Rahova sau apropiere (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Alinutzaa spune:
Buna dimi
Multumesc de urari fetelor. 
Am vazut poze cu Adeluta cea frumoasa si delicata. Si talentata pe deasupra.
. Karli sa iti fie de bine noul look. Arati tare bine.
La multi ani tuturor florilor care se serbeaza astazi. Sa fiti sanatoase/sanatosi, frumoase/aratosi, fericite/fericiti si iubite/iubiti. Vio
sa ai o primavara frumoasa
Eu, dupa ce am batut netul in lung si in lat, nu ma pot hotari la o tricicleta pentru fii-miu. Si acum am vazut si un kart cu pedale si cu maner (cu maner cum are tricicleta, din ala de impins de catre parinti) si imi face cu ochiul si ala. Si nu stiu daca tricicleta sau kart. Na belea pe capul meu acum!!!!!
Fug ca am bagat o placinta la cuptor si incepe deja sa miroase.
Va pup pe toate 
Sa aveti o duminica frumoasa
Edit: imi cer scuze fata de fetele care au nume de flori si pe care nu le-am nominalizat. Da' io doar de Vio stiu.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violeta69 spune:
La multi ani,Alinutza!(scuze de intarziere )
multa ,multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca 
multumesc de urare 
Mihnea a plecat ieri in cantonament
am sunat sa stiu ce face(pe antrenori,ca pe ei nu-i lasa cu telefoane ) si citez:"el e bine,asa in lumea lui,aerian!"
sa aveti o zi buna 
offf,va trebui sa schimb si semnatura...Emma a plecat dintre noi 
Dumnezeu sa o odihneasca in pace,
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
preda_vicky spune:

tuturor fetelor cu nume de floare
!
Paste Fericit celor care sarbatoresc azi Pastele Catolic!
Va
cu drag, o zi buna in continuare!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
La multi ani! celor ce purtati nume de floare, sa fiti sanatoase
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
monica-elizabet spune:
fetele rahoviste si va doresc sanatate multa si spor la pregatiri in aceasta saptamana
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
! Ce bine e in concediu, sa-ti faci treburile pe indelete
. M-am sculat la ora 9, mi-am baut cafeluta la pat, si cu forte proaspete m-am apucat de treaba. Pe ziua de azi am terminat ce mi-am propus
.
fetele, si eu va doresc spor la treburi!
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
sa ma laud si eu 
m-au sunat de la alex de la scoala ca a cazut si ca sa mergem sa-l luam sa-l ducem la dr ca s-a lovit la gurita...
nu va zic cum am mers si eu si sotul pana acolo cu inima cat un purice...l-am luat si l-am dus la dr...intre timp telefoane peste telefoane fiindca aici abia a fost Pastele si inca mai este si nu-s toti dr-ii la cabinete...am dat totusi peste o tipa (zic eu bunicica) care a luat o decizie imediata...gingia era mult prea deschisa si cei doi dinti din fata sus erau complet dezgoliti de gingie...asa ca l-am tinut pe alex...i-a facut anestezie si l-a cusut cred ca 4-5 puncte si i-a adus gingia inapoi peste dinti..
maine urmeaza sa-i facem radiografie sa vedem cum stam cu radacinile...daca s-au miscat sau nu si daca dintii s-au crapat in vreun fel...pe unul dintre ei se vede o crestatura mica (pe latimea dintelui) dar asa la prima vedere doctorita zice ca se reface singur chiar daca e smaltul putin sarit
joi de-abia mergem din nou la dr pana atunci o sa trimite radiografia la ea si o sa ne spuna ce mai avem de facut...
pana joi nu are voie sa manance decat lichide...daca asta e mancare ca eu stiam ca e de baut :kk//: si toate reci....
in toata nebunia asta...in care aruncam cu banii din buzunar in stanga si-i dreapta imbecilul ala de copil care l-a impins sta linsitit la scoala iar copilul meu sta si sufera...e prima data cand sunt atat de revoltata si nervoasa ca-mi vine sa ma duc la scoala sa-l apuc pe ala de cap si sa-i arat asfaltul de cateva ori...am de gand sa-i pun maica-sii toate facturile de la dr in brate...stiu ca-s nebuna, sarita...cum vreti voi...poate gresesc dar asta simt in momentul asta...
si alexutul meu care imi spunea sa nu mai plang ca nu-mi arata ce are in gura ca ma sperii si plang...offf...si ca sa faca glume desi are o buza umflata cat casa, atze si cusaturi in gura, scuipa sange, il doare si tot ce e mai rau...el ca sa ma faca sa rad imi zice...mami ce crezi daca m-am dat cu dintii atat de tare crezi ca s-au indreptat??? poate nu mai trebuie sa port aparat :) Off...Copilaria asta...cu inconstienta ei...
nu va pot spune in ce stare sunt
si-asa eram
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Buna seara
Vai de capul meu Monica! Prin ce ati trecut si prin ce trece bietul Alex! Refacere rapida si sper ca totul e ok cu radacinile si cu dintisorii. Mi s-a zbarlit pielea pe mine.
Vicky ma bucur tare ca ai spor. Ca io n-am. Cu Duracell-ul asta de pici printre picioarele mele....nici o sansa.
Vio 
Seara buna tuturor 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violeta69 spune:
offff,ce m-am mai suparat si cu chestia asta!!!!

macar la Mihnea s-a facut-o singur, dar si asa am plans vreo doua zile 

eu sper sa se refaca repede ...chiar ca sunt inconstienti copii astia 
il pupic pe Alex si sa dea DD sa nu fie nici o problema 

alinutza 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu am avut liber 3 zile de Pastele catolic plus weekend-ul, asa ca nu am apucat sa intru pe forum decat fff putin.
Monica, imi pare fff rau de ceea ce a patit Alex si mi se pare normal ca parintii acelui copil sa plateasca pentru asta!
Multa sanatate si un
mare de la noi!
Karligutza, iti sta tare bine, sa-ti fie de bine noua tunsoare! Cat despre Adelutza
! Groaznic ca sora ta a trebuit sa treaca prin asa ceva, Doamne ajuta sa fie sanatoasa si ea si copiii!
Alinutza si Vio, la multi ani cu intarziere!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.youtube.com/watch?v=Yb0UMXLF3mQ" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet