Aspirante optimiste>20 ani(393)
Raspunsuri - Pagina 2
Ramona_bm spune:
Happymum nu fi trista ca pana la urma o sa se rezolve toate problemele si o sa ramai
...trebuie doar sa-ti pastrezi optimismul
Eu una ma rog pt tine ![]()
Fetelor, please mai scrieti pe aici ca sa am ce citi; sa nu ma tot gandesc la teste 
http://mt.lilypie.com/J822p2.png
tanamera spune:
Ramona_bm eu mai am 8 zile pana la testare si imi este foarte greu sa ma abtin sa nu imi fac un test,mai ales ca de maine raman singurica pe acasa pana sambata seara.
Va pup!
ancadragoman spune:
Eu am avut test pozitiv la 12 ZDPO asa ca se poate si mai devereme de ziua in care trebuie sa vina![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
tanamera spune:
Te inteleg ancadragoman dar eu daca incep de maine cu testele pana in 19 nu ma opresc,ma cunosc,asa am facut si in ianuarie
.
Ramona_bm spune:
Tanamera draga, cred ca o sa ne luam noi de manuta si o sa stam la povesti ca sa ne luam gandul de la teste macar cateva zile 
tanamera spune:
Ai dreptate Ramona_bm,si chiar aici in zona,langa locul de munca am 2 farmacii,sper sa fiu tare
.
GeorgianaF spune:
Salut toate aspirantele!Nu sunt sigura ca aici trebuie sa postez acest mesaj si as vrea sa ma indrumati unde ar trebui sa scriu, daca gresesc. Sunt noua si prea ma descurc. Am nevoie de parerile voastre pentru ca imi este foarte teama de o dezamagire. UM 5 feb,CM 29 de zile regulat, primul test pozitiv in prima zi de intarziere, urmat de alte 3 identice. A doua liniuta este in toate cele 4 cazuri mai stearsa decat cea de control dar foarte vizibila. Precizez ca testele au fost repetate la intervale diferite. Nu stiu daca sa ma bucur inca...in sinea mea simt k s-a intamplat o minune. Si totusi, imi este foarte teama sa fiu fericita pt k am facut Luni un Beta HCG iar rezultatul este 559.9 si nu stiu ce sa zic...Am vazut valori mult mai mari pe forum pentru a 4a saptamana de sarcina. Sunt foarte ingrijorata...iar la ginecolog ma gandesc k este poate prea devreme sa merg. Va rog ajutati-ma cu parerile voastre pentru k sunt fff nerabdatoare si fff agitata. Imi doresc enorm sa fie cu ochisori. M-am hotarat sa merg maine sa repet testul (pt a vedea dc se dubleaza ) insa pana atunci mi se pare k timpul sta in loc. Astept parerile voastre. 
happymum spune:
tanamera si ramona sunteti asa dulci...
anca mersi mult. la asta ma gandeam si eu ca am citit si mie teama. nici nu stiu ce sa fac. cred ca o sa aleg sa fac spalaturi odata la 3 zile. ca sa nu stresez nimic pe acolo. e bine asa oare? sau mai bine nu fac spalaturi si folosesc doar ovulele?
nu stiu nici eu cum sa fac. nu vreau sub nici forma sa imi fac si mai rau.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
Ramona_bm spune:
si mie imi face cu ochiul o farmacie care se vede din biroul meu....acuma incerca sa imi gasesc cat mai multe ocupatii ca sa nu ma gandesc la farmacie sau la cele doua teste care ma asteapta acasa pe vitrina
Luna asta sunt hotarata sa am mai multa rabdare ![]()