Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

vroiam sa va mai zic ca nici eu nu am luat pana cum VIUSID
am citit pe net despre el si mi se pare destul de interesant , asa ca imi voi cumpara si eu de la farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga aditz, durerea de ovare nu inseamna neaparat ceva de rau, iar atata timp cat nu ai cm, nu te poti gandi nici la chisturi, nici la reaparitia endo, asadar nu ai de ce sa-ti faci probleme, durerile de burtica/ovare sunt ceva normal in conditiile in care activitatea hormonala din organism isi reintra in atributii, deci don't worry.
iar pana la cm mai avem ceva de asteptat...

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

criss.......ms multttttttt
da avem de asteptat cam inca pe atat , noi sa fim sanatoase
o seara placuta

Mergi la inceput

salutare fetelor
ce faceti ? cam bate vantul pe aici ......mi-am cumparat VIUSID
eu credeam ca ma va tine o luna de zile , dar dupa ce am citit prospectul mi-am dat seama ca nici o sapt nu imi va ajunge
voi cum il '' folositit '' ? cate sticlute va cumparati pe luna ? cat timp tb administrat ?
Multumesc

pupicei pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, aveti voi dreptate cu injectia mea de diphereline. Luni am fost la ultima zi de monitorizare si mi-a zis ca intr-adevar cel mai bine vedem ce si cum facem dupa operatie. In functie de ce gaseste acolo exact. Nu stiu daca v-am povestit. Eu stiam de 2 chisturi de 13 respectiv 18 mm de o "natura mai ciudata" asa s-a exprimat acum vreun an dr de la eco din Pitesti (cel mai celebru de pe aici). Apoi, medicul ginecolog, a zis ca e posibil sa fie o endometrioza si sa fac o laparoscopie. La Buc, medicul mi-a zis direct chisturi endometriozice si in plus fibrom, de fapt mai multi, stransi ca intr-un ciorchine. Iar acum la ultima eco mi-a zis ca parca vede si un polip (asta nu stiu ce mai e). Cu ovulatia cica stau foarte bine, deci trebuie "sa facem curatenie". Si apoi vedem cum e cu dipherelin-ul. Ma gandeam citinde din urma aici, ca eu n-am avut totusi simptomele acestei boli. Pe mine nu ma doare nimic la ciclu, doar mi sanii putin. A! Si am avut uneori dureri la contact. Poate n-o fi asa intinsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dimineata!
Cristy nu prea am ce sa povestesc de pupa.Creste burtica,clar,inca nu e spectaculos de mare,dar se vede.Iar BBita misca de zor si ma cearta daca nu-i place vreo pozitie de-a mea sau daca ma fatzai prea mult.Singurele miscari care o fac sa doarma e plimbarea in aer liber.Fie vb intre noi pandesc sa vad daca se misca burtica-pana acum nixen,decat o singura data o fost ceva,dar sunt fericita cand o simt pe BBlina.La mana nu am avut placerea sa o simtim decat o singura data pana acum.Astept data de 10 ca sa merg iar la dr,sa vedem ce mai face,cum este,cat a mai crescut si daca a ramas fetita,ca sa pot incepe si eu sa iau lucrusoare linistita.Deja mi-a facut cu ochiul un scaunele de masina roz si inca niste chestii minuscule ce tin de garderoba BBicilor.
Ce ma bucur ca ati scapat de injectii!Va veni soarele pe straduta fiecareia,veti vedea!
Aditza ai dreptate!Nu te tine mult o butelcuta de Viusid,dar daca poti sa faci macar o luna tratamentul e excelent.
Alina sa-l asculti pe dl dr.Polipul e tot o excrescenta aberanta,depinde de pozitia si marimea lui.Uneori poate sa actioneze ca un sterilet si sa impiedice practic mecanic implantarea unei sarcini.Important e ca l-a vazut si daca se confirma si laparo il va scoate,nu e nimic periculos.Insa si el si endometrioza si fibroamele cam au aceeasi cauza partial:excesul de estrogen sau o problema legata de el.De-asta e bine sa faci totusi injectiile daca-ti spune ca trebuie,imediat dupa op.
Mada puuuuuuup graviduta somnoroasa si harnicoasa!Se cam bat cap in cap,deh ai sefi prea multi:si la lucru si-n burtica si fiecare iti cere altcevaVa tinem pumnii maine sa va intoarceti cu vesti bune!
Va pupam pe toate si astept sa citesc vesti bune despre fiecare in parte!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fetele mele,
Astazi, in aceasta zi sfanta, mi-a fost ingaduit mie, pacatoasa, sa primesc cea mai frumoasa si mult asteptata veste din viata mea : doua teste de sarcina slab pozitive si beta hcg 129,700 mIU/ml.
Nu am cuvinte sa spun ce simt, sunt coplesita de emotii si ma rog din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, care au ingaduit aceasta minune, sa aiba grija de puiutul meu mic din burtica si sa ne ajute sa crestem mari si sanatosi .
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru toate gandurile bune si va urez tuturor sa traiti aceasta emotie si aceasta fericire.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat +4!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

doamne magdita, felicitari din tot sufletul
asta chiar minune,sa fiti fericiti si sa va bucurati de miracolul mic care v-a luminat viata.
adica nici nu ti-a mai venit cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Nu !!!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 4+!
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

doamne magdita, ma bucur atat de mult, rad ca nebuna in fata calculatorului si se uita lumea ciudat la mine
abia astept sa-i pove sosului meu, poate avem si noi noroc

Mergi la inceput