Piticodromul de Sept - Oct 2005 (219)
Raspunsuri - Pagina 2
miflore spune:
Hihi, mi-l imaginez pe Matei cum raspunde doamnei educatoare: "Cum te cheama?" Si el: "Miau"; Si doamna: "Cati ani ai?" Si el: "Miau"
Cunosc faza, fi-mea face exact la fel, spune ceva si incheie cu "miau". Sunt chiar simpatici! Ruxi, bafta cu gradi, si eu sunt in aceeasi situatie si sunt adepta unei acomodari lente. Eu zic sa mergi tu intai, alegi vreo 2 si il duci apoi si pe el la alea 2 sa ia decizia finala. Ma gandesc ca daca mergi cu el si face circ din prima, tu nu mai apuci sa vorbesti cu directoarea si sa vezi ce-i de vazut. Bafta!
Lasam intalnirea pe saptamana viitoare dar nu promit pentru ca probabil voi avea ceva muncitori prin casa zilele=astea si stiti voi cum sta treaba cu ei....
Tare haioasa Sara!
Ma grabesc acum, revin!
locca spune:
Alina, la multi ani! Sa-ti fie bine!
Am mers cu Matei. Caruia i-a placut la gradinita pt. ca erau multe masini norocul nostru, asa nici nu a mieunat decat o data
nanadana spune:
Se vede ca a venit "zana sefa",bravo miflore ai mai animat piticodromul si toata lumea la apel
noi ce sa spunem decit ca sintem cu o frumoasa varicela declarati azi
miflore spune:
Of, Nanadana, sanatate multa, sper s-o rezolvati usor si repede! Si sa stii ca Ana il iubeste pe Antoine cu varicela cu tot.
Ruxandra, te-ai scos.
Noapte buna zanelor!
cge spune:
Nanadana, sanatate multa lui Antoine.
Priveste partea buna, va fi imunizat ptr. toata viata.
Si Victor a facut pe la 4 ani, ii ziceam:Dalmatian.
Antoine mananca ?
Mi-aduc aminte ca Victor a trait toata perioada aia numai cu morcovei din aia mici.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nanadana spune:
dragele mele haideti pe prima pagina
tonnia mersi
mifloremersi ,cit despre Ana multi multi multi pupicei de la Antoine
cristinamersi,da asa a zis si dr ca este bine ca a facut acuma varicela,cit despre mancat manca dar foarte putin,voi ati gasit un nume frumos lui Victor dalmatianu , ta-su ii spune "monsieur boutons" are peste tot dar chiar peste tot, o sa treaca
va pup dragelor si va doresc nopte buna si un bun sfarsit de saptamina
dana_lucia spune:
Nanadana multa sanatate lui Antoine sa treaca cu bine de varicela si partea buna e ca va fi imun la boala de acum incolo! In aceasta perioada e si la Alberto la gradinita epidemie de varicela dar Alberto a avut in martie anul trecut varicela, o forma usoara, cu bubite multe pe tot corpul dar fara febra sau alte complicatii si s-a comportat f.bine, nu s-a scarpinat deloc si in 10 zile i-a trecut complet. Eu l-am dat doar cu o crema mentolata (slab mentolata, nu puternic) si cu o crema speciala (naturista) pentru aceasta boala.
Numai bine tuturor,
Dana Lucia si Alberto
miflore spune:
Buna seara frumoaselor!
Eu sunt cazuta intr-un colt, am muncit azi cat cinspe. Dar am termopane la balcoane - faza 1 - si curatenie in casa. Nu credeam c-o sa spun vreodata asa ceva in Ro si c-o sa recomand vreodata vreo echipa de muncitori dar cei de azi m-au lasat paf: punctuali, profesionisti, descurcareti si foarte rapizi. Sunt f. incantata, au terminat treaba in timp record. Ba au facut si curatenie dupa, au maturat si bulevardul, va vine a crede?
Nanadana, te rog frumos, mai da-mi o data link-ul cu etichetele pentru hainute, vreau sa comand si eu!
Mi-e prea somn ca sa mai scriu ceva, noapte buna, pe maine!