Redoutistele fidele La Redoute France (162)
Raspunsuri - Pagina 17
inima25150 spune:
http://www.beauteprivee.fr/salle-des-ventes.php
un site cu parfumuri si produse cosmetice
de marca
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !!!!!!!!
camelia_daniela spune:
Alina, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos ! 
Nu fi necajita, pana nasti tu poate reiau "frantzujii" livrarile in Rom...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
ella_74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Ce mai stiti de aissa? De ella? Nu le-am mai vazut pe nicaieri pe DC... Mara si Matei |
Clau,
Prezent la apel!!!!
n-am mai intrat pe topicul asta de luni bune dar in weekend nu stiu ce m-a apucat si am zis sa vad daca mai e cineva pe aici (cred ca am auzit strigarea ta
si ce vad? toata gasca prezenta; Nushu comanda la greu, recunosc ca n-am citit decat in capitolul asta dar prima pagina incepe cu achizitiile lui Nushu.

Din pacate eu nu am pe nimeni prin Fr sau RM asa ca o sa ma uit de pe margine sa vad ce comanda fetele .
Noi o sa plecam in vacanta de Paste la Londra si poate mai cumparam de pe acolo ce ne mai trebuie, in special ceea ce comandam altadata de pe LR.FR, adica lucruri de copil.
Va salut pe toate si fiindca subiectul e viu cred ca o sa va citesc de acum inainte si mai ales o sa ma delectez cu comenzile voastre.
Giova spune:
Felicitari Alina
! sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!
_
Gio
23+ si Marco(06.01.2006)
poze
miki68 spune:
Azi am primit comanda din 11.03 via RM![]()
Am luat www.laredoute.fr/vente-voilage-uni-a-galon-fronceur.aspx?productid=324059791&documentid=321409&single=false&categoryid=36807110&pos=8_d_a_n&numberpage=1" target="_blank">2 perdele bordeaux, inca 3 bucati abricot (nu le mai gasesc) si pantalonii recomandati de mirunajr (la 2,99 euro) care sunt f.frumosi si sunt dintr-un material f.bun, insa nu vi-i mai pot arata ca nu mai sunt. Cadou am avut ceasul si bratara cu cristale "shvarovski"
ceasul e f.frumos si functioneaza (ceea ce e important, nu?), insa bratara nu-i cine stie ce.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com
miky81 spune:
Cum sunt perdelele? Eu nu am comandat niciodata peredele...dar sincer sa-ti spun am avut cateva tentative insa am renuntat...
ChrisDun spune:
Salutare, si eu sunt prin zona, intru si mai citesc... Desi speram sa primesc pana in luna mai comenzile mele, se pare ca le voi primi un pic mai tarziu... daca nu chiar la toamna
... dar mai bine mai tarziu decat niciodata... Cred ca o sa apelez la Atlassib. Fetele care ati primit coletele prin Atlassib, a fost ok ?
Cepuchm, mi-am comandat si eu www.laredoute.fr/vente-blouse-femme-tipster.aspx?productid=324152807&documentid=207609&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&pos=11_d_n_n&numberpage=8&prodcolor=1" target="_blank">bluza Tipster... zici ca e ok ? De-abia astept sa o imbrac ! Si eu am redus-o la 14.92... mai mult n-am putut la acea vreme.
| citat din mesajul lui dutzul Salutare. Am o intrebare: pe ce site-uri cu livrare in Romania va mai faceti cumparaturile? Sunt la curent cu scandalul La Redoute si am semnat petitia in speranta ca va avea ecou. A trecut vremea in care romanii erau luati de fraieri, si culmea, tot de ai lor. Am incercat pe Quelle Germania dar nu fac livrari pentru Romania deoarece exista Quelle si aici. Nu am avut ocazia sa compar preturile dar marfa nu e asa diversificata ca acolo. Eu caut o pereche de papuci care la noi in tara se gasesc la preturi inaccesibile. Multumesc si va doresc putere sa va cresteti si educati copiii. |
DPAM.fr, si kiabi.fr ... parca ...
miki68 spune:
| citat din mesajul lui miky81 Cum sunt perdelele? Eu nu am comandat niciodata peredele...dar sincer sa-ti spun am avut cateva tentative insa am renuntat... |
Sunt ok. Nu extraordinare, insa mie imi plac. Sunt dintr-un fel de voal sintetic mai plin/mai des. Oricum, zic eu, ca sunt f.bune la pretul asta. Ceva asemanator poti vedea la Carrefour, insa acolo sunt doar dimensiuni mici, iar eu am luat de 2,40 inaltime si 3 lungime.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com