FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)
Raspunsuri - Pagina 5
diana23ct spune:
dodo iti tin pumnii stransi si sa iasa 2 liniute la test. ne mai ti pe jar inca o sapt,dar sigur o sa fie bine, presimt eu
dma2007 spune:
stiam de gemenii lui moniland dar stiam ce mai face...
astept z 1 si luna viitoare incep lupta!
diana felicitari pt productie! bafta!
minunea mea
diana23ct spune:
dma2007 multumesc frumos. bafta multa si tie cand te apuci de treaba.
eu acum am vb la sibiu si imi fac bagajul sa merg acolo. o sa va tin la curent cu tot ce fac, o sa caut un net pe acolo.
pupici la toate fetele
@dodo@ spune:
diana, multa, multa bafta si drum bun. Vezi ca este o pensiune vis-a-vis de clinica, nu e cine stie ce dar macar e foarte aproape. Te asteptam cu vesti bune.
dma, iti tin pumnii si sa reusesti din prima.
bytzi
diana23ct spune:
dodo da-mi si mie un bip pe mob ca vreau sa vb ceva cu tine, sa te intreb, uite nr meu de tel: 0767.27.00.54. dai doar bip si te sun eu. pipici
inna30 spune:
diana mult mult succes, eu am facut pregnilul in ziua inseminarii cu 3 ore inainte, asa procedeaza dr cocei la giulesti si a fost ok, mai bine iei fiola cu tine o ti-o fac ei acolo la sibiu, mult mult succes si doamne ajuta sa fie cu ochisori, este imposibil din atatia foliculasi sa nu se prinda macar 2.pup
dodo abia astept sa ne dai vestea cea mare, pe 25 faci testul? exact cand nasc eu, doamne ajuta sa fie POZITIV, tinem pumnii.
dma2007 , multumim , suntem bine si crestem, mai avem 1 sap si gata, deja a inceput numaratoarea inversa si imi este tare tare frica, sper sa fie bine ca facem cezariana si ma sperie de mor. , Mult succes luna viitoare sa reusesti di prima, dar mai vb pana atunci.
bytzi pupam dulce .esti mai bine?
MONTY- ce mai faci? nu mai intri deloc?
38+
diana23ct spune:
inna30 multumesc din suflet, am atatea emotii, mai stau vreo 2 ore si plec. multa multa bafta si tie si nastere usoara, te asteptam cu bine sa ne povestesti cum a fost. Eu sincera sa fiu ma rog la Dumnezeu sa se prinda macar 1, doar sa se prinda. Pregnyl-ul il iau cu mine, probabil o sa mi-l faca ei acolo maine, nu stiu exact, dar in nici un caz nu il fac inainte de a ma vedea dr si a-mi spune ca il pot face.
va pupic pe toate si va tin la curent. trebuie sa gasesc un net pe langa clinica.
bytzi spune:
inna,merci incep sa-mi revin ,abia astept sa o iau iarasi de la capat ,trebuie sa fie bine pina la urma ....iti doresc o nastere usoara si bunul dumnezeu sa va ocroteasca pe amindoi,cum se va numi puiutul?
iucasi tu mai ai putin(putin zis pt mine,nu stiu daca si pt tine e putin)sa dea dumnezeu sa fie bine pina la capat
dodo,sper ca ai pregatit sampanie mai multa ?doamne ajuta incontinuare..vre-un simtom ceva?
diana,tin pumnii
gabi,tu pe cind te pregatesti pt IA ?ce zici mergem impreuna?
dma,mult succes !
eu ma pregatesc sa-mi fac iarasi analizele hormonale din z2 si nu stiu daca imi va da valorile normale FSH avind in vedere stimularea de luna aceasta ....sa las la CM urmator nu stiu daca dupa AC imi va da valorile normale...sint in dilema
cipcirip,simonete,montytaiana,rodicutza,nu mai stiu nimic de voi ???????
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
evanescence spune:
Am emotii fantastice,maine am programare la Mutuliga...nici nu stim ce sa intrebam de fapt de donator vreau sa zic...
trebuie oare maine sa-l alegem??? sau in ziua inseminarii ????
Help please
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
@dodo@ spune:
BYTZI, am pus mai multa sampanie la rece, sper sa avem motiv sa le desfacem. Of, grea e asteptarea, incerc de cele mai multe ori sa fiu optimista, dar mie frica sa nu fie ca celelalte dati. Cu Dumnezeu inainte!
inna, ar fi foarte frumos sa le dam fetelor doua vesti bune: tu ai nascut si sunteti bine sanatosi, iar eu cu un bHCG pozitiv. Iti doresc o nastere usoara si sa stii ca sunt alaturi de tine.
evanescene,bafta maine, cat despre donator abia cu o zi inainte, cand faci si pregnylul, veti vorbi despre el. De fapt in functie de grupa de sange a ta si a sotului iti vor da o lista cu donatorii, iar voi va trebui sa alegeti si sa sunati in dimineata cand faceti inseminarea. Scuza-ma dar am pierdut sirul, in a cata zi de stimulare esti si cu ce ai facut? Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti cat mai bune.