Gravidutze si mamici de Cluj - 115

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Bune fetelor,

Imi recomandati si mie un carucior bun ,sport,usor si pana in 2oo lei ca mai mult va zic sincer ca nu mai dau!

Cici eu nu am fost si nu sunt superstitioasa deloc,eu i-am luat hainite cat timp am fost graviduta.Iti zic sincer ca din sapt 20 si ceva nu mai stiu exact am inceput sa iau incetul cu incetul tot ce mi-a placut!Si mai e si faptul ca dupa ce vei naste nu vei mai avea la inceput atata timp sa mergi la shopping ca si acum!

Alex felicitariiiiiii!NU vii si la mine sa il dezveti pe Eric?

Anca ce baietel frumusel ai tu....

Elena saracutul DragosCum e acum?

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Sara cred ca s-a btrezit din jumate in jumate de ora azi noapte, dar eu asa m-am obisnuit sa dorm f putin noaptea...IN ultima vreme m-am pus pe citit si cam pierd noptile...

Ideea e ca azi a fost mai rau, n-a mai mancat nimik, e apatica si suparici! Asa ca azi am luat prima doza de Sumetrolim, sper sa isi faca repede efectul! Mi-e tare mila de ea, ii curge rau nasul, tuseste...

Sper sa reuseasca sa doarma macar putin!!!!!

Anca, adorabil Stefan! Imi vien sa-i pap falcutele!

Alex, bravo lui Tiadris, e deja domnisoara!Cum sa mai aiba nevoie de suzeta! Pt gradi nu ne-am hotarat inca, dat fiind ca inca nu am gasit una care sa ne placa intrutotul! Va trebui totusi sa o inscriem undeva totusi!

Elena, imi pare rau de cazatura lui Dragos, ce bafta are el la din astea, saracul...

Cici, eu dupa 7 luni m-am pus pe cumparat, dar nu exagerat, ci strictul necesar, m-am ghidat dupa o listuta! A fost bien intocmita, ca m-am descurcat de minune cu ce am luat!

V-am pupam ma duc sa pap si eu ceva si sa iau ceva ca ma doare gatul de morrrr!!! Sunt restanta si la calcat, n-am chef de nimik...Abia astept sa vina Pastele sa ciocnim oua cu Sara.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Cici eu de prin luna a 5-a am inceput sa iau hainite, n-am fost si nu sunt superstitioasa, am luat treptat ce mi-a placut mai mult. Dupa ce-o sa nasti, cum zicea si Andreea, n-o sa mai ai deloc timp de shopping.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Soanso, zi-mi si mie cum e cu magic English, crezi ca pe mandra mea ar interesa-o sau e doar pt copii mai mari, ca Sorana?

Fetelor, azi am platit jucaria, tot azi o pune la posta, de-abia astept s-o primim, sunt mai nerabdatoare decat Alexia,ea nu-si da seama despre ce jucarie e vorba. Sunt ca Alex cu oita

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Cu magic english e succes total ,merita toti banii , contine o revista , cd cu desene animate interactiv ,un poster cu personaje Disnay , mai are un pliant cu ceva autocolante care vor veni lipite pe un dictionar cu 500 cuvinte care apare in nr.2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andree, eu am luat unul ff usor si ok(Brevi), dar cum P e destul de mare, iar Eric cred ca il urmeaza, a inceput sa ii fie cam micut. Acuma l-as lua pe ala de la Chicco ce e in oferta de la Cora, ca e mai mare! Dar nu mai iau, dar imi pare rau ca nu l-am luat din prima pe ala!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, noi avem un Hauck, la capitolul rezistenta primeste nota 11 din partea mea. Am dat 200 de lei, acum un an, si intr-un an l-am purtat non-stop.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Am votat si eu micuta cascadoare! Ce-i drept concursurile astea nu prea au sens, de exemplu, in fotografia de pe primul loc, eu nu vad tema concursului, dar asta e.

Multa sanatate bolnaviorilor.

POZE ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Multumim din suflet fetelor pt voturi

CICI cel mai bine urmeaza sfatul lui Gabi fa ti o listuta cu ce ti trebuie
eu am cumparat f multe lucruri ,e adevarat ca am si primit multe ,dar crede ma ca am ramas cu costumase intregi ,nepurtate de Tiadris si f multe lucrusoare luate fara rost ,asa ca mare atentie ,copilashii cresc f repede
GABI sper din inima sa fiti mai bine maine ,nu ti mai trebuie nimic cand is bolnavioare :(
ce carte citesti ?
am tot zis ca ma apuc si eu de citit dar tot timpul am altceva de facut :(
ANCA -Soanso de unde ai cumparat "magic english"?ma bucur mult ca i place puiutului
ANDREEA-Eladeea ce bine ca nu ai greturi ,imi pare rau ca nu a dormit bine puiu si nici tu :(
IOANA13 si Tiadris mi s a trezit la 7:30 (de obicei se trez dupa 8:20)a sarit la noi in pat si a inceput sa strige "mate"tradus-lapte ,ma mai si tragea de mana sa ma duc sa i fac lapticul:)
au avut ceva copilashii astia saracii de ei
si nu mai avem scoica de muuuult uite aici 2 poze ,nu s facute chiar bine dar cat de cat http://picasaweb.google.com/sanda252003/MOSUCUPATURICA#
ADRIANA intradevar mare noroc am avut ca a renuntat singura si la tzitzi si la tzutzu bafta si voua
ANDREEA27 bafta sa alegi un carucior bun si mie mi ar mai trebui unu sa se faca mic ,mic ,pt drumuri mai lungi cu masina si sa nu mi ocupe spatiu mult ,asa rau imi pare ca am ratat oferta de anul trecut ,era un carucior de la primii pasi cu 120 ron doar ,multe mamici au cumpar modelul acela de carucior ,f usor ,mic
Multumim pt voturi
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alex,sa gaseste la choscurile de ziare sau in supermarketuri care au standuri cu ziare,reviste!
mi la cumparat o prietena Ioana care are un baietel fooarte dragut mai mic cu doua luni decat Sorana! ma pregatesc sa-i fac galerie sa scrie pe forum !

legat de intalnire ...eu ziceam in caz ca nu ne vedem doar noi fetele sa mergem cu piticii sus la Big sa retinem spatiul doar pt noi intr-o dupamasa!
eu as prefera la o pitza doar noi !

am facut chiftelute cu cus-cus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am votat-o si eu pe Tiadris!

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput