Intamplari paranormale
Raspunsuri - Pagina 54
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Sau poate TU nu intelegi uriasele potente ale lutului. ![]() |
Sa stii ca m-au interesat virtutile argilei!Nu este de neglijat si ma preocupa folosirea ei in rezervoarele pe care doresc sa mi le fac pt. colectarea apei de ploaie,
![](icon_smile_big.gif)
Dar nu este suficient "lutul"ca sa fim functionali;in definitiv,ce ne fac unici si eterni:cele 21 de grame sau Qi-ul propriu?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sorana spune:
In definitiv,ce ne fac unici si eterni:cele 21 de grame sau Qi-ul propriu?
Ma risc sa raspund - eterni nu suntem. Murim. Deci viata asa cum o cunoastem noi acum dureaza (cat era speranta medie de viata???) vreo 70 de ani. 70 de ani nu prea imi suna a eternitate. Intr-un anume sens ne poate face "eterni" ceva ce am creat si ramane ... o pictura, o statuie, o sonata ....
Unici ne face ADN-ul.
IQ-ul nu e deloc unic, sunt destul de multi oameni in lume cu acelasi IQ ca mine (chiar daca procentual sunt putin, sunt totusi multi ca numar ).
21 de grame = 21 de grame. Ce e "unic" la 21 de grame? Materialul cantarit??? Ma rog, asta n-am priceput-o.
Si ce legatura are chestia sta cu paranormalul???
Sorana si Monica (in curand scolarita)
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorana In definitiv,ce ne fac unici si eterni:cele 21 de grame sau Qi-ul propriu? Ma risc sa raspund - eterni nu suntem. Murim. Deci viata asa cum o cunoastem noi acum dureaza (cat era speranta medie de viata???) vreo 70 de ani. 70 de ani nu prea imi suna a eternitate. Intr-un anume sens ne poate face "eterni" ceva ce am creat si ramane ... o pictura, o statuie, o sonata .... Unici ne face ADN-ul. IQ-ul nu e deloc unic, sunt destul de multi oameni in lume cu acelasi IQ ca mine (chiar daca procentual sunt putin, sunt totusi multi ca numar ![]() ![]() 21 de grame = 21 de grame. Ce e "unic" la 21 de grame? Materialul cantarit??? Ma rog, asta n-am priceput-o. Si ce legatura are chestia sta cu paranormalul??? Sorana si Monica (in curand scolarita) |
Atat ar cantari sufletul omului, cica... 21 de grame
![](icon_smile_big.gif)
Nu stiu ce indivizi (oameni de stiinta presupun) s-au apucat sa cantareasca niste muribunzi si apoi trupurile dupa ce aceia si-au dat duhul. Au tinut cont de toate cele - zic ei - inclusiv de aerul rezidual din plamani si mai stiu eu ce chestii... Si ce sa vezi?? Le-a iesit de fiecare data fix 21 de grame.
De unde se vede ca cei care se cred cu suflet mare, si-i dispretuiesc pe altii ca n-au suflet, gresesc amarnic :D
b.nica spune:
Cand veti gasi raspunsul la dilema:energia genereaza materie sau materia genereaza energie, veti afla toate raspunsurile!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui b.nica Cand veti gasi raspunsul la dilema:energia genereaza materie sau materia genereaza energie, veti afla toate raspunsurile! |
Si nu ne dezvalui si noua ce stii pe tema asta, daca tot pari ca stii raspunsul? [;]
pliiiiz !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Cand veti gasi raspunsul la dilema:energia genereaza materie sau materia genereaza energie, veti afla toate raspunsurile! |
Cand vei gasi raspunsul la dilema: gheata genereaza apa sau apa genereaza gheata?
![](icon_smile_wink.gif)
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Cand vei gasi raspunsul la dilema: gheata genereaza apa sau apa genereaza gheata? ![]() |
Dar vaporii i-ai uitat?Cine ii genereaza?Apa genereaza vapori sau vaporii se transforma in apa?
![](icon_smile_wink.gif)
Dar ce spui de compozitia corpului uman care are aprox.80% apa?
Ai dat un exemplu bun dar nu cred ca ai vrut sa spui mai mult decat ai spus!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Dar vaporii i-ai uitat?Cine ii genereaza?Apa genereaza vapori sau vaporii se transforma in apa? |
Bun, vad ca ai inteles intrebarea mea. Care este deci raspunsul tau?
b.nica spune:
Capcaunule, a fost unul G.W.Leibniz care a vorbit despre monade si mie mi-a dat unele raspunsuri.