Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am fost ieri la magazinul Titan si i-am facut Mirunei stoc de hainute pt primavara/vara...e un magazin de copii care se desfinteaza si lichideaza stocurile, toate produsele sunt la 15 ron, fie ca-s costumase din 2-3 piese, geci groase, salopete groase sau subtiri...i-am luat ceva, ceva..sunt tare happy ca nu prea mai avea.

In rest...mi-am gasit ocupatie, m-am apucat de "bricolat" cu inca 3 prietene, facem bijuterii, ne mai aerisim si noi creierii si mai facem si un banut gramada, sa fie de shopping. Poze avem la semnatura, daca vrea sa vada careva creatiile

Va pupam cu drag

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cod nou 77968 - FDP 0, cadou si reducere

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

L-am primit si eu, l-am testat si merge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ntz, ntz, ntz! Mai sa nu va mai gasesc. Pe pagina 3?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Ce mai faceti, doamnelor!
Nu a mai achizitionat nimeni nimic? N-a mai ajuns nicio comanda , sa ne clatim si noi ochii???

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Nu putem lasa un asemenea subiect sa dispara de pe prima pagina!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Postez si eu, offtopic ca altceva n-am de zis, pentru a tine subiectul pe prima pagina si nu numai: daca nu v-ati hotarat cui sa directionati 2% din impozitul pe venit www.asociatiaclopotel.com poate fi o optiune

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Buna seara fetelor! Chiar daca nu reusesc sa scriu prea des, va citesc totusi in fiecare zi. Imi place sa descoper lucrusoarele cumparate de voi (ma inspira de multe ori si asa imi umplu si eu cosul) si sunt incantata cand gasesc coduri (de fapt vreau sa va multumesc pentru cate coduri am utilizat dupa ce au fost postate de voi).
In seara asta scriu pentru ca, dupa ca am votat-o pe Eva, am descoperit hainutele Kiabi. Am dat comenzi (din fericire il am pe varul meu in Franta) si am si primit hainutele, de care sunt f. multumita (ca si calitate si design). Iar acum au reduceri de primavara de pana la 80%, pana pe 24 martie. Asa ca... pentru cele care pot comanda, vi-l recomand cu caldura.
Va pup,
Clienta fidela La Redoute si acum si Kiabi,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Claudia, pt Kiabi exista coduri de reducere? Arata-ne si noua ce ai luat de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Claudia, pt Kiabi exista coduri de reducere? Arata-ne si noua ce ai luat de la ei.

cris

cris au deja 80%reduceremai mult de atat nu cred ca mai poti reduce

edit: doar daca iei din colectia noua sa poti reduce ceva...

eu am executat o comanda la kiabi azisaru'mana cristina

de David
Poveste

Mergi la inceput