Licurici de ianuarie februarie 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Alinuk - multumesc .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ciufik, eu lui Tudor i-am recoltat abia pe la aproape 2 ani. Era vara, il lasasem fara pampers (sa se invete cu olita) si ma plimbam dupa el prin casa cu recipientul in mana pregatita sa prind din zbor jetul. Pentru bebei asa mici am inteles ca exista niste pungi speciale pe care le pui in pampers, nu stiu exact cum. Intreaba la farmaciile mai mari.
Asparagus, sa stii ca nici eu nu scot mai mult de 30ml imediat dupa supt. Cu kk ca nu ma pricep, cred insa ca nu-i asa grav cum crezi tu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Azi am program lejer, e si Paul acasa...am dormit pina la ora 7 dimineata, atunci s-a trezit Nathalie, culcata de la 9.30.... imediat fac un dus si plecam la control. Fata mea cea mica doarme noptile dar ziua maninca de 11-12 ori!

Andreea, ai dreptate sa scoti copiii asa de mult si e bineinteles super pentru Tudor...aici trebuie sa zic ca vantul e chiar puternic, suntem la mare, si si mie imi intra in oase...de aceea nu vreau sa o tin pe Nathalie mai mult de o ora odata.... insa facem o ora dimineata si o ora dupa-masa....cand nu reusesc sa ies de tot suntem in gradina totusi, daca nu e ud, si tot e ceva, adica sunt la aer strumfulitele.

Bebelusi, imi pare rau pentru puiul mic, poate e intr-adevar de la sapun. Si eu am avut rani la sani, am incercat sa folosesc un pic (o zi) huse de protectie dar nu vroia sa bea puiuta...acuma bea oricum putin la san, sta cateva minute, doar de 2-3 ori pe zi daca sta 20 minute, eu ma mulg de 6-7 ori pe zi. Durerile acelea de interior le-am tot avut pina saptamina trecuta, parca de citeva zile nu le mai am. Ai grija sa iesi afara bine imbracata, sanii sa fie bine acoperiti, asa mi-au zis aici, sa nu racesti la ei.

Ada, si eu am intepaturi, si dupa alaptat si dupa muls. Nu mai stiu cum era la Francesca, la ea ma mulgeam mult mai putin in perioada aceasta.

Naty, ce dulce e Nadia mica, vorbareata! Sa stii ca si eu am impresia ca imi vorbeste Nathalie, eu ii vorbesc si ea deschide gurita si o misca si scoate niste sunete adorabile!

Selene, ma bucur ca sunteti mai bine...si eu o imbrac pe Nathalie mult mai subtire la scosul afara (ieri cam 7-8 grade la amiaza, cu vant dar soare a fost asa: body cu maneca scurta, pantaloni grosuti, bluza subtire, un hanorac subtire, un lodger- paturica groasa- in jurul ei, o caciulita subtire, ca logder-ul si la cap protejeaza, si gata). Oricum aici doar bebeii au la peste 5 grade o caciulita pe cap, in rest nici un copil. La noi in casa sunt jos 21 grade, in camerele fetelor 18-19 grade.

Eli, bravo pentru Florence, a crescut foarte bine!

Asparagus, nici Nathalie nu creste repede, si te inteleg... nu esti mama denaturata, nu vorbi aiureli. Toate fetele care vin aici se straduiesc, cauta informatii, totul e pentru bebei...

Acum chiar fug la dus si va pup din fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Asparagus, si noi tot la fel am luat in greutate: iesit din spital 2900, la o luna 3500, la 7 saptamani 4140g. Eu pot spune ca sunt multumita, fata de primele saptamani cand nu luase decat 250 g. Am tot vorbit cu dr si mi-a spus ca e in grafic, mai micuta, dar in grafic. Eu i-am facut analize de sange si 2 ecografii.
Cu laptele praf noua nu ne-a mers, a luat in greutate (i-am dat completare o data pe zi timp de cateva zile) si s-a blocat tranzitul.
La noi a fost si o problema a tehnicii de alaptare.
Selene, pai a luat 300 g in 2 sapt. Norma ar fi de 200 g pe saptamana, deci nu e f putin.
Si eu cred ca o imbrac pe printesa prea gros cand iesim afara, dar mi-a tare teama sa nu raceasca.

Acum domnisoara este cu funduletul gol si tare ii place. Cred ca bebelusilor nu le prea plac scutecele.

Fetelor, sunt al treilea membru al familiei care raceste: am amigdalele umflate si deja am ragusit. Stiu ce ma asteapta: daca nu iau ceva antibiotic si un antihistaminic, imi voi pierde vocea. Dar oare ce antibiotic pot lua?

Pupici

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Si Ilinca vorbeste. Plange uneori in aceeasi limba ca Tudor cand era mic: ghiiii. Cand stam de vorba cu ea ne trage niste zambete. Se uita dupa jucarii, si daca prinde televizorul in raza vizuala intoarce capul dupa el. Doua nopti a dormit de la 10.30 la 5 dimineata de eram cea mai fericita. Dar n-a tinut-o. Azi noapte s-a trezit la 3.20 sa pape si apoi la 6 gata, mi-a dat trezirea.

Am fost alaltaieri la serviciu si mi s-a spus si mie ca mai am de slabit si ca am burta, dar nu ma supar ca stiu ca asta-i adevarul.

A, si a venit mama. Super e! Atata doar ca primul lucru pe care l-a facut a fost un chec. Pai io cum sa slabesc asa? Iar s-a intepenit acul la 64kg.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

buna fetelor! davidutzul meu a racit! si asaaa ma oftic, pt ca atata grija am avut, sa ies doar pe vreme adecvata, sa nu il imbrac nici prea gros nici prea subtire, si pana la urma tot a luat de la un copil.
nu are febra deloc, dar e pliiin de mucaletzi si nu vrea sa suga la san (cred ca din cauza nasului). am scos cu pompa, si cu bibe papa de numa...deci nu are gatul iritat.
ii dau panadol baby 2,5 ml/3 ori pe zi si picaturi vibrocil 1 picatura in fiecare nara/2 ori pe zi.
mai aveti vreun sfat, ceva? as incerca si faza cu aburii de la dus...zicea anca park de asa ceva. irina...tu ce i-ai dat?

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

andre-ea, f de treaba mama ta! :))) si la mine, zici ca s-au vorbit toti in jurul meu sa imi mentina greutatea, ca atatea torturi am primit!!! acum s-au mai rarit asa ca m-am lasat de dulciuri. cand ma apuca pofta, imi bag niste cereale (musli) cu lapte si gata...am rezolvat. ziceai ca ai baby einstein. si eu vreau! eu am doar un cd, cel cu mozart.

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Salutare gagici!!! Multumesc mult pentru sfaturi. O sa vad ce se intampla dupa tratamentul de la medic (referitor la brobonele), daca nu...mai incercam si altceva. Referitor la sani o sa incerc cu glicerina cu nistatin asa cum mi-a zis Bee. Sper sa rezist pana la controlul de 6 saptamani.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Delia, imi pare rau ca bebe a racit. Sa se faca repede bine!

Andreea, sa nu vorbim despre greutate si despre bunatatile facute de mama. Cantarul meu cred ca isi bate joc de vine, acum am 61, acum 62 si nu vrea sa treaca sub 60 sub nici o forma. Si pana la 54 cat mai e????

Cred ca o sa scot paine total din alimentatie si dulciurile pentru ca vine Pastele si atunci o sa fie cozonaci de casa si alte bunatati.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee, eu tot la 54 vreau sa ajung. Bine, la inaltimea mea ar trebui la 51, da' nici nu visez sa mai ajung vreodata acolo. Eu nu ma pot abtine de la mancare.
Delia, putem incerca pe YM. Vezi adresa sus. Pe mail nu merge sa le atasez sunt prea mari.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput