*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (223)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

chiar ca are o figura blanda tare Sam.. ii sta bine frezat scurt!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata spalat cochilu,papat si culcat cu ta'su...
mai stiu ca sunt pareri pro si contra cu pusul caciulitelor in casa dar fiecare stie ce e mai bine pentru puiul ei...eu asa consider ca e bine...daca nu ar fi rece sau ar fi fff cald sincer nici eu nu i-as pune...dar v-am zis de ce ii pun...acum care da cu comentarii in mine asta e nu ma supi inteleg fiecare comnetariu...
cleme felicitari pentru primii pasi
mstela ma bucur pentru tea si sanatate sotului
luny si eu mai am dureri ...am tot zis ca merg la domnu'gineco dar tot aman aman
simo ce scump e sam...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,fier este 39 fata de 40 minim,lym 8,6% si ar trebui 17-48% si 0,5 [103/mm3] fata de 1.2-3.2,gra 83,1 fata de 43-76,INR la coagulare e 0,82 fata de 0,88-1,13 si pe langa astea ar mai fi colesterol mare si inf klebsiela la amandoi ..

Iar la mine HCT 34,8 fata de 35-50%,lym 12,3% fata de 17-48% si 0,5 fata de 1.2-3.2[103/mm3], gra 78,2 fata de 43-76%, INR 0,79.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Cuscra,l-am vazut pe razaciosul de gineremeu...un scump..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela, singurul lucru semnificativ la amandoi este cresterea granulocitelor (gra), din cauza infectiei urinare. In rest, lasa-le in pace, nu au nicio semnificatie, stai calma. Bineinteles, cu exceptia colesterolului, dar ce sa mai zic...si-a facut si al meu analizele si nu vrei sa stii cat are colesterolul si trigliceridele...as vrea nici eu sa nu stiu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo sper ca ai si varianta povestita a vacantei, ca sa ma conving ca ti-a priit!
stela sanatate voua!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lunisor, sunt putin nelinistita...pana nu-i fac analizele sa vad...el e ok, azi a fost si randunoul liber si am stat numai cu ei, ne-am jucat impreuna tot timpul, Vlad a dormit cu tati la pranz...ne-am programat la CMU tocmai marti dimineata pt. analize...sa vad daca reusesc la policlinica sa mergem totusi saptamana asta, ca nu mai am rabdare.

Mai, ce scumpic e Sam! are o fatuca atat de dulce, i-as papa si lui putin gatul ala grasan

Mimo cred ca nu mai poate si pupaceste de zor baiatul, ca i-a dus dorul o saptamana. Si mie mi-e dor de Vladutu ei, poate ne pune poze si cu el

Wow, acum am citit din urma, bravo Naty pt. cea mai mare nota!! Felicitari!

Felicitari si Dianei mergarete! si pup mamica trista ca nu a vazut live momentul, dar are timp s-o vada de-acum in colo

Si Stefu isi ia pozitia cu mainile in sus si cu fundul in spate si face niste pasi singurel, dar sa stau lipita de el, ca altfel se pune in genunchi . Cam toata ziua vrea sa umble si am noroc ca-l plimba Lica prin casa o gramada

Succes maxim Vali pt. intarcare, nopti linistite si tie si lui Mateias!

Un pupicel special pt. Liana

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Sarumana fetelor...sarumana mult,Naty...m-am mai linistit.
NB si o zi buna maine..

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

va zic si eu noapte buna...pe maine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Mimo, superb montajul, superba melodia si sper ca ne si povestesti cum a fost acolo. Eu sper sa am timp sa mai intru zilele astea.

Gecko, am vazut bursuc mergacios, f tare, bine ca ai usa la intrare:))

Cleme, felicitari pt Diana. L-am vazut si pe Sam dulcic foc.

Bubu sa treaca supararea, te inteleg ca esti nelinistita.

Naty
, felicitari pt cea mai MARE nota si bafta in continuare

Acum ma intorc la bebereal-ul meu. Va pup si vb.

Vlad doarme si am si eu timp sa mai stau un pic pe net, ziua trebuie sa stau numai cu ochii pe el, de parca nu stiti. Eu nu stiu ce sa ii mai dau sa pape, daca simte ceva mai mare in gurita scuipa, numai pasat. Doar din banana mai musca.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput