Banii nu aduc fericirea ...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Diana, exista posibilitatea de a avea un card suplimentar pe acelasi cont. Adica doua carduri pe acelasi cont (de ex. al sotului tau), unul al sotului tau si unul al tau, desigur cu acordul titularului de cont.

Despre asta vorbeam si eu. Asa ceva avem noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Maria,casa lui e si casa ei ,au trait sub acelasi acoperis 10 ani,au facut investitii amandoi,de ce sunteti rele.

Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

din cate stiu, bancile se sesizeaza automat cand e vorba de tranzactii over 10 thou. So, mare semn de intrebare ca ea a cheltuit atata! Macar era isteata si isi lua casa ...

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Maria,casa lui e si casa ei ,au trait sub acelasi acoperis 10 ani,au facut investitii amandoi,de ce sunteti rele.

Nu sunt rea. Nu stim daca e asa sau nu, exista bunuri comune si bunuri dobandite inainte de casatorie. Sunt oameni de afaceri, maturi, nu niste naivi. Era treaba lor s-si aranjeze aceste lucruri la timpul potrivit. In orice divort exista partaj - au avocati, sa le rezolve singuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
din cate stiu, bancile se sesizeaza automat cand e vorba de tranzactii over 10 thou. So, mare semn de intrebare ca ea a cheltuit atata! Macar era isteata si isi lua casa ...

Nu e adevarat. Daaca ai imputernicire pe cont, poti sa scoti toti banii fara ca banca sa se simta datoare sa-l informeze pe celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Alta gogorita cu astia 10 ani. De unde 10 ani frate, eu am plecat din tara in 2001 si nici poveste de elan la vreamea respectiva, cred ca era Chisu, iar de casatorit, au fost casatoriti 4 ani si acu ea vrea ca ce e al lui sa fie si al ei. Culmea e ca eu credeam ca ea insasi e destul de bogata si nu are nevoie sa se lupte cu sotu pentru avere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

NU se lupta pentru avere.
Este foarte posibil sa inceapa sa se lupte pentru copil.
Si voi toate, sunt convinsa, ati face absolut orice, dar absolut orice (inclusiv spalat rufe murdare in public) atunci cand v-ar fi amenintata legatura cu puiul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

da, nu il iformeaza pe celalalt, dar te intreaba pe tine de ce ai nevoie de sume atat de mari ( te suna)

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:

Nu e adevarat. Daaca ai imputernicire pe cont, poti sa scoti toti banii fara ca banca sa se simta datoare sa-l informeze pe celalalt.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

NU se lupta pentru avere.
Este foarte posibil sa inceapa sa se lupte pentru copil.
Si voi toate, sunt convinsa, ati face absolut orice, dar absolut orice (inclusiv aratat chiloti in public) atunci cand v-ar fi amenintata legatura cu puiul vostru.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Dar ti se pare normal ca ex-ul sa finanteze actuala relatie a MR fara sa protesteze ? Orice om care se vede luat drept banca nationala se oftica la un moment dat :)

Sau crezi ca povestea cu acei bani e doar o inventie a lui?

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Exact. Ea avea cardul ei, cu acces la contul lui Elan, pentru care avea si el cardul lui, evident. Ea putea cheltui fara limita impusa de el sau de banca(se pare).

In libertatea parca apare extrasul de cont si apare si numele detinatorului cardului, adica al ei.Acolo parca am vazut...

Cred ca, Elan i-a inchis robinetul(vorba cuiva) si acum se supara Mihaele si vrea partaj.
Pai , ca acum imi dau seama, ea vrea partaj pe bunurile obtinute ilegal din afaceri murdare? Vai vai, parca spunea ca Elan a facut banii rapid, smechereste, ea acum vrea parte din banii astia facuti smechereste? pai atunci cade din start ´´dorinta´´ ei de a aboli ´´mafia´´ din romania...Vrea o bucata din tort, nu vrea sa arunce tortul la gunoi.

Voi nu ati pune piciorul in prag daca fostul, care are acces la contul vostru ar cheltui sume mari cu noua iubita(despre care se stie ca nu-si permite extravagante financiare)?Eiii...

Mergi la inceput