Lovitura la cap-voma si somnolenta

Fetelor, sunt disperata. Am nevoie de sfaturile voastre.
Matei al meu (1 an si 3 luni) a cazut aseara la 19.45 din scanul de masa (de la nivelul de jos: jum de metru). A vrut sa se aseze pe maner si a cazut pe spate. A plans destul de mult, nu i-a aparut nici un cucui sau alt semn. La vreo jumatate de ora l-a luat somnul (el adoarme de fel pe la 22.00). S-a trezit la jum de ora iar la 22.00 cand i-am dat lapticul l-a vomat in jet. Am plecat de urgenta la spital, unde i-au facut tomografie si mi-au spus ca totul e perfect la cap, nu apare absolut nici o leziune sau altceva. La spital a vomat iar in jet. Azi-noapte i-am dat ceai de menta si a dormit aproape toata noaptea, cu mici intreruperi in care dadea semne de agitatie, nu-si gasea deloc locul in pat. De dimineata a vomat iar. La 10.00 merg sa-l vada pediatra si inca un doctor.
Va implor, spuneti-mi ce parere aveti. Daca vi s-a intamplat asa ceva. Nu stiu daca voi reusi sa intru prea curand pe forum, dar sper sa-mi raspundeti. Sa fie o coincidenta si sa fie aceasta viroza care debuteaza cu varsaturi?
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+
Raspunsuri

anisiap spune:
sorry da cum i au facut tomografie la copil ?ca stiu ca trebuie anesteziat sa stea total nemiscat in rest e bine sa consulti un doctor neuro e prea mare coincidenta cu varsaturile si somnolenta (asta daca a fost anesteziat se explica)
multa sanatate
http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

bulinuta27 spune:
roxxy...un fund de oki si un neurolog ...neaparat..si noi am patit-o..dar a fost ok cu toate ca a adormit si a si vomat 2 zile dupa
sanatate multa
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,

ingridnen spune:
e bine ca ai facut tomografie.
Cristi a cazut pe la 4 ani jumate in pivnita, pe scari.. a calcat in gol si s-a dus.... tot asa avea somnolenta si chiar si tulburari de vedere. Am sunat la urgenta si o tampita mi-a zis ca nu are nimic... ca o fi obosit :)) e drept ca era seara tarziu dar eu stiam care e programul lui de somn. Proasta am fost ca nu m-am dus cu el la spital atunci, sa ma linistesc macar.
Ziua urmatoare nu s-a mai plans de nimic... m-am dus la pediatra care a zis ca ar fi trebuit in seara aia sa merg la spital, acum doar sa-l observ si daca mi se pare ceva suspect sa merg la neurologie.
Eu am insistat, am fost la neurologie la Budimex, in urma consultului mi-a zis ca nu are nimic, am facut si o electroencefalograma.. in sfarsit, nu a fost nevoie de tomografie... dar eram un pachet de nervi... te inteleg.
Daca nu s-a observat nimic la tomografie eu zic ca nu-i de ingrijorat... mergi totusi la consult la neuro
Sanatate
Ingrid si Cristi 6 ani

roxana c. spune:
Roxxy, ce ti=a zis pediatrul?
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

RAMONELLA spune:
Roxi sper ca e bine Matei.Sa ne dai de veste.Iar tu sa iei un no spa sa te linistesti.
Si Bea a cazut din patul nostru saptamana trecuta,a inceput sa planga,s-a inecat si a vomat in jet.Acuma nu stiu daca din cauza cazaturii sau ca s-a inecat.De obocei cand plange tare se ineaca si cateodata vomeaza.Dupa aceea am urmarit-o,se comporta normal si era foarte vesela.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

adaca spune:
Nu inteleg de ce nu te-a oprit la spital sa ii faca toate investigatiile si in primul rand sa il supravegheze.
Astepam vesti.
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410

eladea2005 spune:
offff Roxxy, im pare rau de Matei, dragu de el... si Eric a cazut pe spate de 2 ori in aceeasi zi... s-a lovit la ceafa, i s-a facut cucui...
dupa ce l-am luat in brate si l-am leganat, s-a oprit din plans, apoi a adormit...cam juma de ora...apoi a fost ok...avea totusi o stare de somnolenta in rest nici un alt semn...din fericire... si eu zic ca Matei va fi bine...daca medicul asa a zis... ai fost si la un neurolog? e cel mai bine ca sa fii tu linsitita!
va pup si spune-ne cum sunteti!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet de incurajari.
Ieri dupa ce am scris mesajul catre voi, am plecat la spital. Ne-au internat la sectia de neuro ca sa-l urmareasca timp de 24 de ore. A mai vomat o data la internare si de atunci si-a revenit total, poate doar o usoara stare de somnolenta a ramas si de iritabilitate. Vreau sa va spun ca doctorii s-au comportat exemplar. I-au facujt si encefalograma, EKG, analize de sange, urina, plus control neuro: cu ciocanelul, de vedere. La toate a iesit f bine.
I-au aplicat un tratament pt decongestionarea capului (nu am retinut explicatia medicala si nici nici numele medicamentului, e ceva pe baza de Prednison, nu are voie sa manance sarat 2 zile). Concluzia a fost ca a avut un edem cerebral (f f mic, care nu se observa de catre tomograf) si care e posibil sa se fi resorbit deja.
In afara de starea de iritabilitate (care nu e permanenta) si pe care o pun si pe baza faptului ca l-au innebunit de ieri pana azi cu atatea investigatii (pt care le sunt recunoscatoare), el este absolut normal: mananca f bine, doarme linistit, are chef de alergat.
Atat la tomograf cat si la encefalograma a fost sedat (prima data i s-a bagat in fundulet o solutie cu diazepam si a adormit cam in 10 minute f profund, a doua oara i s-a aplicat alta solutie).
Pot sa va spun ca daca as fi refuzat sa-i fac tomograf (care inseamna un grad mare de radiatii din pacate), nu as fi trait linistita. Mi s-ar fi parut orice lucru in neregula (chiar si acum sunt speriata la orice gest al lui). Ne-au dat drumu acasa dar ne-a ramas fisa deschisa acolo pana luni. Sper sa nu fie cazul sa mai revenim vreodata in spital.
Va multumesc inca o data pt incurajari!!!
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 13+

adaca spune:
Roxxy Doamne ajuta ca sunteti bine.Va dorim sanatate.x4
Vreau sa va spun ca si eu in decembrie cand Darius a cazut si si-a spart capul am fugit la spital, i-am facut raze, perfuzie si tot ce a trebuit.
VOTEAZA RARES IOAN Ia te uita ce pot face http://concurs.pampers.ro/profile/6410
Pentru cei ce m-au votat MULTUMESC si un pupic dulceeeeeeeeeeeeeeeeeee

AB spune:
Rroxy sa fiti sanatosi si voiosi. Prednisone e cortizon, sa reduca inflamatia.
Ai procedat foarte bine tomografie (cat scan) era obligatorie.