Sondaj-Subiecte serial

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Containerul verde !!!

Am si eu o intrebare: de fapt, nu s-ar putea face un sticky "Mamici de...2003, 2004, etc", "Bebelusi de ...2003"? In felul asta nu s-ar mai produce confuzia cu a nu stiu cita parte a subiectului deschis. Nu stiu daca nu se incarca prea mult forumul, probabil ca da, dar ar fi ca un jurnal al sarcinii si apoi a copilasilor nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Raspunsul meu este: Containerul verde !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

varianta C)- De ce? Pentru ca mamicile de acum sunt burticile de atunci!Cine stie, poate si noi vom deveni nostalgice dupa cea mai frumoasa perioada din viata noastra...si-n definitiv, e un jurnal al trairilor noastre.
Misuca si pestisorul de aur (20 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Marox: Daca toate subiectele seriale ar fi facute sticky, probabil ca nici unul din subiectele nou create sau la care exista raspuns proaspat n-ar mai avea loc pe prima pagina. Iar cei care vin si citesc prima oara forumul ar putea crede, daca nu se uita in josul paginii sa vada ca sunt 30 de pagini de forum, ca asta e tot ceea ce se discuta aici.
Misa: tocmai de aceea fac acest sondaj. Am avut doua motive: unul ca sa aflu parerile voastre privind "disparitia" lor din forumul "Interzis barbatilor", altul ca sa va informez asupra consecintelor si a ceea ce puteti face in caz ca doriti sa va pastrati ca amintire (jurnal de sarcina) mesajele voastre.
Voi decideti in ce format le pastrati, insa trebuie sa retineti ca dupa mutarea la Containerul Verde, ele dispar cu totul, nu le veti mai regasi nicaieri.
Propun ca data la care incep actiunea de curatenie a subiectelor serial vechi sa fie vineri, 12 septembrie.
Va convine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Containerul verde. Pe mine una, ma mai intereseaza ce am scris cand eram gravida, cand am nascut...de aceea vreau sa-mi pastrez subiectele respective. Vreau sa stiu cat timp am la dispozitie, cat este pastrat la container pana sa fie sters?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Dana, iti raspund imediat ce am raspunsul avizat al adminului.
Eu stiam ca ramane 7 zile in container, apoi adios. Dar te rog sa ai putina rabdare sa vad ce aflu cu exactitate.
Multumesc mult tuturor celor care ati raspuns si care ati dat sugestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

La container!!!
Eu sunt membru al forumului doar de vreo saptamana si nu am apucat sa-mi var nasul prin tot, asa ca mai am un pic de timp.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Containerul verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Raspuns: b) pt o perioada dupa care c)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

containerul verde

Mergi la inceput