Mamici de zmeurici iulie-august 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

spun si eu La multi ani sarbatoritelor de zilele acestea!
Sa fiti sanatoase impreuna cu bebelusii din burtica!

fetelor am o intrebare, voi la vizitele la ginecolog, mai faceti tuseu vaginal? daca da, cum vi-l face, doar cu degetul?
eu n-as prea vrea sa imi faca, la primul bebe, dupa fiecare tuseu aveam un mic disconfort in burtica, la bebe,iar la sarcina asta am evitat tuseul,sper sa il pot evita in continuare. Experientele voastre cum sunt?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Ema eu am facut doar echo.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 21+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ema,mie mi se face tuseu de fiecare data,pt. a verifica colul....Si nu am avut nici un fel de probleme dupa tuseu,eu zic ca depinde si cat de priceput si grijuliu e dr....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

mie mi-a facut tuseu vaginal la prima consultatie. de atunci doar eco.si nici la prima sacrina nu mi-a facut decat la prima consultatie sin in ultima luna de sarcina.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Dragi gravidute mai este loc si pentru noi?
Cred ca suntem intarziatii listutie, dar pana acum nu prea am avut curaj, v-am tot citit din umbra, dar azi am zis ca sa ne bagam si noi in seama.
Datele noastre pentru listuta:
DN 20.07.1981
UM 26.10.2008
DPN 02.08.2009 si se pare ca vom fi baietel, cel putin asa ne-a zis pana acum, pe 28.02 avem iar programare pentru eco si de abia astept sa-l vad pe bebe.
va pupam.
20+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Criss,bine ai venit printre noi!!!!Sarcina usoara,bebe sanatos!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Bine ai venit criss! sedere placuta la noi si bebe sanatos!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

criss bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos
ema si mie imi fac tuseu de cand am avut sangerarea acum o luna pt a masura colul,daca dr e grijuliu cum spunea si pooh at e ok

monica mamica in devenire+24denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici de zmeurici
am intrat si nou sa va mai salutam. aseara v-am citit destul de tarziu dar nu am reusit sa va mai scriu asa ca imi iau revansa astazi. se vede ca este duminica...destul de putine mamici pe forum. probabil ca sunt la plimbare.
Eu am reusit azi sa dorm mai mult si ma simt mai bine acum. Sunt sigurica acasa pentru ca sotul e plecat la ski la Arieseni. Ce as fi vrut sa merg si eu...
dar printesa mea merita orice sacrificiu. O ador
sunt innebunita dupa ea.
in fiecare seara vorbesc cu ea, sotul meu rade de mine, dar mie imi place sa cred ca ma aude. Spuneti-mi ca nu am luat-o razna
Ema eu am facut control la inceput si acum o saptamana cand am ajuns la doctor cu dureri mari de burta. In rest doar eco. Si eu cred dupa cum spuneau si fetele ca depinde de medic, de cat de atent e.
Acum va las. Merg sa mai trag un pui de somn

17+viitoare mami de Maya Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Bine ai venit Criss. Iti doresc un bebe sanatos si o sarcina usoara!

17+viitoare mami de Maya Luisa

Mergi la inceput