Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare! Am venit si noi de la doctor si din oras, am plecat la 8 si ne-am intors pe la 17, sunt complet epuizata, nici in noaptea trecuta n-am dormit decat vreo 3 ore din cauza de copil somnambul sau cu mancarici in fundulet.

Incerc sa raspund la ce-mi mai amintesc, imi cer scuze daca omit vreun raspuns, va rog sa insistati cu intrebarile .

Ana-Maria, sigur ca am luat-o pe mama de o aripa si am poftit-o la domiciliul propriu, se adunasera prea multe in aceeasi zi, acela a fost doar un exemplu. In urmatoarele 3 saptamani si-a vazut nepoata doar in poze.
Happymum, cu placere, dar nu gasesti la plafar, doar acolo pe site. Stiu personal multe cazuri rezolvate cu succes, iti raspund la PM imediat ce pot sa vad tastele.
Maria, esti draguta, nu-mi fac griji de colesterol, stiu ca se modifica in timpul sarcinii si ramane modificat 4-6 luni dupa nastere.

Am vazut aseara o burtica superba de Dicirstea, sefa, esti foarte frumoasa!

Carla, s.25 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gata, am citit din urma.

Dani3lla, este demential ritualul de trezire pentru sotul tau
Maria, ai niste parinti perfecti, sa-i tina Dumnezeu sanatosi!
Ramonaiani, ai mare dreptate in legatura cu familia. Pe noi ne-au invatat nasii de cununie ca cei mai importanti suntem noi si copiii nostri, apoi parintii, daca se poate.
Clody, multa sanatate tatalui tau si tie putere

Lauraa, , sa stii ca nu mai rezist, sunt complet la pamant . Mi-am epuizat toate rezervele ascunse de energie, Saby a repetat noaptea anterioara, azi am condus cam 200km dar facuti vraiste, in trafic de Bucuresti si pe stomacul gol in mare parte.

La eco fetita s-a dovedit a fi cu o saptamana mai mica decat calendaristic, asta dupa ce in urma cu o luna era mai mare cu o saptamana. Asta inseamna ca am pierdut 2 saptamani intr-o luna, innebunesc cand ma gandesc ca e doar vina mea, lipsa de odihna si stressul. Mai rau este ca nu am nici o varianta sa rezolv ceva, maine la prima ora trebuie sa las masina in service si sa o iau maine seara, o sa-mi fac toate treburile cu transportul in comun, deja mi-e groaza.
Daca Saby nu ma lasa sa dorm nici in noaptea asta cred ca ma arunc pe geam. Aseara am vazut in ultimul moment un pieton pe trecere . Nu vreau sa ma plang, dar nu mai am solutii la nimic. Am intrat si in banii fetei de alocatie

Carla, s.26 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salutare fetelor

iaca si noi pe aici ,am fost pe drumuri azi si vad ca ma simt bine, mi-era firca...

Albertanasol capitolul cu contractii, vad ca suntem destul de multe care avem sau am avut probleme se pare ca varsta de 28,29 saptamani e pacatoasa...hai fii barbata mai avem putin, odihneste te cat poti de mult.

Ramonaianimare dreptate ai cu soacrele si sotii, daca nu pun ei piciorul in prag sa le puna la locul lor e trista treaba.
A mea e de treaba insa invadatoare rau la inceput, desi sta la 3000 km de noi, cu timpul s a mai calmat si a mai calmat o fi-su mai ales ca au in familie un divort din cauza parintilor care se tot bagat.
Asa ca ii e frica cred acum....
Philip bb sigur e ok doar ca o sa fie mai dolofanel
Clodylacsi la tati cand era in spital nu era situatia prea buna , insa acum respecta tratamentul si isi ia medicamentele si o duce pe picioare de ani de zile...stiu ca ti e greu dar sigur o sa si revina...

Am avut si noi soare azi si o sa avem si maine, youpi, maine ma duc la consulatul romaniei sa mi fac o procura pt mami, mi e groaza de ce vad acolo la coada.....asta e

pupici

NOI
Cristina 28 + 2 si Marc (28.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Philip pentru snack e recomandat 1-2 carb (1 carb are 15 mg carbohidrati). Daca poti evita banana ca nu face bine si incerca mai bine iaurt simplu sau pune tu niste fructe in el. Daca vrei banana atunci cate o jumatate poti sa mananci. Eu mai bine prefer un mar sau cativa capsuni.
O masa principala tr sa aiba 4 carb. Am o carte despre cum tr sa-ti construiesti meniul. O sa-ti trimit mai tarziu cand doarme Alex mai multe pe PM.

Dimineata tr sa fie glicemia intre 70 si 90 si la o ora dupa masa mie mi-a spus ca e ok pana la 120, acum depinde. Oricum eu dimineata o am maxim 70, de regula e intre 60 si 65 de acea mi-au spus sa ma strezesc noaptea pe la 2-3 sa mananc un string cheese, iti dai seama ca nu pot.

Inca ceva, nu te stresa de rezultate in primele zile ca si la mine au fost total aiurea. E din cauza stresului plus pana reusesti sa-ti faci un meniu care sa fie ok cu tine. Analiza A1C nu cred ca tr pe stomacul gol, eu am facut-o la amiaz si nu m-a intrebat nimeni daca am mancat inainte sau nu. Oricum hemoglobina respectiva arata istoricul glicemiei in ultimele 3 sau 6 luni asa ca chiar nu cred ca conteaza daca e pe stomacul gol sau nu.

Oana 30+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Philip am trimis PM

Mergi la inceput

Carla si sa treaca perioada asta nasoala. Incerca sa faci cumva sa te odihnesti ca e nevoie. Pune sotul din dotare sa se ocupe de Saby noaptea si tu sa te poti odihni, pana ce-si revine saby cu somnul. Cu banii...no comment...tocmai am primit niste bani de acasa de la ai mei sa nu ramanem in ulma cu bilurile pana incaseaza Alin cecurile asa ca inteleg tat de bine situatia
Noi suntem aici si macar cu o vorba daca nnu putem cu altceva te ajutam

PS Spune-i prietenei tale sa trimita la mine pachetul ca-l trimit eu spre tine

Mergi la inceput

Clody imi pare rau pentru tatal tau. Medicii cateodata mais si exagereaza. Maica-mea a fost internata si ea sapt trecuta si are la fel probleme cu astmul si inima. A umplut-o de medicamente ca e grav cu astmul in sensul ca respira 25% din normal si trebuie sa se intoarca la spital peste 4 luni de tratament si spera sa se ajunga la 50%. Mie mi se pare super nasol dar ea e optimista si nici medicii nu i-au spus ca moare, Chiar de urca pe avion peste o luna sa vina sa ma ajute. Asa ca ....fruntea sus si fi optimista. Sa vezi ce bine o sa se simta tatal tau cand o sa-l alerge nepotelul

Mergi la inceput

Ma pun si eu la orizontala ca se pare ca-s singura pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, burtici, nu am intrat de ceva zile si de-abia am reusit sa termin cele 2 capitole, si alea nu in intregime.

Vreau sa va intreb ceva daca ati avut probleme de genul asta...de 2 saptamani am inceput sa iau calciu, ca asa mi-a spus dr si de 3 zile am inceput sa am contractii, nu sunt dureroase, dar imi simt burtica tare mai tot timpul...

Abia astept sa ma duc saptamana viitoare la dr sa vad daca e totul bine...nici nu m-am mai dus la gimnastica azi, vreau sa fac o pauza si am renuntat sa mai iau calciu.

Si acum un lucru dragut...bebica mea se impinge in stanga sus in burtica si sta acilo sa o iubesc, se ascunde doar daca tati vine sa o simta o iubesc...

Cristina 32+ Alessia

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Seara buna!!

Philip...eu citesc cu atentie toate mesajele..nu se stie niciodata cand este de ajutor informatia!!Bebe e bine...mai ales ca faci tot posibilul sa urmezi un regim..bine ca s-a depistat la timp problema,ca sa poti lupta contra ei!!
Alberta..imi pare rau ca ai avut contractii,dar ma bucur ca dupa monitorizare totul e bine!!Ai grija de tine..odihneste-te mai mult si va fi bine!!
Carla...multumesc pt complimentele la adresa parintilor mei!!Cu toate ca la inceput am fost suparata pe ei..cu timpul i-am inteles ca nu au fost rau intentionati,si au facut totul din prea multa grija si dragoste pt mine!!Imi pare rau ca bebelina este mai micuta cu o saptamana...dar va recupera ea imediat,daca mami va avea mai multa grija de ea..se va odihni putin mai mult si va incerca sa nu se mai streseze atat!!Incearca sa lasi pe umerii sotului,un pic faza cu somnul lui Saby..nu vei mai rezista mult timp in ritmul asta..si e pacat!!Iar cu banii..pot spune ca te inteleg...si la noi au mai fost luni cand am fost la limita,sau a trebuit sa renuntam la cate ceva pt ca nu ne ajungeau banii,dar cu sanatate si intelegere se rezolva toate!!

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput