Intamplari paranormale
Raspunsuri - Pagina 37
musetto spune:
Citat: |
in universitate am studiat obtional paranormalul, ca alternativa la patologic si normal. raspunsul l-am gasit in credinta! |
Ai putea sa imi spui cum se numeste universitatea respectiva? Multumesc anticipat.
xenocid spune:
citat din mesajul lui capcaunul Salut! Cum a fost experienta levitatiei? |
Eu am auzit ca daca tratezi levitatia cu usurinta iti cade greu!
Come to The Dark Side ... we have cookies!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui musetto Nu e levitatie, e leviatie, cred ca inseamna cu totul altceva. |
Nu ne împartasesti si noua ce înseamna "leviatie", please?...
Sau poate ne spune 3x3?
Sau macar cum se traduce în englez sau franceza, ca sa ma luminez si io pe internet :)
Mersi in avans!
capcaunul spune:
Cand am citit leviatie in loc de levitatie am zis ca-i un typo. Acu ca mi s-a dat peste cap rationamentul incep sa ma intreb, care-i universitatea aia cu paranormal obtional?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui xenocid O fi Universitatea Spiritu Haret ? |
Aceea in care pana si levitatia se poate cumpara?
silvia_d spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Aceea in care pana si levitatia se poate cumpara? |
:)))))))))))))))))
musetto spune:
citat din mesajul lui capcaunul Acu ca mi s-a dat peste cap rationamentul incep sa ma intreb, care-i universitatea aia cu paranormal obtional? |
See what I mean?
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui 3x3 ... pe timpul studentiei aveam un papagal in camera(al gazdei); asa ma enerva! sa imi calmez nervii produsi de pasare, m-am intins pe pat. m-am trezit ca un corp fin de structura norului, dar cu forma mea ... |
Fii pe pace! Nu esti singura persoana din lume al carei soarta a fost marcata în mod decisiv de un papagal .
PS: ziceai ca ai gasit raspunsul (la ce?) în credinta. Pot sa aflu si eu... credinta în ce anume? Are vreun nume credinta / religia la care faci referire?