Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Boo tu ce sursa de aprovizionare ai? Mai exista si un ulei dupa baie fara parfum foarte bun de la ei....tare mult mi-ar placea sa il am si pe asta |
Am mai multe produse de la ei, si crema de corp pt bebe, si un fel de crema care se pune in apa din baie .. asta nu o mai folosesc, pentru ca Alex isi mananca picioarele si mainile la baie sau jucariile pe care i le-am dat si mi se pare ca ar manca si sapun asa ca nu o mai pun in apa.
Ca sursa: ori mi-a adus vara-mea din Germania cand a venit, ori am o prietena care comanda de pe babypoint.ro diverse si mi-a luat si mie.
Stiu ca Weleda se gaseste la magazinul Leacul, dar parca n-am vazut asta de popou.
anca81 spune:
Luca de Musette
CD27, mi se pare o nesimtire crasa din partea desteptului/desteptei care se tot da cu parerea referitor la tine si la Mikul tau. Sincer, i-as pune odata pentru totodeauna la punct, dar in asa fel incat nici loc de replica nu le-as lasa. Esti mult prea de treaba si inghiti prea multe. Pana cand? Ai toata aprecierea mea pentru cum iti cresti baietelul si ma bucur mult ca papa mai bine
Sabinel, Ada, aveti o imbratisare din partea mea, imi pare rau ca exista tensiuni in familiile voastre si sper din tot sufletul sa se remedieze cat mai curand.
Piolica, vreau sa-ti spun (din nou) ca Elsa ta este o frumusete de fetita si e seamna leit cu taticul ei, bucatica rupta.
Babytza, soricelul tau este extraordinar cum papa el. Multi papaciosului.
Laureta
Khristin, am uitat sa te felicit dupa postul trecut pentru start-up bun in diversificare.
Nerantula, asa ma bucuram si eu cand gaseam Pampersul plin inainte de a schimba laptele.
Apropos de Pampers, au aparut oficial Pampers Stretch, sunt cu o omida pe pachet si sunt cu elastic in parti. De la numarul 4 in sus. Nu mai trebuie sa cautam norisorii . Din pacate sunt tot cu aloe si put . Cautati omida
Vorbeati de cicatrice dupa cezariana, a mea este cam groasa, nici vorba de linia subtire pe care ma asteptam sa o vad. Este groasa, tare, in relief si de culoarea roz inchis. Pe margini vad ca incepe sa se deschida la culoare, se apropie de culoarea pielii. Si ma doare inca daca apas pe ea sau mai sus, respectiv am pielea inca amortita in zona aceea.
Despre noi acum, Carla inca refuza biberonul, dimineata am reusit sa-i dau 150 ml fara circ, era semiadormita. Seara in schimb e dezastru, bea 20 ml urla, iarasi 20 iarasi urla si tot asa. Iar mesele la noi dureaza cam 50-60 de minute, cu jucarii si alte cele. Bine macar ca mananca, nervi de otel sa tot am.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
EvaF spune:
Neatza!
Imi pare rau sa au ca sunt probleme in cuplu, o sa ma abtin de la sfaturi in acest domeniu pentru ca eu nu cred ca oamenii se schimba, in cel mai bun caz se cizeleaza. Dar MATERIALUL UMAN BRUT RAMANE CAM ACELASI DIN FRAGEDA PRUNCIE. Un fel de "WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET"
CD, eu cred ca esti prea toleranta cu neamurile si nu iti voi da sfatul sa te schimbi, sa "fii rea" pt ca nu cred ca poti. Ca sa devii mai incisiva trebuie sa apesi pe butonelul respectiv dar nu cred ca il ai, cred ca asa esti tu, o persoana blanda si permisiva. Nu poti decat sa ii lasi sa dea din gura, ca sa treci la represalii nu te vad, dar sa intre pe o ureche si sa iasa pe alta, adica sa ii ignori complet. E tot ce poti face, e chiar mai inteligent. E mai bine pt ca daca te iei la hartza le dai apa la moara si mai rau faci. Bashka le arati ca te ataci si ii stimulezi. Gura lumii n-ai s-o inchizi tu, din pacate.
Vaaaai, cum poate sa manance David de Babbytza, ce mult si cu ce viteza. O sa iti manance urechile, nu am mai vazut asa ceva...Noah mananca asa hamesit numai tzitzi, le devoreaza, dar papica este inca un challenge pt el. Dar e chiar mai bine asa deocamdata, sa se obisnuiasca treptat. Incet incet ajungem noi la 180 gr de papa, cat trebuie sa contina maxim o masa.
Babymom, si eu am tot linguritza de la Tigex, cum se vede in filmuletz, am luat-o din Cora, 18 ron. Nu mi se pare mare scofala, e moale, intr-adevar, dar sunt si altele de silicon pe care le-am vazut ok, am luat-o pe asta ca auzisem de ea. Iar o treaba de marketing.
Azi am misiunea sa caut vaccin, nu gasesc neam Euvax B, am gasit numai Pentaxim. Daca vedeti pe undeva...
le: La Multi Ani Luca
pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Eva, la Sensi Blu de pe 1 Mai No. 92 am vazut ca au pe site-ul lor, 224 1868 e nr. de tel.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
si-o si de la noi!
Vad ca e soare. Oare cat o dura? Azi vine mama si poate iesim cu amandoi piticii in parc!
Pupam copiii papaciosi si mai putin papaciosi!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
babytza spune:
Neata mamici
A iesit soarele la Bucuresti asa ca puneti ochelarii si iesiti afara la aer sa luati o gura de voie buna !
Am avut iar o noapte plina de intoarceri Si nu stiu nene, dar vad ca de cand se intoarce pe burta nu ii mai iese pe spate... Si a facut ca titirezul in patut cu chemarile de rigoare sa il intorc la loc Ma dadeam jos chiauna sa il intorc si un pic nervoasa de somn, dar cand ajungeam langa el si ii vedeam fatza de tolomac , cum radea la mine imi trecea tot
Imi place la nebunie ca nu face fente la mancare, dar nu ma mir foarte tare , seamana cu mamica lui, un fomist Si surioara papa tot asa , de parca nu mai e mancare in afara de farfuria aia , asa ca ce sa ma mir
Nerantula bravos !!!!
Ma duc sa il pun la somnic, e treaz de la 7 si face sport in tarc acompaniat de tati care face galerie pe langa el
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
luminita2008 spune:
Neatza si sar'na de cafea!
Ada, exact asa ma gandeam si eu, ca e soare si poate vine mama.... dar nu cred, a venit luni, cine stie cand ne-om mai vedea....
Andreutac, se vede ca hunii mei sunt nascuti in aceeasi zi cu Eva.... asa si noi, nu ne lasam filmati neam. La poze reusesc, ca se uita fix si iese, dar de filmat... inceteaza orice activitate pe care tocmai vroiam s-o imortalizez... camera, tel mobil, nu conteaza... nu merge si pace! of of, mai mai....
Muuh, , nush daca ti-am mai spus pana acum, dar imi place mult cum gandesti!
Laura, capu' sus mami! Si ai mei mai varsa din cand in cand, uneori mult, daca sunt f agitati... poate la fel a fost si cu Alexia, nu ziceai ca iar s-a foit toata noaptea...? si sper sa fie bine!
Feli si micul fomica!
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
simodina spune:
Neatza!
Andreutac multumim de cafea!
Babymomsi eu tot de la Cora am luat-o. Mie imi place foarte mult din cel putin 2 motive: are coada mai lunga decat cele pe care le-am mai vazut deci se folosete usor in recipiente mai inalte ( borcanelele mari ) iar imbinarea dintre silicon si plastic este undeva la mijlocul cozii deci resturile de mancare mai greu sa intre acolo si chiar daca intra partea respectiva nu va ajunge niciodata in contact cu gurita copilului. Pentru inceputul diversificarii insa noi am folosit o lingurita de plastic mai subtire ca mandra deschidea guritza ca o duamna ce este, ieri insa a mers foarte bine la caisa...
luminita2008 spune:
Nerantula, ma bucur ptr pampersul plin...!!!
Am intrat si noi de 2 zile in clubul celor care nu prea fac kk.... e de la morcovul pe care-l papa cu atata placere.....iar ai mei se si chinuie putin inainte sa faca, nu doar ca fac doar maslinute mari si rosii.... astept sa introduc si alte alimente sa ne reglam, ca nu se poate....
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi