Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Servus fetelor...am zis saintru si eu sa mai scriu cate ceva si cabd colo vad urari pt fiu-mio...multumim dar ziua lui e maine in 14.
Ii facem party e pe spate de entuziasmat.Om vedea cum a fi.
Piciu are diaree,acu imi bat capu cu regimul ...si asta e .Maine oricum il duc la party ca nu se poate fara el.
De intalnit as veni si eu..da fara copii aia e clar.Nu stiu cum suneteti voi da io vreau macar 1 ceas sa nu mi se mai ceara nik.
Va pu si mai vin, Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata mamicilor
tzin sa va spun ca suntem tare harnicute ,am terminat curatenia in baie ,am facut mancare ,am aspirat ,ce noroc am cu puiutzu meu ca ma ajuta
n a vrut sa mi doarma ca de obicei la 10:30 asa ca ne am pus pe treaba

CO am vazut poza ,de abea astept sa pui si tu poze cu patutul printesei
RALU f frumos patutul si imi place tare mult si covorul
DIANA multumim mult
ADA distractie frumoasa si nu uita sa faci poze multe
s ar putea sa fie de la lapticu de vaca eruptia ...inainte sa il dai ii apareau bubitze?
LILY79 f fain caruciorul daca o sa ma mai uit mult la carucioare cred ca iar nu ma abtin si cumpar unu
ANDREEA-eladeea am incercat sa votez iara dar nu ma mai lasa:(
GABI draga tare rau imi pare ,offfffff e groaznic ca nu prea putem face multe cand is bolnavioare
ai reusit sa i faci vaccinul prevenarul ?
noi mergem lui sa l facem ,de abea astept sa scapam si de asta
multa sanatate dragelor si sa treaca odata sa va faceti bine
ANDREEA-Daria ,voi cum sunteti ?

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Ioana si Natalia!!!Sa fiti sanatoase si fericite!!!

Gabi multa sanatate Sarei.Offf,saracuta de ea,ce rau trebuie sa-i fie.

Raluca super patutul!!!

Ada am auzit ca laptele de vaca ar putea da astfel de bubite.Dar pot fi si alte cauze.Poti sa-i dai peritol daca asa ti-a zis medicul.Daca e o alergie,nu e de jucat cu asa ceva.Sau mai bine il duci la un dermatolog,ca medicii astia de familie nu is buni chiar la toate.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Gabistiu ca-i greu, vai cat de bine stiu...Nu mai plange ca o sa fie bine.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULTI ,MULTI ANI IOANA DRAGA SI SA AI PARTE DE TOT CE TI DORESTI ALATURI DE PRINTISORII TAI

Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

fetelor, sa vedeti de ca facut stefan....a fost tati la masa, au papat amindoi. acum, la plecare, l-am luat in brate ca sa-i dea pusi la tati, pe obraz. de obicei ma pupa si pe mine tati de cite ori vrea stefan (ne tot impinge fetzele una spre alta, sa ne pupam). acum i-am zis ca mami nu-l pupa pe tati, ca e suparata....si ce s-a gindit piticu'? l-a pupat pe ovi (pe gura, s-a intins el pina a ajuns), dupa care m-a pupat pe mine(tot pe gura)...asa ca azi ma pup cu sotul prin intermediari...hihihi

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gabi, nu vreau sa te speriu, dar deshidratrarea e fte periculoasa. Ia-o pe Sara si mergi urgent cu ea la UPU sau la Pedi II, nu sta acasa dupa medic, te rog eu. Pup si sanatate!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Hola!
Am fost azi la consultatie pt kineto cu Diana, doctora care-a consultat-o e super draguta, s-a speriat ca-i dau numa o pic de vigantol, da eu ce sa fac, daca asa am primit indicatii??? Ca dr de fam tot timpul zicea ca are fontanela mica si sa-i dau numa o pic si dr neurolog la fel zicea, dr asta mi-a zis ca sa-i dau si 3 pic linistita, fontanela ii inchisa oricum, si cele 2 pic sunt pt profilxie, care trebuiesc date neaparat, si n-au legatura cu fontanela. Craniul a zis ca foarte bine dezvoltat si pana o pot tine la soare, sa mergem cu 3 picaturi ca de-aia nu se sprijina bine pe picioare ca nush ce enzima nu se elibereaza daca n-are vigantol suficient. Si tind sa am incredere in ea, pt ca lucreza cu mai multi copii mici decat doctoritele la care am fost, med de familie nefiind pediatru, dar are copii mici inscrisi. Deci, pe 23 martie mergem la prima sedinta, se fac 10 sedinte, ca atata is platite de CAS si mai lucrez cu ea si acasa si-a zis ca daca ma tin de treaba o sa fie bine. Trebuie sa lucram la mai multe grupe de muschi si articulatii.
Diana saraca vrea sa umble si sa stea in picioare, da ii tremura picioarele si n-are deloc stabilitate. Nici cand o pun langa scaun nu sta, ea s-ar tine, da nu poate, pica pe spate.
Ma gandesc ca dupa varsta de un an, cred ca o mut la un pediatru.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ne-a vazut doctorul, nu e bine deloc! Pneumonie acuta! Am simtit eu de dimineata ca nu e bine...se aud deja raluri la plamani. Si ieri a vazut-o dr si nu se auzea nimic, era doar putin gatul rosu...Acum gatul e mult mai rosu, tusea e foarte urata, iar ea are o stare f nsoala! Macar dimineata a baut putin lapte si pe a 11 a baut un pahar de suc de portocale, acum ceva linguri de supa! Tot e ceva decat nimic!Trecem pe antibiotic, Unasyn, si cumparam si un aparat de aerosoli, dr a zis ca daca nu trece facem si aerosoli, eu as face de pe acum!NU stiu zau cum ne-am procopsit cu asa ceva!

Stiu, Delia, ca e periculoasa deshidratarea, tocmai de-aia eram ingrijorata! Iti multumesc mult de sfat si grija! Sa vedem cum vom fi in continuare! Sper ca bine, eu insa am moralul la pamant!

Monica, distractie placuta juniorului! Sa fie sanatos si mereu asa vesel si fericit!

Eu nu mai intru ca va deprim si pe voi, pana la zile mai bune, va pup cu drag!

Eu nu mai intru

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Gabi multa, multa sanatate!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput