Sezatoarea canadiana (135)
Raspunsuri - Pagina 5
Podeanu spune:
Dana Mario, ti-am vizionat pozele, f frumoase.
Lorelaim, merci ptr ghiocei si felicitari sotului ptr carnet.
Nelia,...cred ca dupa asa nota buna, laudata si in fatza clasei se inghesuie colegii sa faca team cu tine la proiecte,nu??
Roxana, merci de intrebare, sunt ok. Incerc sa nu ma gindesc deloc la tiroida (si sa stau departe de net)ca altfel o iau razna.Am inceput sa iau niste multivitamine si parca sunt un pic mai plina de viata.
Copiii sunt bine, m-au ajuns deja la statura, eu tot copii le zic
Mi-au sosit pasapoartele dupa numai 2 saptamini si uite ca nu mi-au refuzat poza cu cerceii in ureche.(in caz ca va mai amintiti ...)
Cum ideea cu vacanta in Ro a iesit total din calculele noastre, ce resort mi-ati recomanda in Cuba de ex? Oana tu unde mergi la La Romana? caut ceva cu plaja buna, mincare ok.
Azi lucrez de acasa si acum fug la tuns. Imi creste parul ingrozitor de repede. Am ajuns sa ma vopsesc la 3 saptamini ca ma umplu de par alb la radacina.
nelia spune:
Ei, uite, fir-ar sa fie, ca nu! Nu a dat nume profesoara, ca stii cum e aici, doar a citat citeva raspunsuri originale la citeva dintre intrebarile-capcana, pentru ca lasau liber la interpretari si cum a scris si in dreptul raspunsurilor ce a spus in clasa, a stiut fiecare ale cui sint... Dar bravo mi-a spus de fata cu toti... pentru ca au fost 5 de A in clasa si 2 de A+, din 55 de studenti. Aseara am aflat ca sint si cite trei in echipa, iar eu sint singura. Dar stii ce, acum nu mai vreau eu sa fac cu nimeni, na! Si vorbesc serios!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Denisam spune:
Helloo,
Codritu- sorry dar neuronu' meu ieri nu a functionat-LMA cu sanatate si numai bine!
Nelia-felicitari maxime, esti tare mai,cu 3 copiii si cursuri luate cu nota A!BRAVOOO!
DanaP-in Cuba,eu nu m-as duce decat la Varadero (in Cuba)-dc vrei ceva similar cu Punta cana-dar de ce nu mergeti voi in Aruba sau St. Martin(preturile sunt rezonabile 1200+200 taxe)- ca e super, as mai merge si eu ,dar avand in vedere ca noi vom fi singuri ep vara,vrem sa mergem in florida ca 2 porumbei si eventual in NY intr-un weekend.
Oricum va costa mai putin decat Romania, asta e clar- eu tocmai ce am dat 3500 pe bilete pt toti 4, avand in vedere ca A e inca infant-mi s-a parut mult,nu mai zic ca sigur vom mai cheltui cel putin 2000,si eu si Dr nu stam decat 10zile
Sanatosi sa fim. A si legat de tiroida, vroiam sa iti zic ca luni o sa am ceva sfaturi ca maine merg la naturista.
Tatiana ce mai zice, nu mai pleaca in Ro?
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
columbiana spune:
Fetelor, am nevoie de un sfat, o parare, please!
Voi ce ati alege intre: oferta de la Revenu Quebec, contract de 3 ani, salariu sa spunem ok pentru mine ( tinind cont de sporurile neimpozabile), deplasari la clienti deci risc mai reuds de contact cu quebecoasele in birou toata ziua, o experienta interesanta la prima vedere;
sau
un job cu aproximativ acelasi salariu in final dar fac tot ce am facut aici(conta generala), acelasi logiciel contabil, deci confort in job fara prea multe noutati DAR colectiv 100% romanesc (de la sef la colegi)(bine ca aici inca n-am oferta batuta in cuie, dar aproape)
dupa ce am cautat disperata luni de zile acum sunt cu doua in mina si nu stiu ce sa fac (in afara ca mi-am depus urgent demisia de aici )
voi ce ati alege?
maru spune:
job la guvern!
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Margott spune:
Neatza! Eu am o lenee, vorba lui Maru..:)Am mai dormit o ora dupa ce s-a sculat David, la 8.
Codritu, nici David nu mananca singur decat f putin si intr-un timp luuung, depinde de rabdarea mea sa-l las singur, apoi continui sa-i dau eu. El face 4 ani im mai, dar cunosc copii care mananca singuri de la varste mai mici. Pot sa spun ca David nu e prea mancacios in general.
Acum sta de jumatate de ora in fata castronului cu iaurt, banana si biscuiti si a mancat abia un sfert. M-a trimis la computer ca manca singur cica...Il mai las un pic si continui sa-i dau eu, ca in ritmul asta abia termina micul dejun si tb sa-i dau masa de pranz.
Nelia, felicitari! Nu stiu cum este invatamantul superior in Can, dar in mod sigur pun accent si pe originalitate care se observa in general la persoanele care citesc foarte mult sunt capabile sa-si formeze o parere proprie despre un subiect anume, nu doar sa reproduca ceea ce au citit. Ma gandeam sa te felicit pentru examen, dar te mai pot felicita si pentru cum reusesti sa-ti imparti timpul intre copii, scoala, gospodarie, lecturi etc. Bafta multa!
Azi pun de o salata boef Dar incep sa ma gandesc si la o alimentatie mai sanatoasa. Nu prea am cu cine, daca stau si ma gandesc mai bine...
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009
Denisam spune:
ANA-bafta cu jobul de GUVERN- avantajele sunt mai multe, clar,plus ca nu te loveti d ebarfa romaneasca zi de zi- eu nu as avea ce gandi prea mult- stiu cum e cu ofertele si eu am avut la fel, de ales de fapt intre 3(una era mediu ce nu-mi placea),fostul job a lui Maru era ok dar departe si am ajuns la cafea acuma- iar treb sa urc sa imi iau una.
TINEM PUMNII SA NE SCRII DE LA GUVERN!
Margott-de ce nu dai copilul juma de norma la gradi-sa vezi tu cum s epune el pe mincat, vorbit,etc- plus ca innotul il va ajuta sigur,am i nteles ca aveti bazin linga voi,nu.
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Margott spune:
Denisa, asta am in plan, il voi da cu siguranta!
http://community.webshots.com/user/arcultro
http://community.webshots.com/user/Margott2009
nelia spune:
Ana, intre lac si put, eu as alege... vacanta cu burta la soare sau o calatorie in jurul lumii. Dar daca la astea nu as avea acces, as alege lacul, macar acolo poti sa inoti daca vrei! Deci job la guvern! Bravo, felicitari!!!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mikiion spune:
Ana In contextul economic actual ( plus ca eu nu cred ca un colectiv de romani e chiar «ideal») fugi repede la guvern. A doua oara nu mai ai ocazia asta iar job intre romani mai gasesti tu.
Nelia felicitari
Mai revin, ca intru in sedinta....