Kosturi pentru daramat perete interior

Kosturi pentru daramat perete interior | Autor: printesa_roz

Link direct la acest mesaj

Fetelor, noi ne vom muta curind in casa noua si trebuie sa renovam putin. Printre alte lucrari, trebuie sa darimam si un perete inalt de 2.75 m si 1.5 m latime. Precizez ca e perete interior intre bucatarie si Esszimmer si nu e de rezistenta.

Va rog mult sa imi spuneti, daca stiti, cam cit ar costa aceasta operatiune si ce firma sau mester ar putea efectua aceasta lucrare (noi locuim in Karlsruhe, Germania). Nu avem nici cea mai vaga idee legata de pret...
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Da si tu o cautare la firme de constructii ,care sint acolo si cere-le o oferta de pret.Preturile din Romania nu-s compatibile cu preturile de acolo.In Romania iti trebuie inclusiv proiect pentru desfiintare perete, cu expert sa constate ca ala nu-i perete de rezistenta,deci un aviz de la primarie sa faci asta.Dar o firma de constructie va sti daca poate sa inceapa lucrarea fara proiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Asadar....am intrebat pe ici pe colo si se pare ca ar costa 1200-1500 Euro(in conditiile in care nu e perete de rezistenta). Tot din aceasta cauza ne-am hotarit sa il daramam noi, pt ca atitia bani eu nu dau pt a darama un perete de 1.5 metri latime.
Multumesc Dulcetica pt raspuns. Rog moderatorii sa inchida subiectul ca m-am enervat.......auzi, ei vor pt jumatate de zi de munca, aproape un salariu lunar, nu? Incredibil....

Mergi la inceput