test sarcina negativ,ecografia arata ca sunt in 6
fetelor va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti,daca e posibil asa ceva.m-am dus ieri la medicul de familie,pt ca eram fr balonata,si ma si durea,ca am probleme cu colonul.si mi-a spus ca sunt gravida...in 6 saptamani jum.mi-am luat un test barza dar a iesit negativ,azi mi-am luat sure check si a iesit tot negativ.ce se intampla?:(((( e posibil sa fie mort copilul?si dasta sa nu apara la test?nu ma simt rau,n-am greturi,luna trecuta mi-a venit ciclul normal.sunt disperata
Raspunsuri
Eseea spune:
pe ce baza ti-a spus dr de familie ca esti gravida? Ti-a facut eco sau cum?
Mami de fetita si de baietel 39 +
kale spune:
da scuze ,am uitat sa spun.mi-a facut ecografie.si mi-a zis ca sunt clar in 6 sapt jum,si ca sa merg la ginecolog.e posibil sa-mi fii iesit testele negative pt ca copilul e mort?am tot citit de avort menstrual...:(((
adimot76 spune:
Dupa cate stiu eu testul de sarcina se bazeaza pe o analiza a hormonilor din urina, nu stiu daca are legatura cu starea fatului, daca e viu sau mort. Cat despre faptul ca luna trecuta ai avut menstruatie...eu am o fetita de 6 ani si 8 luni, si cand am ramas insarcinata cu ea am avut ciclu peste sarcina. La fel mi s-a intamplat si acum aproape 4 ani cand am avut o pierdere de sarcina...am avut menstruatie,nu am avut nici un simptom, am fost la ginecolog la control cu o saptamana inainte de a pierde sarcina, si nici la controlul propriu-zis doctorita nu mi-a spus ca sunt insarcinata.
Deci mergi cat mai repede la un ginecolog pt.control. Eu cred ca daca fatul ar fi mort, cum te gandesti tu cu frica, organismul l-ar fi eliminat. In mod normal asa se intampla, cand organismul detecteaza ca ar fi ceva in neregula cu faturl, il elimina.
Nu te descuraja si multa sanatate!
kale spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kale fetelor va rog din suflet sa-mi spuneti daca stiti,daca e posibil asa ceva.m-am dus ieri la medicul de familie,pt ca eram fr balonata,si ma si durea,ca am probleme cu colonul.si mi-a spus ca sunt gravida...in 6 saptamani jum.mi-am luat un test barza dar a iesit negativ,azi mi-am luat sure check si a iesit tot negativ.ce se intampla?:(((( e posibil sa fie mort copilul?si dasta sa nu apara la test?nu ma simt rau,n-am greturi,luna trecuta mi-a venit ciclul normal.sunt disperata |
Mariaa spune:
asta chiar e tare...da, as merge sa discut cu ea sau daca e cabinet privat cu medicul care raspunde de cabinet...incredibil...
ar merita sa-ti deconteze investigatiile din ultimele zile...incredibil...
multa sanatate iti doresc.
un copil creste in inima mea
kale spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa asta chiar e tare...da, as merge sa discut cu ea sau daca e cabinet privat cu medicul care raspunde de cabinet...incredibil... ar merita sa-ti deconteze investigatiile din ultimele zile...incredibil... multa sanatate iti doresc. slava domnului.asa a fost voia lui,nu o sa fac nimic,dar cu prima ocazie cand o vad o sa-i bat obrazul,sa faca 10 eco pana sa zica asa ceva.sanatate tuturor si multumesc pt raspunsuri un copil creste in inima mea |
lorellay spune:
Daca medicul de fam nu are competenta obstetrica-gineco.."las-o moarta"..cine stie ce a vazut...
Eu am patit altfel...am facut teste..a iesit pozitiv.Nevrand sa ma duc la un gineco aici...m-am dus pur si simplu la un ecograf abdominal.Prof dr tipul....A vazut sarcina intr-adevar, dar a mai vazut si un chist de vreo 5 cm...care aparea mult mai mare decat embrionul...Ce m-am speriat...Am fost la gineco..si surpriza: era "corpul galben de sarcina" care pe masura ce se dezvolta embrionul elscade...dispare.Dar gineco e gineco...chiar daca nu e prof dr.
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
carmen_70 spune:
Toate astea sunt consecinta salariilor mici pe care le au si spagilor uriase pe care le pretind. Eu am trecut pe la extreme. Am fost si pe mana unui ortoped care mi-a provocat un inceput de cangrena si care nu a refuzat nici o atentie, dar am cunoscut si un medic care mi-a salvat piciorul si care nu a acceptat decat o ciorchina de strugure (in 1989 si strugurele era un soi experimental).
Tu ai scapat ieftin. Sotia unui coleg a fost "informata" de o doctorita (probabil colega cu cea din farsa de ieri care a castigat cartea "Cel mai iubit dintre consateni" de Marius Preda) ca are cancer la san. Va puteti imagina prin ce a trecut pana a facut toate testele?
Dragele mele, daca aveti un cat de mic semn de intrebare in privinta diagnosticului pus de un medic, cereti a doua, a treia parere.
Sa ne auzim sanatoase.
Mama de Dragos Andrei