Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 3
prisi spune:
buna seara,
ne-am strans si noi pe acasa, am fost o ora in parc , incepem sa socializam si noi ca fat de alti copii suntem in urma, azi s-a dat singura pe topogan si a urcat si scarile, mai greu adica mai mult in genunchi dar am reusit
si a venit spre casa si fata scandal , avem deci un pas inainte
cortul inca nu a ajuns acasa , nu stiu daca ajunge tati pana se culca ea, dar tare sunt curioasa de reactie
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna.ne mai tineti minte? urez si eu sarbatoritelor de azi la multi ani fericiti, sanatate si numai bucurii! ![]() ![]() am o pisicutza...daca o vrea cineva... http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/martie2009/ gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Cristi
pisicuta....cum sa nu o vrem?
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi buna seara, ne-am strans si noi pe acasa, am fost o ora in parc , incepem sa socializam si noi ca fat de alti copii suntem in urma, azi s-a dat singura pe topogan si a urcat si scarile, mai greu adica mai mult in genunchi dar am reusit si a venit spre casa si fata scandal , avem deci un pas inainte cortul inca nu a ajuns acasa , nu stiu daca ajunge tati pana se culca ea, dar tare sunt curioasa de reactie poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Vrem si noi sa-i luam lui Cristi cort, poti sa-mi zici unde ai vazut si ce modele?
fetita voinicaCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
slippers76 spune:
Danuta, Maria, Madalina, Adriana, la multi ani fericiti!

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Erina spune:
Buna seara!
Madalina, Maria, Danuta, Adriana 
O viata fericita plina de impliniri alaturi de comorile voastre!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Multumim celor care ne-au scris!
In lipsa simptomelor lui bui i s-a recomndat sa astepte cu operatia. va continua tratamentul si controalele regulate.
Daria e foarte bine, zilele aceastea ne-am plimbat o gramada. E incintata de masa si scaunele cu printese, vorbeste toata ziua, adora Baby Einstein si desenele animate cu Winnie.
Erina spune:
Gabitz, ce pisicuta dulceee!!! Ma bucur sa o vad!
Teodora, bine ati revenit cu vesti. Ma bucur ca ai petrecut frumos de ziua ta. Arata-ne si noua rochia minunata de care zicea Roxana. caut si eu ceva care sa mearga la cizma. Pe 1 am un eveniment. Vreau ceva ca asta:http://www.fashion-era.com/images/2007_trend_spring/looks_dresses/dressslouchprinciples35601.jpg doar ca cu fusta mai lunga in A si daca r fi si cu mineca lunga ar fi super OK.
Roxana, spor la redecorari. micile detalii sunt foarte importante.
Prisi, la fel patesc si cu Daria. Uneori merge numai in directia pe care o vrea ea.
Papanash, ati avut o minivacanta cu mici aventuri. Sper sa se acomodeze Ghighi cu bunica si sa va priasca Anglia. In aprilie e ziua sotului si ma gindesc si eu sa mergem undeva pentru citeva zile. O sa te rog sa imi spui mai multe despre preturile de cazare3 si transport dupa ce te intorci.
Gabriela sanatate Sarei.
Celia intorc
-ii.
Sanatate tuturor bebelusilor bolnaviori.
Erina spune:
Prisi, sa ne spui daca ii place Mirunei cortul. Si eu ma gindeam sa ii iau unul. Am vazut dragute in Ikeea. In unele preschool-uri exista un asemenea cort in sala de curs iar daca copilul simte nevoia de un mic time out merge acolo. E dotat cu jucarii pentru calmare, perne cu vibratii, mingi din cauciuc si alte chestii interesante.
Erina spune:
Sabina Y. pupici domnisoarei mo ikkai!!!
Asteptam vesti bune de la control. Apropo mi se pare minunat sistemul acesta cu perdea de la japonezi!!!
prisi spune:
gata am culcat rafatata, azi a rupt biberonul cu dintii a facut numai lapte prin pat si abia schimbasem lenjeria
Gabitz tare dulce pisicuta, a smantanit oalele?![]()
Ana
nu ne mai zici nimic?
Erina tot din Ikea am luat si noi cortul, nu stiu cum arata ca zicea sotul ca erau 2 cam la fel la baza , doar ca era unul mai inalt si unul mai jos, a luat din cel inalt cica sa se poata ridica, acum o sa-l vad cand vine acasa, daca nu mai cautam altul , ca tot ne trebuiesc 2 , unul acasa si unul la mamaie
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)