Spaga mai presus de lege!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

De fapt eu cand am deschis subiectul speram sa aud ca exista si cazuri in care legea a fost mai presus de spaga, dar se pare ca singurul de pana acum a fost al Marinei.
Eu personal n-am intalnit cazuri in care sa vina un politist si sa spuna ca alt politist a gresit, din contra, isi iau apararea unul altuia, indiferent cat de absurda este situatia.
Nu dau verdictul fara lupta, lupta abia incepe, o sa aflu diseara care a fost rezultatul reclamatiei. Dar tare mi-e teama ca tot demersul va ramane fara nici un rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Yasmine, sunt de acord.Dar totusi...ma gandesc cat de usor se ia carnetul de conducere in Romania(spaga....normal).Sunt putini cei care-l iau de drept..Si ma gandesc cu groaza ce pericole reprezinta pentru ceilalti oameni..Au fost atatea cazuri, cand au fost accidentate persoane pe trecerea de pietoni, au murit nevinovati, dar totusi mortul e vinovat.Nu spun ca politia e chiar la pamant, dar sunt multi politai ce o fac de rusine.Si e rusine!!!Pacat ca banul isi spune cuvantul, si nu adevarul......pacat

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput