Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci(32)
Raspunsuri - Pagina 10

criss_2081 spune:
mmc_nd, multumim mult pentru gestul tau, Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-ti rasplateasca cat de curand stradania .
angel33, m-au impresinat randurile tale, sunt convinsa ca bebe nr.2 o sa apara la un moment dat in viata voastra si ar fi tare frumos sa vina pe cale naturala si sa puteti dona suma de bani rezervata FIV-ului.
oanka80 e foarte greu sa pastram o ora comuna de rugaciune, incearca sa citesti cand ai tu timp si dispozitie un acatist sau paraclis drag tie.
Eu am citit acatistul Sfantului Nectarie si ii multumesc Sfantului ca rugaciunile mi-au fost ascultate, incearca sa citesti acest acatist si ai sa primesti nepretuite daruri.
va imbratisez pe toate.20+
Doamne ajuta-ne!

maria08 spune:
Mmc: Multumim !! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu darul cel mult asteptat!! Sa inteleg ca toate aceste manastiri au fost pe acelasi "traseu"? Si noi ne dorim sa ajungem la Prislop si m-as bucura sa stiu ca voi ajunge la toate cele enumerate de tine. Poate iti voi da un pm cand va fi cazul.
Criss: Ce mai faci , draguta mamica cu burtika? Timpul trece asa de repede, cred ca esti deja la jumatatea drumului!
Oanka: Nu trebuie sa fii suparata! Se stie ca vor fi multe incercari si chiar piedici!! Doamne Ajuta sa reusim!! Si noi mai avem divergente, dar incerc sa fie doar de moment; cum spune parintele nostru duhovnic:' NE CONTRAZICEM PUTIN, NU NE CERTAM'.
Ca sa nu va mai spun de alte lupte.....sambata am dormit in alta camera
, sotul a fost la un pas de a incalca canonul!! Ma rog Sfintei Treimi si Maicutii Domnului sa ajungem cu bine la finalul acestui canon!
Car despre rugaciune, eu o fac de regula in intervalul 20- 22, depinde cum gasesc timpul necesar. Mi-am propus sa citesc in fiecare zi acatistul Sfantului Nectarie si atunci cand pot citesc si alte acatiste! Doamne Ajuta!!
Azi plecam la Bucuresti, avem intalnire cu dr. dupa FIV; sa vedem ce va fi.
Va pup pe toate!!

deeva73 spune:
Buna dimineata fete dragi,
anne-mary77, angel33sunteti bine venite pe lista mea de rugaciune. Angel33 stiu cum sufera copilul tau, eu sunt unul din acei copii care si-au dorit multi frati. Domnu' ne vrea veseli sa ne rugam Lui cu incredere si optimism.
Dragi mame sau viitoare mame imi pare rau ca am iscat aici un mic razboi de idei. Randurile mele au exprimat de fapt ce simt eu exclusiv prin prisma experientei personale. Eu simt ca Dumnezeu ii bun cu mine si eu sunt nevrednica de a lui bunatate si imi exprim aici regretul ca nu m-am rugat Lui mai devreme si am cautat solutii la probleme de capul meu, ca o atee. Pentru voi mesajul meu era un avertisment ca sa nu patiti ca mine. Eu va iubesc foarte mult pe toate, fiindca datorita voua mi-am gasit linistea. Cu mare zbucium in suflet am intrat pe acest topic intai ca simplu cititor si randurile voastre mi-au dat multa speranta si m-au trimis la rugaciune. Asa am dobandit pacea sufletului. Apoi, am hotarat sa intru si eu in grupul de rugaciune fiindca am aflat pe pielea mea ca rugaciunea da roade imediate.
Sunt poate uneori vehementa pentru ca ma vad pe mine cea care am fost. A fost o vreme in viata mea cand am crezut ca detin toate raspunsurile la probleme. Si daca Domnu mi-ar fi umflat capul pe cat de desteapta ma credeam n-as mai fi incaput pe usa si multe nopti as fi petrecut dormind in fata blocului. Si acum mi-i ciuda ca am pierdut atatia ani ratacind aiurea fara sa gasesc ce cautam.
Afara ploua , ma bucur asrea-s semne de primavara.
Hai, toata lumea burta sus ca viata ii frumoasa. Va spune un om care o vrut sa renunte la ea.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

anadomnica spune:
angel33 - fii binevenita la noi. Din pacate te voi putea trece pe listuta abia cand vom incepe un nou capitol, intrucat vad ca moderatorii au modificat regulile
... si nu mai pot modifica prima pagina decat in maxim 20 ore de la deschiderea ei.
revin putin mai tarziu, puup
Doamne ajuta!7+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

speranta2008 spune:
Buna
Eu sunt la spital, astept sa vina dr sa ma ia in sala pentru laparoscopie.
Va rog cand puteti sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre: gabriela.
Va multumesc
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Miha3 spune:
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA!
angel33 - eu pot sa-ti spun care este parerea preotului meu de la biserica din Ghelari referitoare la FIV. Este un preot destupat la minte si inca o data subliniez ca este parerea lui nu a Bisericii. Atata timp cat nu mai pot pe cale naturala si asta este singura solutie nu este o problema. Problema pe care o ridica el este la embrionii multipli. Problema lui este ce se intampla cu acei embrioni care nu se folosesc si in cazul in care nu se folosesc, se arunca. Atunci este un pacat. El spune ca atata timp cat se folosesc toti embrionii, chiar daca o parte se crioprezerveaza si se folosesc alta data totul e in regula. Eu am avut de exemplu 3 embrioni, mi s-a facut embriotransfer cu 2 care s-au si prins, dar am pierdut sarcina la 21 de saptamani si pe cel de-al 3-lea l-am crioprezervat. Pentru ca a fost numai cu 6 celule, deci de o calitate slaba cand s-a decongelat nu a mai continuat sa se dezvolte si deci nu s-a facut alt embriotransfer. Parintele spune ca asa a vrut Dumnezeu si ca eu nu am pacatuit pentru ca acel embrion nu s-a mai dezvoltat.
O sa reusim data viitoare avandu-l alaturi pe Dumnezeu si sper eu ca si rugaciunile voastre. Va rog sa ma treceti si pe mine la familii care doresc sa dobandeasca prunci - Mihaela si Alin - ortodoxa
Parintele de la Ghelari a avut si o emisiune pe televiziunea locala regferitoare la FIV si daca vrei pot sa-ti pun la dispozitie inregistrarea.
Deeva - eu intru mai rar pe forum si de aceea nu ti-am raspuns pana acum. Eu sunt din Hunedoara si de aceea vroiam sa stiu unde mergi tu la biserica. Ai spus ca parintele de acolo face niste slujbe pentru dobandire de prunci si de aceea vroiam sa stiu.
speranta2008 - sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste operatie si sa reusesti sa ai copilul mult dorit.

anadomnica spune:
speranta2008- Doamne ajuta! Sa fie totul bine si asteptam sa te intorci sanatoasa acasa. Ne rugam pt. tine
Miha3 - fii binevenita . Din pacate trebuie sa asteptam un nou capitol sa te pot trece pe listuta de la inceput. Mi-a placut raspunsul dat de parintele tau cu privire la FIV, desi stiu ca nu asta este si parerea "oficiala" a bisericii. Am auzit ca mai multi preoti recomanda sau... sa zic mai bine dau binecuvantare pt. FIV cu conditia asta de a pastra si de a da o sansa tuturor embrionilor sa se dezvolte.
mmc_nd - ce mai faci draguta? Multumim pt. ca ai avut grija si ne-ai purtat cu tine la sfinte manastiri sa fim pomenite. Domnul va rasplati sufletul tau bun si rabdator. Mai spune-ne despre tine
mvb - bine ai revenit in randul nostru!
criss_2081 - sarcina usoara in continuare
Doamne ajuta!7+
Creste bebe!!!

anadomnica spune:
Fetelor, schimbarea schimbarii... yupiiii
Se pare ca pot din nou edita prima pagina. Cred ca s-a incercat cumva o schimbare, tare m-am speriat ca trebuie sa notez intr-un fisier separat numele voastre pe parcursul unui intreg capitol, dar acum vad ca s-a revenit la normal. Am trecut proaspetele aspirante pe listute si am adaugat pe prima pagina si link catre Acatistul Sfintei Paraschiva dat noua de caciantoni
Doamne ajuta!7+
Creste bebe!!!

oana80 spune:
Buna tuturor,
Vreau sa ma alatur si eu voua, cred ca este cel mai potrivit loc pentru a-mi intari speranta si credinta
Povestea noastra seamana atat de mult cu ale voastre, pentru ca ne uneste o singura dorinta mistuitoare: aceea de a fi parinti. Tocmai am aflat ca si cea de-a treia inseminare este un esec, asa ca ne-am hotarat sa asteptam pana dupa Pasti sa vedem ce facem mai departe.
Uneori nici nu stiu daca fac bine, ma simt rupta intre analize peste analize, tratamente de tot felul, ore intregi pe la dr si disperarea din Z1...
Si eu ma intreb ce parere are biserica referitoare la tratamentele de fertilizare, FIV, tratamente alternative (acupunctura) etc
Am vb cu preotul de la biserica noastra, nu am detaliat chiar toate procedurile, dar mi-a spus ca e normal sa te duci la dr cand ai o problema, ca si el are o fiica cu aceleasi probleme, deci intelegea f bine durerea noastra
Ma bucur mult ca v-am intalnit si sper ca prin rugaciuni si credinta sa ne binecuvanteze Dumnezeu cu pruncul mult asteptat.
Numele noastre de botez sunt Oana-Aurelia si George-Iulian, puteti va rugam sa ne treceti in lista de rugaciuni?
Doamne ajuta!
oana