Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

imi pare rau pt tine. iti urez insanatosire grabnica, nu cum m-a tinut pe mine, mai bine de o saptamana.
necontaminat de raceala

Vine bebica .... +30
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

anamariacs m-a luat si pe mine de cateva ori raceala in iarna asta dar am bagat repede ceai de lamaie cu miere, facut efectiv din lamaie curatata de coaia nu din ala la plic, si mi-a trecut + ca beau in fiecare zi cel putin un pahar de limonada din lamaie cu miere, inceaca, poate merge si la tine.

30 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Ce fac albinutele si bondareii?

Yoanna_s, maria_bunica, miruta, lauraa, va mutumesc mult pentru complimente. Si voi sunteti toate niste frumoase. Oricum orice femeie insarcinata are un farmec si o frumusete aparte.
Clodyac, imi pare sincer rau ca tatal tau nu se simte bine. Tu incearca sa iti pastrezi optimismul si zambetul pe buze si ai sa vezi ca totul o sa fie bine la final. Si mai gandeste-te si la bb, caruia mai mult ca sigur nu ii face placere ca mamica lui sa sufere.
Anaela, frumoase pozele de la nunta. Sunteti doi frumosi, pardon...cu bondarelul din burtica 3!

Eu am fost pana la urma la dentist azi, si m-a chinuit doamna doctor, ca a trebuit sa curete canalul de la masea.. Pana la urma mi-a bagat anestezie de canal ca nu tinea vrajeala. . Trebuie sa ma mai duc si maine dupa amiaza. Sper sa nu mai fie nevoie decat de obturatie. Cred ca am terorizat si bebita!

Va

24+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaMi

anamariacs m-a luat si pe mine de cateva ori raceala in iarna asta dar am bagat repede ceai de lamaie cu miere, facut efectiv din lamaie curatata de coaia nu din ala la plic, si mi-a trecut + ca beau in fiecare zi cel putin un pahar de limonada din lamaie cu miere, inceaca, poate merge si la tine.

30 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

draguta mea, sarutmina de sfat..si eu sunt la a 'nspea ..
maninc lamiia ca pe mar, mai pun putina miere ca altfel "urla" stomacul, ceaiuri de ma arde de git, apa cu sare la picioare..etc..inclusiv frectie pe spate cu spirt..am luat si oscillo..preventiv, mai ales ca am o rinita cumplita..imi curge nasul la o ploaie....las' ca ma fac eu bine!
pup

ana-maria 29 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Anamariacs...nu rad de tine...stai linistita...ca si eu am incercat aseara cu mai multe poze si de fiecare data iesea un alt bebelac...care mai de care mai traznit!!Multa sanatate...pe mine m-a ferit D-zeu de raceli...am avut o singura data,pe la inceputul sarcinii si de atunci am scapat fara sa mai adun vreuna!!Sanatate si sotului!!
Andreea...si nu ti-a recomandat nimic in caz de durere?Ca ma intereseaza si pe mine..sa fiu pregatita in caz ca mai apar probleme!si maine sa nu te mai chinuie la dentist!!

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
puteti sari peste mesajul meu ca i se adreseaza oanei :)
oana, mi-a dat dr meterul ieri si azi m-am poked prima data. mi-a iesit 95 pe stomacul gol si dr imi spusese ca targetul ar trebui sa fie 70-90 pt fastening si sub 110 la o ora de masa. tu ce zici? sambata aveam fasteningul 83...
apoi ma ingrijorez ca daca eram diabetica de dinainte si abia am aflat. oare s-ar fi vazut ceva probleme la eco? am sunat azi la dr si am cerut A1C-ul. trebuie facut pe stomacul gol?
pup si merci

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Andreea...si nu ti-a recomandat nimic in caz de durere?Ca ma intereseaza si pe mine..sa fiu pregatita in caz ca mai apar probleme!si maine sa nu te mai chinuie la dentist!!

28+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Maria, mi-a zis doar de paracetamol cum mi-ai zis si tu. Mai zicea ceva de algocalmin fiola ca ar fi permisa o fiola in trimestrul 2 de sarcina in caz de nevoie. A zis ca cel mai bine sa intreb doctora care se ocupa de sarcina sau doctora de femilie, pentru ca ele stiu cel mai bine. Iti multumesc pentru pupici, sper sa imi poarte noroc maine.

24+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Philip, nu esti diabetica. Valorile acceptate pentru diabeticii obisnuiti sunt mult mai mari. Valoarea ta e un pic mai mare pentru gestational dar se poate controla. Poate si tu ca si mine ai valori mai mari dimineata, dar dupa pranz si cina sunt OK. Eu dimineata mananc doar o felie de toast cu peanut butter si un pahar de lapte. Oricine ti-ar spune sa manaci cereale dimineata, ca sunt fibre..etc dar tu sa le eviti cat poti.Mie imi crestea glicemia foarte mult dupa cereale.
Bebe e OK, don't worry. Daca tii regim o sa fie bine. Andrei a fost 7lbs (3000g) deci nu a fost gras.

Ieri nu m-am simtit bine. Dupa pranz am inceput sa am contractii. La 6 cand am ajuns acasa m-am asezat in pat si am inceput sa cronometrez. Cand am vazut ca am la 15 minute am intrat in panica. Doctorita mi=a spus ca daca am mai mult de 4 intr-o ora sa merg la spital. Asa ca mi-am luat barbatul si copilul ca n-am avut cu cine sa-l las si ne-am dus la spital. M-au conectat la aparate, bebe era activ, vesel, dar tare se supara cand veneau contractiile. M-au monitorizat vreo 3 ore, mi-au luat proba de urina si m-au trimis acasa. Mi-au spus ca sunt foarte deshidratata si trebuie sa beau multe lichide sa nu intru in travaliu prematur. Cred ca au avut dreptate, ca vad ca m-au lasat. Dar m-am cam speriat. Asa ca azi nu m-am dus la munca si stau si ma odihnesc.

Am raportat de aici din congelator. Si ieri au fost -30. Cica se incalzeste, o sa avem valori pozitive pana la sfarsitul saptamanii. Abia astept.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alberta, multumesc frumos. ce altceva imi mai recomanzi sa mananc? macar asa orientativ. si cate carbs la mese? eu dimineata mancam 2 iaurturi cu fructe si-o banana. acum am inlocuit cu 2 iaurturi simple (12 g carbs each) si fara banana. pot manca banana la snack?
saru mana mult si scuze ca va terorizez cu subiectul asta...

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

philip, nu ne terorizezi deloc. Urmarim cu atentie, e bine de stiut, acum o sa am un subiect de discutie cu dr. meu. Eu stiam de la soacra si tata, ca nu au voie banana, iar painea..maxim 2 felii pe zi. Nu stiu de ce nu imi suna bine nici peanut butter. dar cred ca cel mai in masura sa-ti spuna ce sa mananci ar trebui sa fie dr.,ai mei aveau 115.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Toma/Filip/Luca/Vlad 26

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput