Prietenie la plesneala *33* - Sonia aude!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
diarux spune:
Aleilei ANDRUSHKULEEEEEEE
cum uitasem, neamuleeeee????
tocmai pe mama de tiz.
vazui ca intra-n showbiz
cu mustatile crescute
si cu replici ne-ntrecute
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela77O/mihaela77O.jpg)
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MadameBovary
![]() ![]() ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
tantzico[/b],iar ai cazut mama in butoiul cu melancolie?
![](floare.gif)
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
MadameBovary spune:
Mihaelo, 770 e vreo parola sau ceva? Vreun nume de cod? Sau trilul cu care-ti chemi cucul? N-am cazut bre in niciun butoi, sunt vesela si "cuc"-uiata toata
. Mi-e bine momentan, nu ma scufund voluntar in melancolie sau tristete, asta mai lipsea!!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Mihaelo, 770 e vreo parola sau ceva? Vreun nume de cod? Sau trilul cu care-ti chemi cucul? ![]() ![]() ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
e pur si simplu 77O..DE LA OOUUAA SAU DE LA OPREA...nu-i nici cod,nu-i nici parola..
bine ca esti cuc-uiata...e de bine,nu?
![](icon_smile_big.gif)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
citat din mesajul lui mihaela77O se vede ca s-a intors oana,acasa...s-au animat treburile pe aici...pup fetele ratacitoare... ![]() gabitzule,bine ai revenit.... ![]() era sa uit,anca,bine ai venit printre plesnite! ce ziceti,va place noul meu look? ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
meeeeiiiii.....vrei sa ma omori?
![](alcool.gif)
tocmai ce ma pregateam sa-ti citesc regulile de intrare in club...cand m-a pocnit asa....mei...da suna cunoscut..."scorpie...blanda..."
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
GABITO, bine ai revenit! m-am rugat ca DD sa-ti dea putere!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
gata, gata nu sariti asa, ca si pe voi va iubesc io!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
PS. Va rog nu dati reply with quote la mesajele mele! multumesc!
mihaela77O spune:
kari,doamne fereste...ai grija de inima!sunt si eu putin undercover,pana ma descopera lumea...
dar,am o nelamurire...de ce sa nu dam reply...la mesajele tale?care-i baiul?mi-a scapat ceva?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Delphinas spune:
beyyy cucacitelorl....va luati de cucuri de acum?
si de
ce sunt....v-am zis ca azi...adica ieri a fost ziua nasei mele....nu mai stiu cine a conjugat substantivul cuc...cica un cuc 2 cuci...se zice 2 cucuri
mihaela77O eu mai blonda asa....da mi-am dat eu seama cine esti matale.
andruskandu pana nu se decide cupilu tau pe cine iubeste nu atentez la el.
oricum eu inca imi caut iubiti
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
bey, deci ma uit de la stop, ca mai nou asta e indeletnicirea mea favorita, si nu incarca nea pagina... si ma tot gandesc eu, cine e nene mihaela770??????? ia uite, au facut fetele o victima noua in lipsa mea si cand colo, cine era? umflatelul nostru drag
!!!
eu am vazut Slumdog... nu prea e nimic de zis, merita vazut. nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. chair un film bun. da vazut la cinema, nu la calculator. cred ca isi pierde din farmec daca il vezi la PC... sunt inca sub impresia filmului, asa ca nu articulez prea multe . si pe urma am fost la un chinezesc si acu acasa. e prima data cand plecam de acasa si o las pe S si nu mi-e frica, nu ma panichez ca o sa planga si nu ma simt vinovata. poate si pt ca e ok cu inima si nu mai exista riscul sa se cianozeze...
hai ca o iau pe aratura, ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat, sa visez frumos-frumos. mahalaua rebranduita
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
delphi, cu iubiti te rezolv eu, vino cu mine la munchen... sa vezi acolo... numai intr-o zi am vazut 3 dr superbi... Stephan (da asta e al meu), Cristoph si inca unul, al carui nume nu l-am retinut, dar al carui nasture de la prohab l-am observat . Da cu Stephan inca nu am reusit nimic, fac planuri de bataie cu Alex la telefon
eu ma plang, el imi zice cum si ce sa fac, eu ma fastacesc si nu fac si tot asa... pana la urma o sa pun eu mana pe el si cucul lui care este el nemtesc
gata, NOAPTE BUNA !
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui kay bey, deci ma uit de la stop, ca mai nou asta e indeletnicirea mea favorita, si nu incarca nea pagina... si ma tot gandesc eu, cine e nene mihaela770??????? ia uite, au facut fetele o victima noua in lipsa mea ![]() ![]() eu am vazut Slumdog... nu prea e nimic de zis, merita vazut. nu mi-am dat seama cand a trecut timpul. chair un film bun. da vazut la cinema, nu la calculator. cred ca isi pierde din farmec daca il vezi la PC... sunt inca sub impresia filmului, asa ca nu articulez prea multe ![]() hai ca o iau pe aratura, ma duc sa fac un dus si sa ma bag in pat, sa visez frumos-frumos. ![]() ![]() ************************************************************************************ oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
sarut mana!
![](pupic.gif)
incet-incet..ma desconspir...
delphi..
![](pupic.gif)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA