Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

MARIA:MULTUMIM!!si sotiorul a ramas putin surprinseu nu mai zic,nu ma asteptam sa reusesc,dar am pus tot sufletul,rezultatul se vedeam mai scris si pe berbite,dar nu am facut foto!sper sa gasesc bateria de la aparat pana una-alta!
frumossssssss ce t.i s-a intamplat astazi,se intampla si la mine uneori,alteori aud"ce te-ai ingrasat"dar asta este!!eu sunt fericita k bblina mea este sanatoasa,in rest pe o parte inra si pe cealalta iese!
NOAPTE-BUNA!

ANAELA:noapte buna,sa ai un somn usor!

DANA.MI:SOMNIC USOR

OANA.MVT:nu-ti face griji pt cumparaturi,o sa ai tp..acum ai grija de tine si de bb,cumparaturile mai pot astepta!multa sanatate,capul sus..bb e mai important

ely 32+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Stiu ca pana se naste bebe vom avea tot ce ne trebuie. Daca e nevoie sotul si sora mea vor sta 2 zile in magazine sa cumpere ce trebuie dar parca as fi vrut sa le aleg cu mana mea.
La Tudor nu m-a lasat mama sa cumpar nici o caciulita asa ca in saptamana cat am fost in spital au facut ei toate cumparaturile. Speram ca de data asta sa fie alfel dar vad ca nu am eu norocul asta.
Cine intra la schimbul 3 ca-s cam singurica pe aici?

mami de Tudor si 30+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Oana eu as veni la shimbul 3 dar am un inamic care e ca pe arcuri de 2 zile si nu ma lasa sa fac nimic. Acum trebuie sa merg sus la el in camera sa construim
Tu stai cumintica in pat sa creasca bebele mare si voinic

Oana 30+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Al meu inamic vine acasa intr=o ora si sa vezi atunci.... mananca isi face temele si vrea la computer. Face tot ce ii zic daca il las la computer. Intr-o seara a impaturit rufele.

mami de Tudor si 30+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-first

Buna, burtici, nu am intrat de ceva zile si de-abia am reusit sa termin cele 2 capitole, si alea nu in intregime.

Vreau sa va intreb ceva daca ati avut probleme de genul asta...de 2 saptamani am inceput sa iau calciu, ca asa mi-a spus dr si de 3 zile am inceput sa am contractii, nu sunt dureroase, dar imi simt burtica tare mai tot timpul...

Abia astept sa ma duc saptamana viitoare la dr sa vad daca e totul bine...nici nu m-am mai dus la gimnastica azi, vreau sa fac o pauza si am renuntat sa mai iau calciu.

Si acum un lucru dragut...bebica mea se impinge in stanga sus in burtica si sta acilo sa o iubesc, se ascunde doar daca tati vine sa o simta o iubesc...

Cristina 32+ Alessia

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Cristina, nu stiu daca ti-au raspuns fetele, ca n-am apucat sa citesc tot, dar calciul in general nu se ia in sarcina pentru ca provoaca contractii. Ti l-a prescris medicul ginecolog? Oricum, bine ca ai renuntat sa-l mai iei.

28+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata

carla imi pare sincer rau ca nu odihnesti stiu cat de greu e sa faci fata la atatea cand mintea iti este deja obosita ai grija de tine si ... nu stiu ce sa iti spun ca tot nu te pot ajuta offff iar in legatura cu banutii sa stii ca nu esti singura si noi trecem printr-o perioada ne ajunge strict pt papa si cheltuieli ale casei in rest pt nimic dar trebuie sa fim optimisti numai sanatate sa fie ca pe banuti noi ii facem eu ma rog pt tine ca sa te poti odihni si sa iti dea dumnezeu putere pt toate

blue, oanaalex va multumesc pt incurajari si va pupacesc si eu sper sa fie bine si cu medicatia potrivita sa se simta mai bine

ely
iti multumesc si tie si niste hainute pt bebelina foarte frumoase si burtica e superba

sa aveti o zi frumoasa ca cea de ieri si linistita

honeybaby imi pare tare rau pt pierderea ta dar te sustinem si iti dorim putere si speranta si suntem sigure ca va fi bine te pup si ai grija de tine

27 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
28 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor)

http://www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

La eco fetita s-a dovedit a fi cu o saptamana mai mica decat calendaristic, asta dupa ce in urma cu o luna era mai mare cu o saptamana. Asta inseamna ca am pierdut 2 saptamani intr-o luna, innebunesc cand ma gandesc ca e doar vina mea, lipsa de odihna si stressul. Mai rau este ca nu am nici o varianta sa rezolv ceva, maine la prima ora trebuie sa las masina in service si sa o iau maine seara, o sa-mi fac toate treburile cu transportul in comun, deja mi-e groaza.
Daca Saby nu ma lasa sa dorm nici in noaptea asta cred ca ma arunc pe geam. Aseara am vazut in ultimul moment un pieton pe trecere . Nu vreau sa ma plang, dar nu mai am solutii la nimic. Am intrat si in banii fetei de alocatie

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Of, Carla, hai incearca sa te menajezi un pic. Pune sotul la treaba mai mult, si lasa-l pe el sa se trezeasca nopatea cu Saby, macar pana iti revii tu un pic. Problemele cu banii sunt sigura ca le rezolvati voi, importanta e sanatatea. si sper sa faci ceva sa iti revii la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

'Neata fetele, vad ca s-a scris destul de mult de cand eu nu am mai intrat, asa ca am de recuperat

Fetele de vreo 3 zile am niste dureri si intepaturi destul de dureroase sub burta si se intareste burtica ...de aceea nu stiu sigur daca sunt contractii sau nu...La doctor am sapt viitoare pe 18...Trebuia sa merg si la cursuri, ca si ieri am lipsit din cauza durerilor, iar azi m-am dus pana in statia de bus care nu e departe de casa si au inceput durerile, asa ca m-am reintors acasa.
Daca fac un putin efort, daca imi plimb cainele, daca fac ceva treaba in casa (mai ales ca ieri m-am apucat si de bagajul de spital si de lucrurile lui bebe, le-am spalat, uscat si mi-au mai ramas o parte de calcat, care vreau sa le termin azi)incep durerile si intepaturile de trebuie sa ma pun in pat...de ex si acum cand stau pe scaun si scriu, am dureri.

Sotul meu vrea sa il sune pe doctor sa il intrebe si daca putem sa mergem mai repede...dar eu nu stiu....;
Voi ce ziceti? Sunt contractii? Ar trebui sa imi fac griji?

Pup pe toate.
Merg sa citesc paginile pe care le-ati scris...Revin!!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

32+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Am reusit sa citesc tot, cam printre picatele ca sunt la lucru si mai am si treaba .

Clody, imi pare rau pentru tatal tau, dar fii optimista. Intr-adevar, numai prin spitale te-ai plimbat in sarcina asta.

Anaela, bine ai venit. Incerc acum sa ma uit la poze.

Anamariacs, esti tare draguta.
Tot am zis ca pun poza in albumul comun, dar n-am reusit sa-mi fac inca. Din cele pe care le am, nu prea se vede asa bine burtica.

Oana_du, multumiri pentru rugaciune.

Ieri m-au intepat pentru antiocrpii antiRH, azi pentru analizele de semestrul 3. Asa ca am amandoua mainile ciuruite, ca-mi gasesc cu greu venele
Trebuie sa schimb si semnatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Sotul meu vrea sa il sune pe doctor sa il intrebe si daca putem sa mergem mai repede...dar eu nu stiu....;
Voi ce ziceti? Sunt contractii? Ar trebui sa imi fac griji?

Picky, pentru linistea ta, eu zic ca mai bine faceti o vizita la doctor. Oricum incearca sa te odihnesti cat mai mult, deja sarcina e mare.

29+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput