Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmen_Marieta spune:
Alinuk 

de la mine..... Esti o comoara la casa omului...
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Carmen_Marieta spune:
Rein cand am vazut ca, copilul plange de la colici, am aruncat o oala de 6 litri plina cu mucenici...
, si ce as mai fi mancat...
Am vazut ca fetele discutau de slabit, eu una am dat 12-13 kg, mai trebuie sa dau 5... dar cum??? ca as manca dulciuri toata ziua... offff
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Rein cand am vazut ca, copilul plange de la colici, am aruncat o oala de 6 litri plina cu mucenici... , si ce as mai fi mancat...Poze .. Stefan-Sufletelul meu grabit.. |
bueiiiii ...adu-i la mine ...ca io halesc tooot
bb nu are nik
ce ai cu bietzii mucenici??
e o coincidenta ca bb a plans dupa ce ai mancat tu!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Leditia spune:
Andreea,bravo,uite ce-a mai dormit scumpul de Andrei..si tu ziceai ca n-ai copil cuminte..ntz ntz ntz..
Noi am fost aseara in vizita la niste prieteni,a mancat,a facut si un kk de mirosea in toata camera
(dar si la ei e un bebe pe drum,deci n-au fost probleme,numai bine a vazut si ea cum se schimba pampersul :))) )si apoi a facut nani de pe la 6jumate-7 pana la 12 azi-noapte cand nu stiam ce sa mai fac sa se trezeasca sa-i dau sa pape si sa-l schimb ca avea ditamai pampersul de greu.
A mancat mai mult in somn asa,apoi la 3 jumate s-a trezit,isi manca manutele,dar n-a plans,l-am auzit ca se tot foia(avea treaba cu manutele deh)a papat si nani..pana pe la 7 cand i-a dat barbata-miu bibe..si apoi a stat,ca nu zicea nik,dar nici nu dormea.De la 9 azi dim la 12 a dormit,a mancat,am stat putin sa ne jucam ,sa ne alintam si apoi nani iar.Acum doarme.
Deci e spre bine..:)))
Selene,noi am trecut de ceva vreme la hainutele de 3luni,ca alea de 1luna i-au ramas micute.Aseara l-am imbracat in niste pantaloni si o bluza de la m&s,de 3-6luni,ii veneau un pic marisoare,dar erau ok..nah,imi placeau mie si am zis sa-l imbrac mai fistichiu..![]()
Am trecut si la pampersi mai mari,mai am cativa nr 2 dintr-un bax si gata,incep baxul cu pampersii nr 3.:)
Eu in casa il tin pe David cu body cu maneca lunga,dar subtire si pantalonasi,tot asa subtirei(am cam 23 de grade in casa).Afara ii pun body,pantalonasi,o bluzita si cosmonautul..si o caciulita.Cam toti pantalonasii si toate bluzitele sunt subtirele.
In rest,cum vine tati acasa cum plecam,ba in parc,ba la cumparaturi,ba la mami,ba in vizite..depinde si de ora la care ajunge tati acasa.Insa weekendurile clar nu le petrecem acasa.![]()
Va las,ca trebuie sa ma pregatesc sa plecam la shopping de tetine si alte chestii de genu'.![]()
o zi faina va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
crysyana spune:
buna fetele!!!
imi pare nespus de rau ca nu am mai apucat sa mai scriu dupa ce ne-am intors de la spital. (la inceput a fost o perioada de acomodare mai grea, iar apoi nu mi-a mers netul)
tin sa multumesc din suflet tuturor celor care m-au sprijinit, incurajat si felicitat!!! sunteti niste mamici deosebite...
ma bucur ca am reusit sa trecem impreuna prin toate si bune si rele si promit ca de acum incolo o sa incerc sa scriu mai des
la multi ani tuturor licuricilor, sa dea Dd sa fiti sanatosi
v-as mai ruga sa imi dati si mie noua parola sa mai vad si ceilalti licurici si sa pun si eu pozici cu al scumpul meu bebelus, care miroase a laptic, si imi vine sa il mananc tot
Selene_Bunny spune:
Fetelor...
Mai tineti minte cum m-ati incurajat voi si cum ati fost alaturi de mine, cu vorbe bune si sfaturi, atunci cand am avut eu problema aceea cu taticul Dariei?
Ei bine, vreau acum sa va dau o veste buna: ne-am impacat!!! Ma iubeste si a zis ca ma vrea inapoi! Asta imediat dupa botezul Dariei, nu v-am spus atunci, am lasat putin timp, sa vad cum merg treburile... si uite ca merg bine! Ne "dragostim" la telefon, pana ajungem sa ne stabilim iar undeva, deocamdata incerc sa ii gasesc serviciu pe aici, prin Cluj, sa vedem...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
vai selene ce ma bucur

,nu vreau sa zic"i told you so"![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
cami_antonia spune:
selene DOAMNE AJUTA sa fie bine totul .... sa formati o familie fericita si implinita ... esti o femeie curjoasa ... veti fi fericiti !!!! te pupi
Camelia
crysyana spune:
felicitari Selene!!!
sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine de acum incolo, sa fiti o familie fericita si implinita!!!
SimonaMami spune:
Dragi mamici,
dau buzna peste voi de la odiseea de mamici de ghiocei de martie aprilie 2009, cu o rugaminte: a nascut cumva vreuna dintre voi la maternitatea Cantacuzino de curand?
M-ati ajuta foarte mult daca ati avea informatii recente despre ... tot: doctori, asistente, conditii, spagi, si altele asemenea. As vrea sa stiu la ce sa ma astept!
Multumesc mult de ajutor si va doresc laptic mult si bun si copilasi sanatosi si mancaciosi!
Simona
36+, cu
? Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)