Aspirante optimiste >20 ani (393)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari Mihaela pentru fetita...ce m-am emotionat..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Felicitari Mihaela !!

http://tt.lilypie.com/dT1pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

parca mai ieri aflase ca e gravida...si ca are probleme ..si ca ba e baiat ba e fata

sa-ti traiasca draga mihaela!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Buna fetelor ! Va rog sa imi spuneti si mie daca stiti unde poate fi facuta spermograma sambata si daca avem nevoie de programare.
Va multumesc.

pupici

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna dimineata fetelor ! Poftiti la

Felicitari Mihaela pt bebita si multa multa sanatate la amandoua ca restul se rezolva
Fetelor voi ce faceti ca sa nu va apuce disperarea cand aveti de asteptat inainte de testare???? Ieri ar fi trebuit sa ovulez(luni aveam un folicul de 21mm) si deja imi vine sa urc pe pereti cand ma gandesc ca trebuie sa astept minim 10 zile pana sa fac un test

http://mt.lilypie.com/J822p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

bravo mihaela, felicitari. sa fiti sanatoase si sa va bucurati cu totii o viata lunga de om.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetelor, eu nu stiu daca nu o sa o iau razna serios.
de unde ieri eram asa fericita ca o sa pot in sfarsit sa incep proiectul bebe, astazi........ nu mai inteleg nimic.
am fost dim la spital pentru papanicolau... mi-a zis ca am rana pe col. ce Dumnezeu se intampla cu mine? din rau in mai rau? mi-a dat ovule cervirom sau cervigid si sa fac spalaturi cu pelin, musetel si galbenele. dupa doua saptamani sa vada daca am raspuns la tratament si daca nu...... la cauterizat.......

mai pot eu avea copii acum?
ce stare de kk am.......
nu e drept

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymum

fetelor, eu nu stiu daca nu o sa o iau razna serios.
de unde ieri eram asa fericita ca o sa pot in sfarsit sa incep proiectul bebe, astazi........ nu mai inteleg nimic.
am fost dim la spital pentru papanicolau... mi-a zis ca am rana pe col. ce Dumnezeu se intampla cu mine? din rau in mai rau? mi-a dat ovule cervirom sau cervigid si sa fac spalaturi cu pelin, musetel si galbenele. dupa doua saptamani sa vada daca am raspuns la tratament si daca nu...... la cauterizat.......

mai pot eu avea copii acum?
ce stare de kk am.......
nu e drept

Alex, hai la mama!
Au nevoie de ajutor ACUM

Happy, imi pare rau de ceea ce ti se intampla, dar sigur poti face copii. Am o prietena care la 24 de ani a descoperit ca are cancer de col uterin. Bineinteles ca s-a descoperit dupa ce a umblat la zeci de doctori. A facut o operatie, i-au taiat o bucatica de col, si la cateva luni, a ramas gravidutza. In ianuarie a nascut un baietel sanatos, sarcina la termen. Asa ca nu trebuie sa disperi, stresul nu face bine oricum, si nu uita ca DD iti va face cadou un bb foarte repede. Repeta-ti tu in fiecare zi ca totul va trece, si ca rana ta nu e asa mare, si ca se va vindeca repede, fara operatie. Suntem toate alaturi de tine si ne rugam sa te faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Buna dimineata fete cochete!!!
In primul rand felicitari mihaela
Happymum, stai linistita ca o sa fie bine si vb lui ancaroro DD iti va darui un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetelor, neata!
Va urmaresc din umbra acum , si va tin pumnii!!
Andreea, eu am stat doar o luna aici, si e si prima luna cand am incercat, mai ales ca e si prima luna dupa ce am intrerupt AC. Am fost tare norocoasa Faza e ca acu dupa ce mi-au iesit teste pozitive, nu mai am nici un simptom de gravida, nu dureri burta, greturi, nikSunt sau nu sunt ???

Mergi la inceput