Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 19
laurraa spune:
Buna fetele!
anaomnica si restul fetelor, va multumesc pentru informatii
mvb, sa te ajute bunul Dumnezeu sa iti tii pruncul dorit in brate cat mai curand
alyna27, sanatate lui Rares, Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l vegheze in permanenta
29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
anadomnica, analizele sunt bune; nu te mai ingrijora' IgM tbuie sa fie negativ
29 + minune de 
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
anadomnica spune:
Fetele, va pup
si va multumesc la toate pentru informatii si linistire.
mvb - foarte frumos ai povestit cum te simti acum cu rugaviunile - linistea vine de la Domnul. Post usor in continuare iti doresc si sa auzim de burticuta de la tine dupa Paste.
anka_daria77 - ne vedem draguta, cum sa nu. Anunti tu cand vii in iasi si mergem impreuna la plimbarici si la Sf.Paraschiva.
Pup, eu ma pregatesc de week-end... nu stiu daca mai intru pana luni. Va imbratisez cu multa, multa dragoste!
Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
magdita spune:
Ana
, analizele tale sunt foarte bune. Sarcina usoara si fara stres ![]()

.
Laura
, ti-am vazut burtica si " vleau si eu bultica asa maleee"
. Sarcina usoara in continuare si tie iubita, mai ai nu foarte mult
.
Pup toate fetele si sa auzim numai de bine 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

mvb spune:
Fetelor, va multumesc de incurajarile facute, insa o sa ve dezamagesc spunandu-va ca o sa mai astept un pic pana o sa vine BB in burtica....trebuie sa mai astept un pic sa se prinda bine operatia de cezariana. Gravi poate voi ramane prin octombrie sau la sfarsit de decembrie dupa Post, pt ca nu vreau sa il concep pe BB in Postul Craciunului. Cand am fost la duhovnic si m-am spovedit acu 2 sapt, parintele a zis ca BB Denis a fost conceput in Post si ca " Vezi, nu e bine!". Si asa a fost, anul trecut n-am tinut deloc cont ca e Post sau altceva. Asa ca acum ori raman
pana in Postul Craciunului, ori dupa Post...pana atunci va fac voua galerie si ma rog alaturi de voi la Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu copii sanatosi.
Pupici
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita Laura , ti-am vazut burtica si " vleau si eu bultica asa maleee" . Sarcina usoara in continuare si tie iubita, mai ai nu foarte mult .Pup toate fetele si sa auzim numai de bine ![]() . |
Esti o scumpa, multumesc

o sa iti asculte Maicuta Domnului rugaciunea asa cum a facut si cu mine si o sa-ti dea si tie o minune; uite multi pupici sa te molipsesti

sa stii ca fff multe prietene de-ale mele, macar vreo 6, au ramas insarcinate cat le-am pupacit, m-am rugat pt ele, le-am dorit si le-am lasat sa-mi mangaie burtica; si aici au ramas multe fete, dar nu indeajuns asa ca abia astept sa iti vad si tie burtica si la celelalte fete de aici
DOAMNE AJUTA
29 + minune de 
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
laurraa spune:
mvb, cand va vrea Dumnezeu, se va intampla minunea, ai sa vezi
fetele, va doresc un week-end minunat, linistitor, eu merg la parinti caci e ziua fratiorului meu si petrecem week-endul acolo
pupici
29 + minune de 
just "us" *** burticutza
pogonici1977 spune:
speranta2008---ma bucur ptr tine ca esti bine, bunul dezu , maicuta domnului si sf nectarie a avut grija de tine la op, dar vreau sati spun ceva, diagnosticul la HSG in general e corect cam 50%, iar dct nu pre se iau dupa acest hsg, si tocmai de aceea recomanda laparoscopia, eu cand am facut HSG mia fost un diag, iar la laparo alt diagnostic, deci nu sa pre potrivit, important e ca esti bine.....
doamne ajuta, si asa sa imi asculte bunul Dzeu rugaciune si sa fiu si eu si voi in anul 2009 cu 
cipicah spune:
Doamne ajuta!
Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu,pentru rugaciunile Maicii Tale si ale sfintilor marturisitori din inchisorile comuniste,miluieste-ne pe noi cu prunci buni si binecuvantati!
Iata ca aseara nu m-am facut vrednic de o mare minune petrecuta dupa conferinta sustinuta de ieroschimonahul Hrisostom de la Sf.Man. Petru Voda si de Danion Vasile.
Dupa orele 22.00,cand s-a incheiat totul,ne-am inchinat la o mica racla cu sfinte moaste a unor marturisitori de la Aiud. Stand pe langa scena,m-am inchinat printre primii si apoi am plecat,afland ca,in scurt timp dupa plecarea mea, sfintele moaste au inceput sa izvorasca mir!!!!!
http://www.razbointrucuvant.ro/2009/03/20/semn-dumnezeiesc-in-favoarea-canonizarii-dreptslavitorilor-marturisitori-din-prigoana-comunista/#more-6158
anadomnica spune:
cipicah
Multumim!!! Ce minune mare ne-ai impartasit! Minune de la Sfintii Inchisorilor, Sfintii nostri romani pe care se cade sa-i punem la loc de cinste. Desi nu am fost acolo am citit randurile scrise pe www.razboiintrucuvant.ro si m-am emotionat toata. Un semn divin, minunat... am ramas fara cuvinte. Domnul ne-a binecuvantat neamul nostru cu asemenea sfinti martiri!!!
Doamne ajuta!
7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!