Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009(91)
Raspunsuri - Pagina 11
cativ13 spune:
Buna, fetelorDesi va urmaresc de foarte mult timp, astazi mi-am facut curaj si m-am hotarat sa scriu si eu. Astept, ca si voi, un ghiocel, pe 2 aprilie, cand am programata cezariana. As vrea, daca nu e tarziu, sa ma alatur grupului din care deja ma simt ca facand parte si sa ma treceti si pe mine in listuta cu urmatoarele date: UM:24.06.2008, DPN:31.03.2009, cezariana 2 aprilie 2009, mami de
ADA1974 spune:
Felicitari Leeloo, sa fiti sanatosi.
Felicitari si celorlalte mamici si bbi.
Fetelor, ma treceti si pe mine pe prima pagina: voi naste miercuri, 18 martie, cezariana la 38s+2z, numele bb-linei nu este inca batut in cuie !!!
Pupici la toate.
ada
37 Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 2 saptamani

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra
ADA1974 spune:
Florinela, si eu am fost racita (mai sunt putin), am luat OSCILLOCCOCIUM 1 la 6 ore, sirop pt gat STODAL, si calciu efervescent de 1gr - 3/zi, iar in nas mi-am pus OLYNTH de 2-3 ori/zi(chiar daca nu e indicat in sarcina, avand in vedere ca mai aveam 1-2 saptamani, dr a zis ca e OK), in schimb mi-a zis ca nu mi-ar recomanda paracetamol,iar pt febra sa iau algocalmin. Pt durere de gat mi-am pus compresa stropita cu apa si spirt.
Pupici si sanatate.
ada
37s+3z Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 4 ani.
AMR maxim 7 zile
iulia_30 spune:
Buna fetele!Pe mine va rog sa ma scuzati ca nu scriu asa de des,dar stau in pat si va citesc mereu.Noi stam la pat de 2 saptamani cu celebrul Gynipral si no-spa.Fetele ma ajutati si pe mine cu parola pentru contul nostru.Vreau sa dau de numarul Mihaelei din Galati.Vreau sa-i trimit un mesaj de felicitari.Pup fetele!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Fetele pe mine nu ma ajuta nimeni?
iulia
34 +
Maria
denisamada spune:

Bine ai venit, ghiocel Tudor! Sa fi cumintel, papacios si necolicos! 

Leeloo, felicitari, refacere rapida si mult laptic! 

Denisa-Madalina
34+
cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani 
silvia4 spune:
Bravo, Leeloo! Sa te refaci repede si sa te bucuri de bebitul tau! Tudor, bine ai venit! Sa ai o viata frumoasa!
Silvia
38+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Buna fetele!Pe mine va rog sa ma scuzati ca nu scriu asa de des,dar stau in pat si va citesc mereu.Noi stam la pat de 2 saptamani cu celebrul Gynipral si no-spa.Fetele ma ajutati si pe mine cu parola pentru contul nostru.Vreau sa dau de numarul Mihaelei din Galati.Vreau sa-i trimit un mesaj de felicitari.Pup fetele! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Fetele pe mine nu ma ajuta nimeni? ![]() iulia 34 + Maria |
Iulia, activeaza-ti PM-ul si iti trimit eu parolele.
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
gigelica20 spune:
Buna din nou,
Am incercat sa dorm putin in ideea ca o sa-mi treaca starea asta de "slabiciune". Ma simt fara putere, cu o usoara senzatie de voma
. Nu am o explicatie pentru aceasta stare.
In plus pitonul se foieste, ii este tot mai greu si ii tot vad capusorul pe langa ficatul meu sau chiar stomac
.
Asa ca...am sunat iar la CBC si le-am zis ca nu ma pot duce si ca as dori sa gasim o alta solutie. Mi-a zis ca nu imi pot trimite prin curier decat de la sediul din Cluj si ca dureaza aproximativ 2-3 saptamani. Am insistat si solutia a fost: se duce sotul meu si ia contractul, insista sa semneze in numele meu, daca nu se poate imi aduce contractul, il duce in alta zi inapoi si ia kit-ul.
Daca nu vom reusi inseamna ca e un semn si nu trebuie sa recoltam celule stem, nu?
Leeloo,Alexa, felicitari!!! Sa va bucurati de ghioceii vostri!
Gigelica
+36
Victor-Andrei