Redoutistele fidele La Redoute France (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fetelor
Spuneti-mi si mie, va rog, ce trebuie sa fac pt ca pachetul meu sa ajunga in RM? Pur si simplu modific adresa mea? Acolo mai trebuie platita vreo taxa sau ceva?
Si coduri de unde aveti, ati mai primit pe mail? Eu nu am mai primit nimic de la ei, desi solicitam sa reinceapa (in prima faza am dezabonasem).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

O reteta rapida de ceva dulce aveti?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Un pachet mare de biscuiti Petite Beurre 3 plicuri budinca de ciocolata Dr Oetker.Faci budinca mai vartoasa nitel pui un strat de biscuiti intr-o tava mai adanca,un strat de budica fierbinte,si tot asa pana la sfarsit ultimul strat sa fie budinca,deasupra pui nuca de cocos sau nuca sau biscuti rasi,tai cand e rece.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra, multumesc! Pare foarte buna si extrem de simpla de facut. Nu am budinca, am gasit acum in dulap un plic de crema pentru prajituri de la dr. Oetker dar banuiesc ca nu merge...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Sau poate asta?
Lapte 1 l
Oua 8
zahar 200g
zahar vanilat 1 plic
zahar pt. tapetat 150 g
Preparare:

Se pun intr-o cratita smaltuita 150 g de zahar si se pun pe foc ( dar nu direct pe flacara ) si se amesteca cu o lingura de lemn pana se caramelizeaza. Apoi se inclina cratita dintr-o parte in alta si circular pentru a se unge cu zaharul caramelizat marginile.
Ouale cu zaharul se pun intr-un vas si se amesteca pana se obtine un continut omogen. Se subtiaza cu laptele adaugat treptat. Compozitia se adauga peste zaharul cramelizat si se da la cuptorul bine incins timp de aprox 30 min. Focul se lasa la mic pentru a nu se arde la suprafata. Daca totusi observati ca devine de o culoare mai inchisa, acoperiti cu o hartie.
Dupa ce e gata , se scoate pe un platou si se lasa la racit.

E foarte usor de facut Claudia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

sau asa:

http://www.kids-shop.ro/articol.php?articol=916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

O reteta rapida de ceva dulce aveti?

Mara si Matei

Eu am facut duminica ceva rapid si bun. Mi s-a facut pofta de ceva dulce si m-am prezentat de urgenta la bucatarie, am inspectat frigiderul si am pus de o crema de capsuni. insa capsunii nu sunt tocmai dulci si parfumati dar tot a iesit buna.
Am amestecat mascarpone cu smantana dulce batuta, fructoza si capsuni pasati. Am luat niste forme mici de sticla si am pus piscoturi sfarmate, crema de capsuni, bucati de capsuni si tot asa pana se umpleau formele. Am dat la frigi si cand s-au racit... Merge sigur si cu alte fructe. Ma gandesc rau de tot la piersici sau nectarine

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

beyyy ce-i cu dezmatul asta culinar pe aici???acu in ceas de seara voi vreti sa-mi abandonez copilul sa fac crema de zahar ars??

laura nu te-am vazut de multisor pe aici, ce face thea?trebuie sa fie deja o domnisoara !
in legatura cu lr modifici datele contului cu noua adresa pe care o ai in RM(sau ma rog cunostinta pe care o ai) si apoi bagi comenzi la greu

ma'c sa ma culc cu gandul la crema de zahar ars...maine fac rafaello si le mananc pe toate

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

[quote]citat din mesajul lui nushulica

ma'c sa ma culc cu gandul la crema de zahar ars...maine fac rafaello si le mananc pe toate

Nushu!
teleporteaza-mi si mie maine nicte Rafaello!!!
J'ADOOOOORRRRRRREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
si cred ca cele facute de tine sunt mai ieftine decat cele din comert
ca sa nu ami vorbesc de calitate

tu chiar le faci?
daca da, trimite-mi, te rog, si mie reteta

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc pt retete!

Nu am mai facut nimic asta seara. Am bagat puiul in frigider, nefacut, am stins focul la varza care se facea in cuptor, am lasat balta ingredientele pt praji pe masa si am fugit cu o prietena, insarcinata in 8 saptamani la ecografie, la dr. Nayel.

Continui maine gatitul!

Mara si Matei

Mergi la inceput