FIV sau inseminare cu donatoare/donator(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

copiluzu, imi pare sincer rau, cuvintele sunt de prisos, crede-ma ca stiu prin ce treci, stiu ca doare foarte tare, dar sper sa te intareasca Bunul Dumnezeu si sa poti trece mai departe. Va veni si ziua cand vei fi fericita.
diana, sa ne dai de veste cat mai repede, iti tin pumnii si te astept cu o veste buna Sper sa fie cat mai multi foliculasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

imi pare asa rau cand aud de nereusite

dodo bafta!

iuca, inna ce faceti?

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor dar ce-i cu moniland? eu nu mai stiu nimic de ea...

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dma,moniland e fericita gravidutza de gemenase,dupa un fiv in Austria,mai citesc pe la odisee,la gravidutze prin FIV
tu ce faci?Maria ce face?te pregatesti pt o noua inseminare?
diana,te asteptam cu vesti bune
dodo,tin pumnii in continuare,doamne ajuta

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. acum am ajuns acasa de la eco. a iesit bine, doctorita mi-a zis ca am reactionat foarte bine. imi vine sa plang de fericire, aveam o frica din cauza ovarelor micropolichistice....
rezultatul de azi, ziua 8 a:
Uter: pozitie: anteversie
dimensiuni: 65/30mm
miometrul: 30 mm, omogen
endometrul: 5-6 mm
cavitatea endometriala: libera
ovar drept: dimensiuni: 35/26 mm cu 5 foliculi, cel mai amre 16 mm
ovar stang: dimensiuni: 37/21 mm, cu 4 foliculi cel mai mare 17-18 mm
FSD: fara lichid
acum le scanez sa le trimit si la sibiu. lini sau marti merg la inseminare in principiu.

Mergi la inceput

fetelor am o mare pb, trebuie sa cumpar o fiola de pregnil. ma poate ajuta cineva? De unde se poate cumpara in buc sau daca nu in sibiu....va rog mult sa imi dati si mie niste informatii. la giulesti am sunat si nu vinde decat daca am reteta. maine ma duc din nou la eco si mi-a zis sa cumpar fiola. Dr Mutuliga mi-a spus ca daca sunt ok poate ma cheama chiar sapt asta pe vineri sau sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,e super ok,am deschis calculatorul anumea sa vad ce ai facut le eco
dar totusi eu am un sfat pt tine,mergi la urmatoarea eco la Sibiu ,nu incerca sa faci pregnylul si sa mergi la SIBIU doar pt inseminare , nu de altceva poate dimensiunile nu sint tocmai corecte si sa nu faci pregnylul inainte de a ajunge foliculii la dimensiunile dorite (asa cum am patit eu)
mergi cu o zi inainte de inseminare pt o eco si atunci iti vei lua si pregnylul tot de la Sibiu ,mie atunci mi-a facut rost dr de ovitrelle si mi la trimis pe cineva vorbeste cu doctora ta poate iti face ea rost (ovitrelle costa 110 ron fiola)
si iti doresc succes din tot sufletul si sa ne anunti de gemenasi ,cu ce doza de closty ai facut stimularea?

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi multumesc mult pt toate sfaturile si incurajarile. sper sa mearga bine si de acum in colo. a reusit sotul meu sa imi cumpere pregnyl-ul de la o farmacie din buc. o singura fiola trebuie, nu?maine dimineata merg la universitar sa refac ecografia, si daca totul e ok, ma duc de maine la sibiu, sau cel tarziu vineri dimineata. oricum vreau sa ma vada si dr inainte de inseminare, nu ma apuc sa fac nimic de capul meu. am atatea emotii...
cu clustibegyt am facut tratament 5 zile, 2 pastilute pe zi. eu le-am luat la 12 ore, ca sa fiu sigura ca e intervalul bun.

Pt fetele din buc, care cauta pregnyl, sotul meu l-a cumparat de la sensiblue din cadrul clinicii medlife de la grivita. Mi-a zis sotul meu ca acolo se poate face si comanda si aduce in 2-3 zile.

Mergi la inceput

dodo nu ai facut un test de sarcina, sau analiza din sange? cand trebuie sa afli rezultatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, multumesc mult, deja incep sa am emotii.
diana, ma bucur mult ca sunt asa multi foliculi. Are dreptate bytzi, nu fa pregnylul(l-ai luat de 5000, nu?),inainte de a merge la eco la Mutuliga. Chiar de ar fi sa stai 2-3 zile in Sibiu. Daca tot ai asa multi foliculi, n-are rost sa te lasi pe mana altora, mergi acolo ca sunt super profesionisti. Iti tin pumnii in continuare.
Inca nu am facut nici un test si nici nu cred ca sunt in stare sa-l fac. Voi astepta macar 2 saptamani. In jurul datei de 25.
dma, iti multumesc mult, sper sa fie bine. Te asteptam si pe tine cu vesti.

Mergi la inceput