Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Pina una alta am deja probleme cu panatalonii...incep sa ma cam stranga. Imi dati si mie idei de unde sa imi iau pantaloni si hainute de gravidutza?

Va doresc o seara frumoasa!

Cici 9+

Cici, gasesti si la Pitrick, magazinul din piata Mihai Viteazul....

daca iti place sa cumperi de pe net, intra si aici..gasesti mai multe magazine...

http://www.woow.ro/director/tag/haine-gravide/

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

LA MULTI ANI!!!!!!! SARBATORITILOR

GABYdraga ce rau imi pare de voi ca sunteti asa grav, ca sa te linistesti si sa intri sa ne mai spui ce face mamaruta ca nu ne deprimi, suntem aiic sa ne ascultam reciproc

vad ca toata lumea e racita-ripata, eu am inceput azi cu febra iar la Dragos ii ff tare infundat nasucu, groaznic

se poate sa fie de la intalnire deoarece dupa cateva zile Dragos a inceput sa stranute si i-am dat homeopate insa vad ca situatia s-a agravat

am fost azi la ocntrol cu bebe mic, nu pot sa cred ce frumos e si cat e de mare , deja ii format tot manute , picioruse, burtica si capusoru sunt deja inchise , superb
abia astept sa merg din nou

ioana, sara am fost pt o rochita de nasa, sa nu o las pe ultima suta de metri mai ales ca am un corp tare ciudat

Elena 12+ si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

adrinaa maine daca e timp de iesit afara am sa ma uit pe la chioscuri sa vedem daca mai sunt si am sa-ti iau

noi am cumparat insa nu le-am deschis, maine cu siguranta ne vom uita la dvd, noi suntem amamtori de colectii la enciclopedia copiilor, acuma la magic e, la adevarul cu cele 100 de carticele

tot timpul mia placut sa am o biblioteca super mare , cu carti frumoase iar acum am ocazia sa le fac o super bilblioteca copilasilor mei si noua binenteles

ioana, sara de magic e este vb

tati e la meci la Cfr, pe Drgaos l-am pus la culkarica iar eu fug in pat ca toate ma dor

nopate buna si sanatate multa multa tuturor
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

am votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Elena, nu te deranja pentru mine, doar daca din intamplare gasesti, te rog sa il iei si iti returnez banii. M-am trezit cam tarziu, poate nu gasesc deloc. Il pun in priza si pe Adi maine, poate gaseste.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

CE MINUNAT NINGE, CA-N POVESTI

CINE MAI VISA SA REVINA IARNA IN LUNA MARTIE???????

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu nu mai zic nimic de intalnire...am ezitat mult daca sa vin sa nu, ce bine era daca imi urmam instinctul! Acum regretele sunt tardive, pacat ca mi-am invatat lectia cu un asa pret! Imi pare rau pt toti puii bolnaviori! Urata perioada, urate boli!

Sara e rau, niciodata nu am vazut-o asa..am pacalit-o cu un iaurt...a adormit, nu stiu pt cat timp...a luat prima doza de antibiotic, dar la jumate de ora a vomat putin dup siropul de tuse, asa ca nu stiu daca aramas sau nu. Nu am mai riscat insa inca o doza! O chinuieste groaznic tusea, se inroseste toata, cred ca si gatul o doare groaznic...asa da ORICE sa-i pot alina suferinta!

Cu Magic English, eu sunt de parere ca nu e pt copilasii nostri, din ce am vazut in reclame, pare pt copilasi mai mari!

Va multumesc mult pt gandurile voastre bune, le intorc inzecit!!!!
O imbratisare calda si pt DElia,Raluca si Co! Somn usor! Ce tare ninge!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

AM primit o veste minunata de la Nico:)) ningeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tu fetelor chiar daca suntem in luna martie chiar nu pot sa nu ma bucur de zapada ,e superb cand ninge asa frumos

multa ,multa sanatate copilasilor si voua mamicilor

SI tu fetelor nu va mai invinovatiti ,microbii si virusii sunt si in aer ,nu cred ca s au imbolnavit de la locul de joaca din Polus
doamne da sa treaca odata virozele astea

ELENA nu mai am rabdare pana nu scrii ce o sa fie bebele ,ma bucur ca totul e bine
CICI si eu tot de la Toria mi am cumparat pantaloni cand am fost insarcinata si f bine m am simntit in ei de ce nu ne pui poze ?
IOANA-Sara nu te mai necaji iar daca tu crezi ca puiutu nu e bine acolo nu o mai lasa ,du te tu cu ea si stati impreuna ,ca sa nu fie alte discutii

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Nici eu nu cred ca de la locul de joaca au luat virozele. Se pot lua de oriunde. O sa intelegeti dupa ce incepeti cresa / gradinita... Multa sanatate tuturor bolnaviorilor.

A nins, ca acum s-a oprit, ce ma enerveaza vremea asta asa schimbatoare.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

VA multumesc muult pt urari! Azi am avut o zi super, am fost toata ziua lela, ba cu baietii mei, ba cu "fetele", ba singura prin oras! E f buna o pauza din cind in cind. Miine se face chefu, ca doar azi e marele meci

Co, ce frumos mi-ai spus azi! Cred ca de la nora era mesajul

Gabi, off ce rau imi pare!! Sa maninci si sa ai grija si de tine!
Dr lui P a zis ca daca nu face kk (aici e vb de supozitoare) 10-15 minute, isi face efectul medicamentul. Poate e valabil si la cele luate oral. Oricum, sa vb cu dr daca mai vomita si urmatorul.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput