Aspirante optimiste>20 ani(393)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Tanamera, eu eram aia fara simptome, dupa ce am aflat ca sunt, si sunt in continuare...ma mai doare spatele seara.
Si cum am povestit si la odisee..am fost si eu sa fac test beta hcg,si s-a uitat chioras laboranta si mi-a zis ca nu se face testu ca sa imi confirme sarcina..ca ''cine mi-a zis mie sa il fac??'' Ce sa ii zic ca eu de la voi de pe forum aflasem de el.
Asa ca stiu ca's din testele de sarcina doar..altfel..Ma duc la ginecolog vineri, daca o vedea si aia cas ..daca nu..ma impusc!!
Si am avut simptome de in prima sapt de intarziere, dar aveam dureri de burtica mai jos decat ma durea la ciclu, desi nu stiu cat e de relevant pentru voi. Ca eu nici dureri de ciclu nu prea aveam de obicei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cum adica nu se face sa ti se confirme sarcina?Dar pentru ce se face?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Multumesc mult Laurairina,iti dai seama ca si eu si Ramona_bm,cautam acum o gramada de semne.Ne omoara asteptarea.Si a propos cat ai platit la laborator pentru hcg?

Mergi la inceput

aaa..pai nu am mai facut testul ca m-am simtit prost cand m-a luat aia la rost..si mi-a mai si zis ca dureaza 10 zile pana au rezultatele, ca il trimit la judet-cta adica. Si costa 45 ron. Si m-am enervat super tare, si nu l-am mai facut..am luat un test de sarcina la 7.5 ron care mi-a confirmat cu vf si indesat 2 liniute si m-am linistit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm

Citat:
citat din mesajul lui GeorgianaF

Salut toate aspirantele!Nu sunt sigura ca aici trebuie sa postez acest mesaj si as vrea sa ma indrumati unde ar trebui sa scriu, daca gresesc. Sunt noua si prea ma descurc. Am nevoie de parerile voastre pentru ca imi este foarte teama de o dezamagire. UM 5 feb,CM 29 de zile regulat, primul test pozitiv in prima zi de intarziere, urmat de alte 3 identice. A doua liniuta este in toate cele 4 cazuri mai stearsa decat cea de control dar foarte vizibila. Precizez ca testele au fost repetate la intervale diferite. Nu stiu daca sa ma bucur inca...in sinea mea simt k s-a intamplat o minune. Si totusi, imi este foarte teama sa fiu fericita pt k am facut Luni un Beta HCG iar rezultatul este 559.9 si nu stiu ce sa zic...Am vazut valori mult mai mari pe forum pentru a 4a saptamana de sarcina. Sunt foarte ingrijorata...iar la ginecolog ma gandesc k este poate prea devreme sa merg. Va rog ajutati-ma cu parerile voastre pentru k sunt fff nerabdatoare si fff agitata. Imi doresc enorm sa fie cu ochisori. M-am hotarat sa merg maine sa repet testul (pt a vedea dc se dubleaza ) insa pana atunci mi se pare k timpul sta in loc. Astept parerile voastre.

Bine ai venit si se pare deja fugi la odisee Felicitari!!
Eu inca nu am avut ocazia sa vad teste cu doua liniute(sterse sau nesterse) dar, din cate am citit aici pe forum...nu e musai sa se vada la fel ambele linii. Pentru linistea ta du-te la un laborator si fa o analiza de sange.

http://mt.lilypie.com/J822p2.png

Multumesc mult de incurajari! Cu credinta in Dumnezeu toate vom reusi!Va tin la curent cu ce se intampla maine cu al doilea test de sange Beta HCG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Happymum, daca medicul ti-a spus sa faci spalaturi in fiecare seara si apoi sa introduci ovulul, stie el ce stie.
Eu am facut tratament pentru candidoza tot cu ovule. Inainte de a introduce ovulul trebuia sa folosesc irigatorul si sa fac spalaturi cu ceai de galbenele, in care mi-a spus sa pun putin bicarbonat de sodiu. Am respectat intocmai tratamentul timp de 10 sau 12 zile si cand am repetat analiza nu mai aveam nicio problema. Am avut de doua ori candidoza in 5 ani, dar de cand am facut ultimul tratament nu am mai avut probleme. E adevarat ca am descoperit la inceput si a facut tratament si sotul meu.

Sanatate multa!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

GeorgianaF cred ac locul tau este pe la Odiseea sarcinii in 40 de zile ...ia da fuguta pe acolo..., se pare chiar ca vom fi colege de odisee..

Oanarus eu iti admir rabdarea...eu pana acum cred ca eram mutata de tot in farmacie...in sertarul cu teste..

Una peste alta...am emotii...maine merg sa-mi vad samburelul...Doamne Ajuta sa fie sanatos, sa fie bine

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Happymum, si eu am fol ovule, si la fel dr nu mi-a zis daca sa fac spalaturi inainte sau nu..Si m-am spalat si pe urma puneam ovulul.
Eu am tratat o candida..dar degeaba..la mine e veche povestea, sunt prietena cu candida de vreo 12 ani..ce sa mai treaca...Tratamente peste tratamente, si tot degeaba. Si am observat, cu cat ma spalam mai des intravaginal, cu cat tineam mai multe tratamente, cu atat nu mi-a trecut. Acum de vreo trei luni , am lasat-o mai moale cu tratementele,si spalaturile intravaginal si vad ca si-a mai revenit un pic flora..
Ei..am fost cam off topic..sper sa nu deranjez pe nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Oana adica ai 9 zile de intarziere si teste negative?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

da, anca ultimul l-am facut luni dimineata , dar nu mai am curaj sa fac inca unul, ca daca vad doar o liniuta pe el, ma impusc , asa ca de disperare am bagat unul de ovulatie aseara , care era pozitiv, eu sincer nu mai inteleg ce e cu mine!, ati mai patit vreuna asa ceva?

http://tt.lilypie.com/K0Tbp2.png

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Oana scuze de raspunsul tarziu eu mi-am facut un singur test in ziua a 4 de intarziere si a iesit negativ nici nu mai fac, daca era ceva iesea zic eu plus ca nu am nici un simtom, cred totusi ca este o dereglare, eu am avut asa menstruatie 3-4 zile de pe 1 februarie, apoi cand sa incepa ovulatia 21-22 feb iacata sangerari maronii cu cheaguri, am zis ca este menstruatia, medici au zis ca nu ar fi fost ciclu si ca tb sa-mi vina pe 6 martie, si iaca azi 11 martie nimik. Deseara cand merg cu sotul la spermograma bag nasul si la D-ul Dr care sper sa nu fuga d mine, este un om atat de intelegator si rabdator....dar cat si el

http://tt.lilypie.com/0Nuyp2.png
http://www.popasmusic.com

Mergi la inceput