Cluj rulz!!(90)- Primavaro unde esti?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

No, minune mare dar a spalat sotul meu geamurile. Mai are scarile si e destul de OK, aspira saptamanal asa ca lumea si pe dupa mobile.......oare ce a patit?

Eu sunt racita bogna, stranut si imi curge nasul dar tot pe afara am stat si am plantata panselute in jardiniera......e super faina vremea.
Copiii sunt bine, am fost cu Diana luni la spital sa-i faca o radiografie ca am avut impresia ca nu calca bine si pana acum nu am mai dus-o la ortoped dar e totul in regula si m-am calmat.

La campanie o sa contribui si eu da sa vad cat pot si sa ne intalnim cumva sa las banii. pana cand se poate?
Va ,
Nonna si copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao bebeluselor! nu a scriu, doar va salut! tre sa culc plodul imediat!

pe curand!
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutici si de la mine, is prea obosita sa mai scriu da ma bate Ralu daca nu dau un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata gagici!! se pare ca a functionat de data asta apelul meusi bine a facutDeci, poftiti la

Stanca, ff bine suna ce ai tu in dotare, daca ne intalnim o data sa detaliezi

Simona-arleena, poate ar trebui sa consulti moderatorul acestui topic, pt. ca nu mi se pare in regula sa-ti dispara in 3 randuri mesajele... parerea mea; Sanatate multa iti doresc, sa stii ca si eu mi-am revenit dupa 3-4 zile de la antibiotic...treptat.

mai Roxa, apreciez ca ai dat buna searaam zambit cand ti-am citit ca culci plodu cred ca de la tine m-am luat si eu cu expresia asta... dar imi place si ma distreaza

Criss, cand te duci la dr.?? ca acum te bat eu la cap ... Sofia mai tuseste?

Marianaaaaa, cum fu la Bucuresti? ai rezolvat treburile?!!?

pup toata gasca, cu drag!! nu va luati dupa vreme ca-i ploioasa, pt. ca e cald si bine

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Nonna, harnic sotz ai in dotaresper sa-l tina la fiecare sarbatoarecel putin, iar tie sanatate multa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata!

sunt ca pleaca zanul poimaine in Burkina Faso si ... avem de vorbit, de facut bagaje, de facut provizii de dragaleala
raportez: am 7 narcise inflorite, 7 lalele inflorite sau imbobocite, 4 zambile imbobocite - toate pitice. pun si pozele imediat ce le descarc din aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi e 1 aprilie , aprilis bolundis mamaliga cu macris.Va mai aduceti aminte?

Simona abia astept pozele cu floricelele tale.La anul o sa-ti fac concurenta

Raluca detaliez ca tare sunt incantata de ele.Foarte faine produsele si in plus au preturi super.Nu sunt scumpe deloc.

Nonna ce sot harnicut ai.Norocoaso!

Roxa, Cristiana salut gagici!!!!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am fost azi la medic....am pneumonie am ramas in stare de soc cand am scos reteta care cica era compensata....146 ron...tratament pe 5 zile...in fine....numa sa ma fac bine

stanca si io vreau crema buna de calcaie....mi-e si rusine ce uscaturi am....zici ca is bunica....si mi-e ciuda ca sotul are niste picioare finute ca de bebe, vorba ta, si io is toata zgrunturoasa...

nonna ce cool barbat ai!! io ma laud cu al meu ca face prajituri....dar nu raspunde pt dezastrul lasat in bucatarie....oricum compenseaza

raluca nu stiu care e treaba cu mesajele mele.....cine stie.....adevarul e ca imi merge netul tot aiurea mai nou....sau calculatorul???nici nu stiu ca in decurs de 3 sapt mi-am formatat hardul de 2 ori....

apropo de adunat bani din mana in mana....nu facem si o intalnire???

simona spor la facut provizii.....burkina faso suna foarte interesant....

va pup...e deja super tarziu si maine merge la medic cu alex.....pt audiograma....de vreo 3-4 sapt am impresia ca nu mai aude bine....sa-mi tineti pumnii sa nu fie nimic ingrijorator.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Va poftesc la cafeluta!!!!

Azi sunt putin ocupata dar dupa ce odrm piticii intru sa detaliez.
la gaska.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

ola gagici!! am savurat cafeaua cu gandul la voi, acum mai imi pun de una, ca-s keauna rau; il plimb pe bb cate doua ore dimineata afara, cate 2 dupa-masa... imi ucide spatele, dar cred ca merita acum vrea doar de o manuta si insista sa ajungem unde vrea el... asa crede el

azi merge Stefi prima data la innot, tineti-ne pumnii sa-i si placa acolo (in apa e grozava cat de bine se distreaza, dar sa vedem azi cum decurg lucrurile...)

Simona, Burkina Faso suna mai mult decat interesant, de cand am citit ma tot pregatesc sa dau iama la Google Earth, dar inca n-am apucat oare tu de ce nu poti merge cu el??

Arleena, imi pare rau sa aud ca tot cu pneumonia te lupti sanatate muulta, si tinem pumnii pt. audiograma, sigur va fi bine!!!

deci, Stanca, ne bem a doua cafeluta impreuna?? dam si la gasca harnica si munciotare, cu mare drag!!

revin, paaa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput