Bubite rosii
Doamne daca m-ati ajuta as fi cea mai fericita! Fetita mea de 10 anisori are niste bubite rosii pe toata burtica si usor pe manute. Au aparut marti dimineata cand se pregatea de scoala. Erau putine pe burtica. Apoi m-a sunat de la scoala ca i s-au intins pe manuta, la incheietura (langa palma). Am dus-o la medicul de familie (in care pot spune ca nu am asa mare incredere..) si a spus ca da are alergie si i-a dat Aerius. Nu poate sa aiba varsat de vant deoarece a facut, iar rubeola/rujeola e vaccinata. I-am dat Aerius dar m-am speriat efectiv de ce reactii alergice prezenta (urticarii,convulsii,halucinatii etc) si nu i-au disparut s-au facut mai rosii. M-am dus la farmacie si i-am luat Xyzal. Tot nicio schimbare...au trecut doar 2 zile si totusi ma gandesc ca ar fi trebuit sa se vada ceva. M-as duce la dermatolog dar nu ii pot spune nimic deoarece fiica mea nu a mancat nimic neobisnuit, nu am schimbat detergentul, nici balsamul....sa-i iau o mixtura mentolata sau ce sa fac? Precizez ca bubitele nu o mananca.
Raspunsuri
didi spune:
Mai bine te duci la V.Babes (infectioase). Nu cred ca e o simpla alergie, dupa cum spui. Ei au experienta in tot felul de bube...
alexas spune:
Dupa parerea mea cel mai bine e sa mergi cu ea la dermatolog e siguru care te poate lamuri nu trebuie sa mananci ceva anume ca sa iti apara , sper sa revolvati problema sanatate
mami de miruna si andrei
adaca spune:
Mergi la dr sa vezi ce zice. Chiar sunt curioasa daca da alt diagnostic fata de cel al medicului de familie.
VOTEAZA RARES IOAN#8220;Ia te uita ce pot face#8221; http://concurs.pampers.ro/profile/6410.
oanamada spune:
Si eu spun tot Victor Babes....faptul ca este vaccinata de rubeola/rujeola nu le exclude...s-au mai vazut cazuri de copii care au facut bolile chiar daca erau vaccinati...de asemenea exista si scarlatina (nu-mi mai amintesc exact cum sunt bubitele ca eram mica cand am facut...)am inteles ca acum este epidemie...du-te cat mai repede cu ea s-o vada un medic de la babes...in felul asta scapi si de grija...
Aerius este foarte bun, eu ti-as sugera si Claritine (la mine functioneaza mai bine asta)....dar sincer, mai bine nu ii da tu medicamenete de capul tau...
Multa sanatate
Oana si
Cati mica (1 an si 6 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ankuu spune:
Medicamentul nu i l-am dat de capul meu...Oricum i-am facut maine programare la Sanador, o clinica particulara. Am avut ceva probleme la Babes cand am fost cu fata cea mare...a avut o problema (angina pultacee) niste nenorociti mai ales aia de la intrare vroiau banet sa intram la ea...
oanamada spune:
Buna..m-ai inteles gresit...eu nu am zis ca i-ai dat de capul tau medicamente...iti sugerasem Claritine...si de aia am zis...in ideea ca inainte sa ii dai sa consulti medicul despre cat de bun ar fi pentru fetita.... Multa bafta...si sa ne spui si noua!
Oana si
NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI 2, CATI POZE NOI,
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ankuu spune:
a imi cer scuze....nu am vrut sa fiu nepoliticoasa. oricum am fost la sanador, am nimerit un domn doctor foarte bun. daca aveti bani mai multi sincer va recomand o clinica gen sanador. a spus ca e mai mutl ca sigur de la paracetamol(era racita, si inca este), si i-a prelungit xyzalul. a spus ca nu are cum sa treaca 4 zile cum a zis medicul pediatru. ne-a mai dat si locoid crema sa se dea de 2 ori pe zi. am inteles ca este obisnuit sa se mai faca alergii la aspirina si paracetamol...dar ca nu o sa fie o alergie pe viata, ca e posibil sa fi fost corpu mai slabit. va multumesc tuturor pentru raspuns! acum m-am linistit.
oanamada spune:
Ankuu, ma bucur ca ati "scapat" asa de "usor"...insanatosire grabnica si numai bine
Oana si