu a mai avut ...cautam si ni se spune ca nu exista...eu am gasit azi pe net asta KALINOR , comprimate efervescente si vreau sa vad daca pot comanda online...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Ieri am fost in Mall la locul de joaca pt. copii. Vreau sa zic ca si al meu cat e el de voinic asa cu noi e ff moale cand este cu alti copii. L-am descaltat si l-am lasat in" groapa cu lei" si noi ne-am pus pe observate. Daca atunci cand era mai mic ii mai impingea, acum se trage intr-o parte daca este impins, fuge daca este in calea cuiva. S-a urcat pe scari si s-a dat in tobogan, prin tunel, cu melcul, calare pe crocodil. Insa cand e vorba de legat prietenii cu alti copii e ff reticent. Se uita la ei, le zambeste dar nu merge mai departe. insa ii plac fetele:))) la ele merge, le trage de maote, de fontite Daca mergem in parc si e 1-2 copii e ok se joaca cu ei. dar asa cand sunt 20-30 parca e cazut de pe Marte.
Si ii placea a naibii sa fure papuci. Acolo parintii stau pe bancute pe margine si normal ca sa nu se loveasca copiii trebuie descaltati. Buuuuun,...da ce te faci cu adrian care are hoby-ul papucilor. Mergea asta micu pe margine si studia terenu...cand vedea o pereche de papuci FAINi statea asa si deodata hatzzz fugea cu ei. Si io bineinteles dupa el alearga sa returnez papuceii proprietarului. Si uite asa a furat vre-o 6 perechi. L-am amenintat, l-am rugat frumos...degeaba. Era singurul copil care facea din alea.

Ma duc ca se trezeste piticul si tre sa sun o prietena.
Pupici

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Rami, Kalinor e bun, dar nu ti-as putea spune o doza ca nu stiu cat de scazut e potasiul. Ametelile si crampele musculare sigur de acolo sunt, tensiunea insa ma indoiesc. Pana una-alta poate lua Aspacardin, dar e f slab, ar trebui vreo 6 pe zi-tot asa in functie de cat e potasiul. Si trebuie suplimentat si magneziul

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty merci nici eu nu stiu cat e de scazut pentru ca nu a fost sa-si faca analizele...asteapa sa vine dr acasa dupa el...off offam socrii speriati rau de spital

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

luny m-ai dat gata cu pozele alea din munti!Peisajele sunt de vis-floricelele,voi
Da,daaa..zise bine Alice-lasa acritura in zeama ei!!

Go Alice,go!!

Ramo harnicuta!

Simo pai si Mihai i-a tras un cub de lemn fiica'sii..Welcome in clubul rautaciosilor!

Clau o fi..n-o fi rautacios..nu am cum sa stiu acum-e prea mic sa-l cataloghezi.Dupa varsta de 3 ani ..as mai zice,iar de-ar fi adevarat,as recunoaste-o,dar acum..Acum cu asta trebuie sa se ocupe-cu nestarea!!
De exemplu-acum se pupa frantuzeste cu ta'su

Raluca(kitzy) mergi pe mana doctoritei asteia,cred ca stie ea ce stie-nu e parerista Va tin pumnii sa treceti usor peste-si cu rezultate maxime

miky tin pumnii stransi si pentru voi-sa iasa bine analizele si sa scapati de carcaiasi

Da mimo-in alta parte..Sunt muulti care au de oferit,iar daca sunt gadilati nitel in orgoliu..fac si plecaciuni I'm a bitch,for free Fiecare sa inteleaga ce vrea
Ia colea si bea si mananca de la mine-ca vad ca sarbatoritii ne-au lasat pe uscat:

Oana fataaaaa..tie ti-e groaza sa stai dezbracata pe masa aiaaa?! Daca as arata ca tine m-as duce lunar la controale pe dezbracatelea Hai ca daca ajungi la masa..sigur te ia rasul

tonic eu nu-i dau alt laptic..Cu gandul la mulsul Olgutei,am imprumutat o pompa si m-am muls-am scos 200 ml.Eu as zice ca-i bine.Ii dau 4 mese de titzica,iaurt,branza..Ii ajungePupici!

Valen! Am strigat-o si eu mai devreme,si ieri..si nimic..Ma duc sa o strig si pe mess

Bravo Naty-ai scapat!!Enjoy!!
Vrei intalneala?! Vrei sa dai de beut?!

Cleme!

Adela si tu te party-ezi maine?! Distractie placuta si..vreme frumoasa,frumoasa!!Astept pozici cu Stefuuu!!

Adriuta-izact asa zic si io!Si..pooozeee?!! si.. furiciosul de papuci si gagicarul mamei-si pe ma'sa

Al meu acum a adormit Ne-a calarit pe aici,l-a pupat frantuzeste pe tatelu' lui,mie imi da nasucu' la pupat,a tras o runda de joaca si cu aspiratorul-incearca sa-i bage furtunul unde trebe'..Ce simturi au copii astia..eu nu stiu cand m-o fi vazut el pe mine,facand asta..Incearca sa bage cheile in usa,mesteca in castroane si oale,atunci cand il rog sa o faca,pricepe tot!Vai capul meu!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Liano te lasai la urma-da nu ultima Te pupez de nu te vezi,da?! Atat! Incheiat!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, gata, sa traiti! m-am executata! merita pus apoza pe slide-ul principal, dar e facuta pe lung si daca o modific la dimensiunea slide-ului se deformeaza...
Pentru Mimo era puiul?
http://www.bucataras.ro/pui-pe-sticla/comment-page-1/#comment-1444

Mersi Ramo pt. incurajari!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Gecko, gata, sa traiti! m-am executata! merita pus apoza pe slide-ul principal, dar e facuta pe lung si daca o modific la dimensiunea slide-ului se deformeaza...
Pentru Mimo era puiul?
http://www.bucataras.ro/pui-pe-sticla/comment-page-1/#comment-1444

Mersi Ramo pt. incurajari!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Faaatooo..vezi ca io te bagai in seama,da?! Pup U!!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Liano te lasai la urma-da nu ultima Te pupez de nu te vezi,da?! Atat! Incheiat!

Mihai creste!!
Povestea nasterii

receptionat ....e imposibil sa nu ma vad zozelici, ca ocup un loc voluminos in spatiu .....na si de la "invizibila" pentru mama lu' "rautici"

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput