Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, magdita este prima din lotul diphelerinoaselor de primavara si ati vazut ce harnicuta a fost
asa ca celelalte fete diphelerinoase si ne, inainte cu curaj si sa stiti ca nu fac reclama la diphe

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Magdita, sarcina usoara, la termen, si bebe(i) sanatos(i)!!!
Felicitari din tot sufletul !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Tu, Ana Alexia, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Magdita felicitari si sarcina usoara pana la termen! Vedeti ca pana la urma toate treceti la gravide!

Mada felicitari si tie, eu n-am mai intrat de mult si nu cred ca am apucat sa-ti spun, sarcina usoara in continuare.

Pusichet imi pare tare rau sa aud de inca o pierdere, nici nu stiu ce sa iti zic, decat sa mergi la medic sa vezi care ar fi cauza.

Si acum sa va spun si eu vestea mea buna, azi sunt z29 si se pare ca iar s-a intamplat minunea, am avut cateva teste pozitive, din ziua 22 de ciclu tot imi ies pozitive, dar am zis sa mai astept putin sa vad ce se intampla. Ieri am facut ultimul test care s-a pozitivat imediat si am fost si la test de sange dar inca nu stiu rezultatul. A fost primul ciclu de dupa nastere, deci prima incercare, nici nu-mi vine sa cred ca am avut asa noroc. Deci sa nu va pierdeti speranta pt ca se poate si eu sunt convinsa ca toate dintre voi o sa va tineti copilasii in brate.

Pup si gravidutele si pe toata lumea, imi pare rau ca nu apuc sa scriu mai des dar am inceput lucrul si cand vin acasa stau mai mult cu Rebecca decat la calculator.

Monica si Rebecca (2008.02.15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

A nascut Aris un BBlas!!!Bine ai venit pe lume BB Alexandros!!!Sa ai o viata minunata alaturi de parintii tai,sanatate si iubire!!!Felicitari parintilor!
Monicaaaaaa de ieri curg vestile bune!FELICITARI!!!Sa ai sarcina usoara si la termen cu un BBi sanatos!!!Felicitari si banditei mele dragi,care va deveni Big Sister!!!
Hai Madut ca aveti treabaTre sa mai treci o gravi si o proaspata mamica pe prima pagina
Astept in continuare vesti bune de la fiecare.M-am invatat cu narav,va rog sa va executati.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Aris, sa va traiasca baietelul! Sa fie sanatos, norocos, si sa va aduca numai bucurii!

Monica, felicitari! Ce bucurie!!! Sa ai sarcina usoara, la termen si bebe(i) sanatos(i)!

Beatrice75, multumesc de intrebare! Incerc sa ma stresesz cat mai putin...in rest, nimic deosebit...Mi-am facut analizele hormonale de z3 si au iesit bine; ar trebui sa merg si la dr cu ele sa le vada, dar nu prea mai am chef de doctori deocamdata.
Am mai fost la o doctora care ma suspecteaza de faptul ca foliculii mei nu ar contine ovocite!!! Asta ca o posibila explicatie a faptului ca nu am ramas graviduta in 6 ani de incercari, nici cu stimulare, nici la IA; evident, solutia propusa a fost fiv.
Deocamdata iau homeopate, floricele Bach, naturiste, tin post alimentar si incerc sa pap un pic mai sanatos. Apoi, mai vad eu ce mai fac.

pentru toate fetele!
Si cat mai multe vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumresc din suflet fetele mele, Cristy, Romanitza, AdizaC, Ana_alexia, Monica si toate celelalte .
Arisicule, te felicita si aici, sa va traiasca bebe Alex, sa fie sanatos si papacios.
, Monica, esti gravi din nou? Si chiar din prima luna de incercari? Doamne ajuta, sa ai o sarcina usoara si lipsita de orice stres si un bebelus sanatos !
Lucic, Madutz nu poate face modificari pe prima pagina ca e la Bucuresti, la control, sa isi vada ghiocelul .

Pup toate fetele si sa auzim de cat mai multe vesti bune .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

magda, monica sunt extraordinar de fericita pentru voi!!!!!
magditule, esti tare, si fara CM, minunat! sa ai o sarcina fara probleme. iar tu monica, esti un exemplu bun pt toate fetele cu endo, ca daca la gr. 4 ai ramas insarcinata la prima incercare de 2 ori, orice se poate!!!
bravo fetelor, you've made my day!
aris felicitari!!!!sa-ti traisca comoara, sa fie baiat bun cu voi fiindca voi stiu ca veti fi parinti nemaipomeniti pt el!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdita

Fetele mele,
Astazi, in aceasta zi sfanta, mi-a fost ingaduit mie, pacatoasa, sa primesc cea mai frumoasa si mult asteptata veste din viata mea : doua teste de sarcina slab pozitive si beta hcg 129,700 mIU/ml.
Nu am cuvinte sa spun ce simt, sunt coplesita de emotii si ma rog din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, care au ingaduit aceasta minune, sa aiba grija de puiutul meu mic din burtica si sa ne ajute sa crestem mari si sanatosi .
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si va urez tuturor sa traiti aceasta emotie si aceasta fericire.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat +4!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

FELICITARI DE MII DE ORI MAGDITA!
Lipsesc o zi de pe forum si pierd asemenea vested minunata! Doamne ce bucurie, felicitari iubita si o sarcina cat mai usoara si la termen i-ti doresc!!

Monica9 felicitari si sarcina usoara!! Ce frumos a venit primavara cu multe gravidute!

Si eu intrasem sa va dau vesti bune, mi-am luat ieri toate analizele de tromboflilie si de sindrom antifosfolipidic de la sp. Coltea si totul e perfect, nu am nimic. Mi-am repetat chiar si fierul sa vad cum mai stau cu anemia si e chiar la limita superioara, deci am scapat si de anemie.

"Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copiilor" W. Makepeace Thackeray

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana super vesti!!!Felicitari!!!Cum s-ar spune LIBER la BBici!Hmmmm ce lipseste din tabloul asta?O vacantza adevarata,intr-un loc exotic doar voi doi.Numa bine vine vara,luati masuri ca aveti alte treburisa veniti in trei
Daca primesc intr-una numai vesti bune raman in zona.Suntem mari amatoare de felul astaUna sigur vine azi cu Madut primita de la Ghiocelul ei.Merci de remember Magdi!Nu stiu ce am dar de unde sta ea si pana la Bucuresti mi se pare ca e la o aruncatura de bat fata de noi si ca in cateva ore rezolva tot
Ana-Alexia da-ti drumul,stii cum se spune go with the flow.Nu trebuie sa depui efort sa te relaxezi, pur si simplu iti dai drumul ca si cum ai face pluta,lasa curentul apei sa te duca unde vrea.Si eu dupa ceva timp de citit pe forum am inteles TEORETIC ca tre sa ma laxez,numai ca faceam fix aceeasi greseala...il puneam pe Trebuie in fatza si nu mai iesea nimic.Nu cred ca nu ai outze,mai ales ca ti-ai facut analizele si le ai foarte bune,inclusiv inhibina B.Daca numai asta era motivul de FIV...hmmm e cam jalnic.Eu nu mai stiu.Cand mergeai la dl dr T, dupa operatie ce ti-a spus mai exact?Si ai facut dipherelynul?Scuze nu vreau sa te racai,dar mai am scapari de memorie,cam oribile in ultimul timp
Va pupacim pe toate!!!Si cum am spus:vreau vesti bune!No more cry,no more pain,no more worries.Putem trai cu endometrioza,putem face BBei!Suntem impreuna si vom invinge!

my little sunshine

Mergi la inceput