Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

+ 2 voturi de la mine...Mihaela, tinem pumnii sa castigati

Trecui doar sa va salut, vad ca v-ati tras costumatii de gratar, vazut si lotul de bagaje rosii la mirobolanta suma de 45E , cu ocazia asta am mai bagat si eu un ochi pe site (nu de alta dar ma feresc de el ca de ), avem de platit vacanta saptamana viitoare, asa ca ma uit si .

Bafta la cumparaturi si pupici din partea noatra, sa nu credeti ca v-am uitat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

www.breslo.ro/shop.php?u=uniquebijoux" target="_blank">margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Clau nu stiu daca asta pampers e reclama...prietena mea avea la alt site.

Una peste alta mie mi s-a cam luat de lr...si ro si fr...nici ca mai intru...ptr 16 euro livrarea o sa iau de pe alte site-uri, chiar daca o sa fie un pic mai scump. Ma enerveaza ca am devenit client fidel si lor putin le pasa de noi...Ia sa le lichideze stocurile frantuzii lor!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

un cod super: 61875 reduce 20e din 33 , fdp = o si cadou trench sable din pacate disponibil doar marimea 46/48...dar ce mai conteaza

eu l-am folosit acum pt sandalutele astea
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9825100&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=40&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 si am dat pe ele doar 15 euro

noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

fetelor, ajutati-ma si pe mine
prntru o comanda in Moldova
folositi comanda cadou?
cum scriu adresa?
ca ei au o adresa mai ciudata, nu este ca a noastra si nu mi-o valideaza.

Mergi la inceput

nu ma ajuta nimeni?

Mergi la inceput

scuze pentru stres, dar am incercat iar sa dau comanda si mi-a acceptat-o dar nu ca pe un cadou ci in varianta cealalta "la o alta dresa"; sa o validez asa chiar daca este pe numele meu, oare o sa ajunga in conditiile acestea?

Mergi la inceput

scuze din nou, "chiar daca NU este pe numele meu", scrisesem ca este pe numele meu.

Mergi la inceput

chiar nu este nimeni care ma poate ajuta si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Majoritatea fetelor sunt la serviciu.
Eu nu stiu
Ai rabdare, seara ai sa primesti raspuns, daca intra fetele pe aici.

Mergi la inceput

am inteles,mai astept

Mergi la inceput