AZOOSPERMIE-cap 29
Raspunsuri - Pagina 14
yarrina spune:
Am fost trimisi la un urolog pentru consult si ni s-a spus ca 99% este din cauze hormonale. I s-au dat sa faca toate analizele astea hormonale si i-a iesit FSH-ul foarte crescut.
yarrina spune:
Intrebarea mea este ce sanse avem sa corectam asta si avem vreo sansa sa concepem un bebe natural?
yarrina spune:
Nu stiu pe ce cale s-o apuc! N-as fi crezut vreodata ca mi se poate intampla tocmai mie asa ceva. 

yarrina spune:
Sa va mai zic cate ceva despre mine. Am 26 de ani, sotul 28, incercam sa facem un bebe de aprox un an....am facut toate analizele posibile eu pentru ca nu stiam de ce nu raman dar nu m-am gandit ca problema poate fi la el. Am avut si o trompa infundata intr-adevar...am facut histero si s-a rezolvat.
poti spune:
miki, nu am reusit sa verific analizele acasa.
april16, inca nu am un tratament recomandat, momentan cautam variante poate ajuta ceva. Te tin la curent daca aflu ceva.
miki-miki spune:
Ainia
felicitari pt nepotel.
Iuca
solutia este un tratament cu heparina, injectii in burtica zilnic. Sper sa gasesc un hematolog bun , specializat in trombofilii obstreticale care sa stie ce doxa de heparina tb sa fac.
Bytzi,Nusy, April, Andrabirni, Pisix, Copilutzu,Dearbambie............................
Miki Anul asta pun de-un pui
Iyoana spune:
Buna dragelor!
am mai intrat si eu un pic pe forum si vad ca sunt noutati si vesti bune: Dear Bambie felicitari din tot sufletul, sarcina usoara si fericire!
Miki
nu am priceput de ce anume suferi mataluta acuma, citeam pe net despre heparina si vad ca e un anticoagulant. Sanatate multa, draga mea!
Pisule iti doresc ca ziua de 6 aprilie sa fie cea mai fericita din viata ta! Doamne ajuta!
noi mai avem putin pana la data biopsiei. vom merge pe 6 mai in spania si pe 8 mai avem biopsia.
in rest nicio noutate, asteptam sa vedem acest rezultat, dupa care ne linistim de tot sau ne pregatim de ICSI.
am inteles eu bine sau, in sfarsit, Tutunaru si-a deschis clinica? sunt tare curioasa. am vazut pe subiectul tutunicilor o adresa de Clinica Genesys Fertility sau ceva de genul asta dar pe net te trimite la o clinica canadiana, nu prea inteleg.
va pup mult!
iyoana
Sustine actiunea noastra: infertilitatea este o boala!
andrutzza spune:
va multumesc la toate pentru sprijinul acordat.va doresc la toate sa va impiniti acest vis.nu mai am starea necesara sa mai scriu nimic.sper insa sa-mi revin ca alta sansa nu e. va pup