Gradinite pentru pitici in sectorul 4

Gradinite pentru pitici in sectorul 4 | Autor: clarissa

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,

Desi s-au mai deschis subiecte despre gradinitele din sectorul 4...am vazut ca nimeni nu a mai actualizat discutiile de acolo...am citit toate parerile din anii trecuti (sper ca s-a mai schimbat cate ceva...in bine).

Va rog daca aveti copilasii inscrisi la o gradinita particulara sau de stat, din sectorul 4, sa imi impartasiti impresiile voastre despre tot ce inseamna gradinita.
Oferta de pe site-urile lor suna destul de atragator, desi la preturi cam mari...insa ar fi interesant de stiut ce ofera exact, real.

Nu pot sa nu ma intreb de ce pretul este acelasi pentru toate grupele de varsta? Caci fetita mea la 2 ani (cat va avea la inscriere) sigur nu va beneficia de toate optionalele incluse in taxa (modelaj, pictura, engleza etc)...sau oricum foarte putin in comparatie cu copilasii de 5-6 ani. Dar taxa e aceeasi.

Oricum dupa ceva cautari m-am oprit la cateva gradinite (pe care o sa le si vizitez in perioada urmatoare): Sapte Ani (cele 2 sedii), Aschiuta 2003, Elite, Eurokid, Kids Club (sediul din Liveni 44, sect. 4), Pisicel, Prichindel, Tic-Pitic, Cycas (nu stiu daca mai exista...adresa e pe Stejarisului nr. 7).

Daca aveti piticii la oricare dintre ele...sau poate chiar la altele care nu sunt in lista mea...va rog sa imi dati vesti, bune sau rele.

Multumesc mult. Va astept sa vorbim.

Pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Buna Clarissa,
Desi nu te pot ajuta cu informatii referitoare la gradinitele din sectorul 4, fiindca nu intra in raza mea de actiune, iti pot spune de ce pretul este acelasi pentru toate grupele de varsta. E adevarat ca nu fac acele optionale care intra in pret (asta chiar ar fi culmea sa faca!), dar piticutii de 2 ani au nevoie de mai multa supraveghere si ingrijire ca un copilas de 5-6 ani cu care te poti intelege si colabora. Sunt ajutati sa manance, li se schimba pampersi, teoretic trebuie sa fie supravegheati in permanenta, si parerea mea ar trebui un personal specializat pentru aceasta grupa de varsta. Pana in 3 ani copiii nu relationeaza cu ceilalti, nu socializeaza, ei se joaca separat unii de altii si eventual intra in conflict din cauza jucariilor. De la 3 ani ei cauta compania celorlalti copii. Au jocuri impreuna, activitati, s.a.m.d. Copiilor de 2 ani trebuie sa le captezi atentia in permanenta. De aceea taxa e la fel.
Dar, spun teoretic asa ar trebui sa fie, de regula nu prea gasesti asa ceva. Si eu mi-am dat fata la 2 ani la gradinita, in vara, si nu prea se comportau adecvat varstei. Erau pusi in fata televizorului, cand fetita mea nici nu se uita la desene pe vremea aia, sau daca plangea i se dadea o bomboana.
Mult succes.

A, si din ce am auzit, dar nu am verificat, fiindca nu ma intereseaza gradinitele din sectorul 4, ar fi cam de rau de Kids Club. Acum vezi si tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandr7777 spune:

Buna,
Gradinita ELITE au grupa de pitici. Cat despre taxa este adevarat ce a spus alsa in mesajul ei. Nu stiu daca mai au locuri libere dar merita sa dai un telefon. Vara au piscina si au si supraveghere video ca sa vezi de acasa ce face copilul toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mai e si gradinita "Barba Cot", pe langa liceul Ion Creanga.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianasa spune:

sper ca nu iti raspund prea tarziu. Sunt multe gradinite particulare in sectorul 4. te poti uita pe site-ul gradinitebucursti.ro. Acolo gasesti toate gradinitele si in plus ai si poze si unlele chiar au si film de prezentare. Parerea mea este ca cele mai bune gradinite sunt cele care functioneaza de cel putin 5 ani...au mai multa experienta si au si " absolventi". Sper ca ti-am fost de folos...Daca nu te hotarasti.. iti pot spune eu cate ceva despre cateva din ele....am trecut si eu prin cateva pana sa aleg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianasa spune:

m-am grabit si am gresit site-ul este gradinitebucuresti.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Cand alegi o gradinita, tine cont si de cat de departe este de casa ta! Eu locuiesc la marginea sectorului 5 si am ales o gradinita mai aproape de mine care e in sectorul 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Eu am fetita la Achiuta, anul al doilea, si sunt foarte multumita. Fata se simte foarte bine, a "pierdut-o" pe Suzi in prima luna acolo, tot acolo a scapat si de pampersi (desi avea 3 ani, dar de, decat sa ma trezesc eu noaptea s-o scol )

In taxa lunara intra tot felul de chestii, dar sigur sunt diferite ca si continut, la o grupa fata de alta. Cred ca au grija sa puna acele optionale care au valoare similara intre ele. Pe langa optionale, face diverse chestii, unele care-i plac (echitatie, pian) si altele de moft ("da e inscrisa toata clasa, vreau si eu"). Insa eu sunt multumita ca tot personalul este extrem de amabil cu copiii si de atent la ei, activitatile sunt variate, au curte si stau destul de mult in aer liber, acum, de cand e frumos afara si in plus, e si foarte aproape de casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi santem la gradinita catolica de pe Calea Serban Voda. Fata de gradi de stat (unde a fost Cristi 2 ani) este o diferenta uriasa.
Santem foarte multumiti, iar pretul este mult mai mic decat la o gradi particulara.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Baietelul meu este la gradinita Prichindel. Suntem foarte multumiti!
Te sfatuiesc sa mergi sa vizitezi gradinitele. Fiecare vede, poate, altfel, are pretentii diferite, pune accent pe lucruri diferite. Conteaza foarte mult sa vezi cu ochii tai. Pune cat mai multe intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaa77 spune:

Buna,

eu am baietelul inscris la Pisicel din mai 2009.

Ce mi-a placut:

- sunt doar 3 grupe - mica, mijlocie, mare
- in fiecare grupa sunt maxim 10-12 copii
- educatoarele sunt tinere
-fac engleza intensiv - inclus in pret
-sunt aproape de parc si merg zilnic in Parcul Carol (cel putin acum vara , si daca nu ploua)
-pretul e destul de ok in comparatie cu alte gradinite - 880 lei (incepand din septembrie) program de la 8 la 19
- mese diversificate - dimineata ceai/lapte/iaurt , cereale, sendvich cu cascaval,pui,pate facut de ei- fara mezeluri, la 11- fructe sau prajitura de casa (exlus ciocolata), la pranz ciorbite/supe si felul 2-numai cu carne de pui+fructe, la 17- diferite salate , paste, doar sucuri fresh facute de ei.
- poarta este mereu inchisa- mai putin dimineata cand sunt adusi copii
-au diferite cursuri contra cost - tenis, pian, etc

Ce nu imi place:

-salile cam mici, doua din ele-grupa mica si mijlocie- nedecomandate- se trece din una in alta iar pentru a ajunge la masa si toaleta grupa mare trebuie sa treaca prin ambele . Clasele au dubla functionalitate- se si doarme acolo
-curte mica in care oricum nu se iese pentru joaca deoarece deranjeaza vecinii
-baietelul meu e la grupa mijlocie si deja a schimbat o educatoare dar nu a avut probleme pentru ca de cea de acum ii place si mai mult- si chiar si mie

Cam atat...per ansamblu eu sunt multumita

Baietelul meu s-a schimbat destul de mult - a invatat multe cantecele, poiezioare, stie ft multe cuvinte in engleza si cel mai important a devenim mult mai sociabil, mai activ, el manifestand in principiu o timiditate excesiva.

Mergi la inceput