Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(44)
Raspunsuri - Pagina 17
alina06st spune:
Buna fetelor, eu vreau doar sa va salut, ca n-am prea multe de spus legate de proiectul bb. Sotul plecat pana in iunie, iara laparo fac cred in mai, ca sa fie mai aproape de venirea lui. Vreau sa incerc natural pe timpul verii. Mai aman diphe, ca dupa ce ca am stat despartiti 6 luni, acuma sa-l mai innebunesc si cu starile mele. Cat despre
am inteles ca nu ne prea arde in timpul tratamentului. Asa ca trebuie sa recuperam mai intai cele 6 luni si apoi sa vedem cum e cu diphe.
Poate totusi nu va mai fi nevoie!
cristy1977 spune:
bona sera segnoritas![]()
aditza, tu in ce zi esti? te intreb ca io-s cam ramolita da' stiu sigur ca sunt cu 6 zile in urma ta, so... imi e mai usor asa![]()
cu bufeurile, si eu la fel, azi noapte nu am dormit deloc si acum nici nu vad bine de oboseala. cu arsurile la stomac, daca au legatura cu endo, oricum nu au cum sa-si dea seama, endo se poate depista numai prin laparo si cum iti imaginezi eu mi-am luat portia pentru 7 vieti...
. si asa m-am saturat de doctori si investigatii...am senzatia ca nu trece bine una si ma ia alta...
de ce zici ca tre sa apara ovulatia la tine? nu e cam devreme? oricum daca e asa da-i bice

lucicut, a mai trecut raceala la fete dragi? 
bitza, curaj si mergi mai departe, avem fete cu un singur ovar care au ramas gravi relativ repede, vezi prima pagina, oricum inainte de toate este foarte important sa-ti tratezi boala asa cum trebuie
in seara asta mi-am cumparat omega 3 produs in islanda, cica este ulei pur de peste... om vedea...
va pup cu drag

"After all, tomorrow is another day!"
alina06st spune:
Fetelor, haideti sa va povestesc ceva. Ieri venind de la serviciu spre casa cu masina, am vazut o cunostinta, sotiaa unui coleg de-al lui barbatu-meu. Gravida. Stiam ca e, dar n-o vazusem de prin octombrie.Eu sunt credincioasa si intotdeauna am ajutat pe toata lumea pe care am putu, cu un sfat, cu bani cand am avut, cu orice. Mereu ma pun in locul celor care au probleme si ma gandesc cat as vrea si eu sa fiu ajutata la randul meu. N-am facut niciodata rau cuiva. Cred ca nici involuntar, iar voluntar nici gand. Ei, ieri cand am vazut-o pe fata aia, am fost invidioasa. Dar asa am avut un sentiment si parca si un gand ca n-as fi vrut sa fie. M-a speriat ceea ce am gandit. M-am rugat seara sa fiu iertata... si azi ce credti. M-am intalnit cu ea fata in fata. Cred ca Dumnezeu mi-a scos-o in cale ca sa ma invat minte si sa imi repar greseala. Pai din oct pana acum nu m-am intalnit cu ea intr-un orasel cu o singura strada principala si azi... Ajunsesem acasa si m-am adus aminte ca am terminat tincturile. Am iesit sa iau si am intalnit-o. De fapt acum m-am bucurat ca am vazut-o. Am stat de vorba vreo 15 minute.N-am mai simtit nimic din ceea ce am simtit si mai ales am gandit ieri... Stiu ca invidia e unul dintre cele mai mari pacate. Sarcina e singurul lucru pt care simt uneori invidie...
coletutza spune:
alina06st, multumesc pentru raspuns.
nu am cum incerca natural dupa tratam cu diphe, avem patologie masculina grava, si nu ne-ar iesi, poate doar printr-o minune, insa nu mai e timp de minuni, la noi.
te pup si mult succes si tie
alina06st spune:
Am inteles, in cazul asta, ai dreptate. N-are rost sa mai pierdeti timp. Va doresc multa bafta si peste cateva luni sa nu uiti sa intri aici sa ne anunti si pe noi marea veste. Pup!
aditzaC spune:
neatza endomumoaselor !
criss....azi se fac 49 zile de la ultima injectie . Cum in prospect scrie ca ovulatia apare incepand cu z 56 m-am gandit ca nu poate fii exclus ca ea sa se produca mai devreme , sau mai tarziu . Cum de vreo doua zile am mom cand ma dor ovarele , am crampe specifice Cm-ului , vad ca ma doare si mijlocul , m-am gandit ca poate se apropie ovulatia , sau poate am ovulat , nu stiu ce sa zic , dar oricum diseara trec la actiune
........de cand cu acest tratament l-am lasat pe barbatamiu sa respire , dar de acum incolo s-a terminat vacanta , tb sa trecem la tb 

Am mom cand am crampe cu o durata destul de lunga , ma rog , cateva secunde , parca incepe de sus si simt cum merge pana jos ....si se opreste . O mai fii si din cauza vremei ? Habar nu am ....
Secretia isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta .
Ma gandeam sa fac tb cu temperatura bazala , imi puteti spune cum se procedeaza ? Multam 
Astazi ma simt ffff obosita , imi este somnik , sunt balonata din cauza ovarelor , mai am si o cramputza , ma mai doare si mijlocelul ........si din pacate sunt la JOB
. Dar trec eu si peste asta ![]()
Alina .... stiu ce a fost in sufletul tau te inteleg perfect , din pacate si mie mi se intampla sa simt invidie , sper ca Domnul sa ma ierte . Prietena mea cea mai buna este insarcinata iar eu voi fii nasica , sincer cand am aflat ca a ramas gravida ,m-a cumprins invidia , dar fara sa doresc asta .Apoi mi-am dat seama ca nu este bine ceea ce fac si am incercat sa nu mai ma gandesc la asa ceva si sa ma bucur pt ea, sa ii fiu alaturi asa cum i-am fost intotdeauna .
Bitza ...bine ai venit
Fetelor tb sa fim puternice si optimiste ....avem aici f multe exemple , vom reusii si noi ! Drumul este lung si greu dar nimik nu ne va impiedica sa ne indeplinim visul .
Pupicei gravidutelor si viitoarelor gravidutze 

magdita spune:
Buna fetele,
Fire, Cristy, Lucic, Madutz, AditzaC, Rala, Arisica
si toate fetele care s-au gandit la mine sau m-au felicitat,
multumesc mult si sper sa trag dupa mine cat mai multe aspirante.
Legat de ovulatia dupa diphe, ia cititi aici ce scriam eu pe 10 martie
: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133141&whichpage=20. Acum, calculand dupa eco varsta gestationala a minunii mele, la inceputul lunii martie am avut ovulatia norocoasa
, iar ultima injectie de diphe am facut-o pe 10 ianuarie.
Va pup pe toate si Doamne ajuta, sa reusiti in curand sa traiti aceasta minune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

aditzaC spune:
magditza iubita mea cu ghiocelul ei .....adika tu erai deja insarcinata ca sa zic asa , pe data de 10 , deoarece ovulatia ai avut-o la inceputul lunii adika incepand cu a 50-a z de la ultima injectie .
Hm ....deci urmeaza sa se intample si la mine
ZImi te rog .......stiu ca ziceai k ai avut dureri de ovare si spate ,cand ai avut la inceputul lunii , sau dupa ce a inceput si secretia ?
Sa dea Domnul sa fie si la mine cu 2 liniutze . Cat mi-as dorii asta .........vai as fii cea mai fericita din lumea asta , nu stiu ce as face , as striga in gura mare .

pt toate !
magdita spune:
Aditza
, durerile de spate le-am avut cam cu o saptamana sau doua inainte sa fac primul test de sarcina, pe 24 martie, seara. Cred ca se implanta bb, de-aia aveam miscarile alea de trupe prin burtica. Insa ca semne de ovulatie nu am avut decat secretia de care mi se facuse dor dupa atata uscaciune
, nu am avut nici macar intepaturile alea de ovar specifice. Si sa fiu sincera, nici nu m-am stresat cu semne, simptome si alte chestii. Mie mi-a facut fff bine diphe, in primul rand psihic, am cunoscut o relaxare de care nu vroiam sa ma despart
. Pana la urma e cum vrea Cel de Sus. Pup si sper ca si tu si Cristy sa veniti cu exact aceeasi veste
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

aditzaC spune:
magdita......imi dai mari sperante
cum ziceam diseara trec la actiune........offf.....as vrea sa stau linistita si sa nu ma gandesc / stresez. Pe o paret simt ca va venii si randul meu in curand , ma cuprind asa niste fiori .
Iti multumesc frumos pt ras