Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 20
Annie80 spune:
neata
ah, nu stiu cand e anul nou aici, promit sa spun cand aflu
si aici tot planeta maimuteleor, in munti...peisaj de Marte, oameni sunt... ca peste tot si ok, mai civilizati si mai de aia care au sarit de pe camila direct in mertzan, indienii, si pakistanezii, care se holbeaza la o maneca scurta, si la femei care conduc, fumeaza.... imagineaza-ti cum e daca pui fusta scurta
noi cred ca o sa mergem la hilton, singurl hotel din oras care are iesire la pplaja/ mare/ ocean...acolo vine un mosh, revelionul acasa singurei
porcina aici... acum 3 sapt al meu cupil incepuse sa tuseasca sec, febra 38... eu panicata datorita stirilor romanesti... fuga la urgente..... e pace , liniste, nimeni panicat...cred ca sunt cazuri cu siguranta, caci e o tara destul de vizitata, dar nush de ce nu se panicheaza astia... ei sunt mai pasnici
Dar ce, daca el nu vrea sa fie vaccinat, e fortat? nu mi se para corect, eu ersonal m-am vaccina, dar ...cand ma gandesc ce fete o sa vad daca merg la sptal sa ma interesez de vaccin.... fete de ale tampe...despre ce naiba vb asta?
azi avem liber de la scoala, ca de maine incep aia mai mari examene
delphin spune:
http://www.linternaute.com/savoir/magazine/dossier/nouvel-an-du-monde/nouvel-an-musulman.shtml
Annie am pus mai sus un lien cu o explicatie. Aici copii au liber la scoala 17-18-19, dar nu stiu exact ce si cum. In mod normal au liber, la scoala fr. joi si vineri, dar restul
Da, militarii sunt obligati sa se vaccineze.Eu nu prea as vrea sa ne vaccinam in urma efectelor nedorite de aoi, cica sunt suficient de multe si eu nu as risca cu copii, mai ales ca aici supravegherea medicala e buna dar nu de actualitate. Adica este un spital militar fr, dar mijloacele sunt cele din ro de acum 10 ani.
Bizara politica strutului acolo. Sigur sunt cazuri, asa cum bine zici sunt multi turisti, preventiv poate ar trebuii sa faca ceva. Asta vara aici la aeroport luau temperatura auriculara la fiecare persoana ce cobora pe pamant djiboutien. Nu stiu acum ce fac!
Observ ca urmaresti stirile din ro...eu una nu mai stiu ce se intampla de cat atunci cand pomenesc stirile internationale si despre Ro.
Annie80 spune:
hallo
am intrbat la scoala si nici o vacanta, de anul lor nou, de fapt ei nici nu serbeaza () dar nici nu vrea alta vacanta intre alte doua ca si asa pt ca cei mari au examene termina la 11..deci du-l la scoala, stau un pic prin casa, apoi du-te si ia- l sincer...ametesc!
Aici weekendul e vineri si sambata, inainte era joi si vineri
a plouat la noi unde mai mult unde mai putin..superb!
delphin spune:
a ajuns si la voi si vad ca o tine bine. Aici mai trage noaptea cate o rapaiala, cat sa ude gradina si sa ma trezesc cu miros de ploaie. Dar ploua asa...civilizat sa zicem. Anul trecut a plouat cateva zile in sir, mergem prin apa in gradina si tin minte ziua de 4 nov. si acum. Ploua in djibouti ville si noi aveam programata o iesire intr-un orasel apropiat, mai la "munte". Nu-ti spun ce frig am mancat acolo la "munte", 600m altitudine.
Am facut bradul!
Annie80 spune:
da, daca n-ar fi mirosul de ploaie, dar... aici in my "town" nu au canalizari, nici in dubai nu sunt multe, daca sunt ...si de-aici... giratoare pline cu apa, blocaje, nervi, stropi de noroi din cap pana in picioare, ca deh.... mr sheich e in masina, nu-l uda, accidente, sa blocheze si mai mult traficul...si dispare placerea
acum doi ani, prin feb- mart 2007 a plouat 3 zile la rand, dar ploaie de aiai de munte mocaneasca.. .au inchis scoala pe motiv de ploaie
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annie80 da, daca n-ar fi mirosul de ploaie, dar... aici in my "town" nu au canalizari, nici in dubai nu sunt multe, daca sunt ...si de-aici... giratoare pline cu apa, blocaje, nervi, stropi de noroi din cap pana in picioare, ca deh.... mr sheich e in masina, nu-l uda, accidente, sa blocheze si mai mult traficul...si dispare placerea acum doi ani, prin feb- mart 2007 a plouat 3 zile la rand, dar ploaie de aiai de munte mocaneasca.. .au inchis scoala pe motiv de ploaie --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
Si aici la fel cu canalizarile si exact la fel cu stropitul. In plus eu stau la 150m de scoala, masina ar fii stupid din partea mea sa o scot! La fel ma enervez si eu cu masinile care trec, insa aici cei care trec in viteza si stropesc nu sunt toti chiar localnici, din contra, doamnele fr care s-au vazut la volanul unui 4X4 si se simt invincibile!
Sa mai povestesc o faza...aici la mine pe strada este o teava de apa sparta si din cand in cand, adica la vreo 4-5 zile hop se upmle strada de apa. Si ghici ce fac ai nostri ca brazii? Trimit masini sa pompeze apa, dar de reparat teava nici vorba
Annie80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin [quote]citat din mesajul lui delphin Sa mai povestesc o faza...aici la mine pe strada este o teava de apa sparta si din cand in cand, adica la vreo 4-5 zile hop se upmle strada de apa. Si ghici ce fac ai nostri ca brazii? Trimit masini sa pompeze apa, dar de reparat teava nici vorba |
si la voi mintzi "crete" si dashtepte da si aici, mai nasol aici e cand stai pe o strada asfaltata cu noroi.
Aici chiar daca ploo torential, se uda spatiile verzi, probabil ca au pe deplin
Ah si stai linistita, ca nu numai localnicii stropesc, am facut-o si eu...era unul care ma strasase odata si nu l-am uitat eh.. .se mai intampla Vb aia " forgive your enemies, but dont forget their names"
Noul capitol